ανοιγμα πορτας

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ringo
Εικόνα ringo
Απών/απούσα

Σημερα πηγαίνοντας στη δουλειά με το μονοταχυτο μου με τη κόντρα , είχα πτώση εξαιτίας μια ορθανοιχτης πόρτας. Έτσι στα ξαφνικά. Όπως εστριψα απο την Κηφισιάς στη Φραγκοκλησιάς για όσους γνωρίζουν ακριβώς πάνω στη στροφή, ανοίγει μια πόρτα διάπλατα που δεν μου έδωσε ευκαιρία για φρενάρισμα, το μόνο πού πρόλαβα να κάνω. Ήταν να αλλάξω πορεία. Προς αριστερα μου, αλλα δεν ήταν αρκετό , με βρήκε η πόρτα και έπεσα ευτυχώς χωρίς να φυγω απο το ποδηλατο. Αποτέλεσμα κάτι εκδορες στο δεξί χέρι και μερικές μελανιές σε αλλα μέρη. Επίσης στράβωσε η θέση του τιμονιού, έφυγε κομμάτι απο την ταινία τιμονιού και πήρε λιγο η σχάρα του καφασιού.

Η κοπέλα είχε παρκάρει ακριβώς πάνω στη γωνία, ξέρεις αυτο που εμποδίζουν. Πεζούς και αμεα να χρησιμοποιήσουν το πεζοδρόμιο και είχε το θράσος να μου πει οτι πέρασα πολυ ξυστά. Ευτυχώς κράτησα επίπεδο και της παρέδωσα. Μόνο μαθήματα ανοίγματος πόρτας. Το φοβερό ειναι ότι άνοιξε διάπλατα την πόρτα της, αν πέρναγε αμάξι της την είχε φάει κανονικά.

Συμπέρασμα, πάντα κράνος απο εδώ και πέρα και ας χαλάει το μαλλί. Και ένα μπροστινό φρενακι.

Σίγουρα δν πέρασα ξυστά δεν ειμαι ο Βαλεντινο Ροσι και πλεον ξερω ότι μπορεί με ένα μπροστινό φρένο οριακα ίσως να το είχα αποφύγει, μπορεί και όχι με 10 χλμ πήγαινα αλλα άνοιξε τελευταία στιγμή, σε φάση που παρέα με το ραδιόφωνο το baby give it up, απο τις ελάχιστες φορές που έχω βάλλει μουσική ποδηλατωντας. Το φοβερό ειναι ότι εχω τεακαρει 2 φορές με αυτο το ποδηλατο και δεν εχω πάθει τίποτα. Αυτα καλά χλμ και προσοχη

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
s-p3ci4L-K
Εικόνα s-p3ci4L-K
Απών/απούσα

Προσοχή και περαστικά. Δε ξερεις ειλικρινά απο που να φυλαχτεις. Και οι Ελληνες οδηγοι... ειναι για τα μπάζα.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

την επόμενη φορά, εξήγησέ της ότι πρέπει να πηγαίνεις λίγο ξυστά, γιατί αν βγεις πιο αριστερά, εμποδίζεις τους βιαστικούς ΙΧήδες ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ....

Όταν είναι πίσω μας, θέλουν να περάσουν... όταν είναι παρκαρισμένοι, δεν θέλουν να πηγαίνουμε ξυστά στα παρκαρισμένα....

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...... ή την επόμενη φορά που θα δυσανασχετίσει κάποιος πίσω μας, να του ψοφήσει το βίντεο του παλι0π^στ!

Πάντος, δεν θυμάμαι κάπου στον ΚΟΚ να λέει κάτι για "ξυστά". Λέει σαφώς για το πως ανοίγουμε την πόρτα μας που είναι προς τη μεριά της κυκλοφορίας....... Οπότε, ίσως η τροχαία να μπορούσε να ξεδιαλύνει το όλο θέμα.... (αλλά, άντε να περιμένεις 1,5 ώρα να έρθει..... εκτός αν έχεις τραυματισμό ή σοβαρές υλικές ζημιές).

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

To αυτοκινητο να του ψοφισει, το βιντεο τι σου φταιει?

morgoth
Απών/απούσα

Ο μεγαλυτερος τρομος μου ειναι οι γαμωπορτες, 5 χρονια καθημερινη αστικη μετακινηση και οι φορες που εχω πραγματικα κινδυνεψει ηταν ειτε απο πορτα ειτε απο πεζους που αμα δεν ακουσουν βρουμ βρουμ απλα αποφασιζουν να διασχισουν καθετα τον δρομο χωρις να ριξουν καν μια ματια πισω τους.