Διαγωνισμός της "Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλεια "

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας που θα διεξαχθεί στις 25 του Ιουλίου, 2012 στη Κύπρο θα έχει ως στόχο να προωθήσει την "Ενεργό συμμετοχή των νέων στην Οδική Ασφάλεια". Αν και ο αριθμός αυτών που σκοτωθήκαν ή τραυματίστηκαν σε τροχαία δυστυχήματα έχει μειωθεί από την έναρξη της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας το 2004, οι νέοι εξακολουθούν να πληρώνουν ένα βαρύ τίμημα στους Ευρωπαϊκούς δρόμους. Η συμμετοχή των ιδίων σε ένα σχέδιο δράσης για την ασφάλειά τους είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την περαιτέρω μείωση αυτού του αριθμού.

Η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας προσκαλεί τους νέους να εκφράσουν τη γνώμη τους και να ανταλλάξουν τις ιδέες και τις απόψεις τους σχετικά με αυτό το ζήτημα αναρτώντας ένα blog στην ιστοσελίδα της Χάρτας. Η αλλαγή στην παρούσα κατάσταση μπορεί μόνο να επιτευχθεί με τη συμμετοχή των νέων και τη διασφάλιση της δέσμευσής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναρτήσουν ένα blog με ένα μήνυμα που να σχετίζεται με την οδική ασφάλεια στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας (www.erscharter.eu).

Πώς να λάβετε μέρος

Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να αναρτήσετε ένα blog στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας (www.erscharter.eu). Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρησιμοποιώντας το όνομά σας ως όνομα χρήστη και να προσθέσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στην οποία θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Στον τίτλο του blog θα πρέπει να αναφέρεται η φράση ERSC Contest 2012

Η συμμετοχή σας μπορεί να περιέχει μέχρι και 3 φωτογραφίες ή ένα σύνδεσμο για βίντεο.

Φωτογραφίες: Οι φωτογραφίες θα πρέπει να βρίσκονται σε μορφή JPG, JPEG, PNG ή GIF . Το μέγεθος του αρχείου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει ταT2 MB και θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο απο 70x70 pixels; Για να προσθέσετε μια φωτογραφία παρακαλώ επιλέξτε Insert/edit image μετά Look at the Server και τέλος στο Upload.

Βίντεο: Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να προσθέσετε ένα σύνδεσμο URL link (Το αρχείο θα πρέπει να βρίσκεται ήδη στο Dailymotion, Google ή YouTube).

Επιλογή νικητών

Ο/H νικητής/τρια θα εκλεγεί σύμφωνα με την ακόλουθη διαδικασία:

- Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή οργανισμών που ασχολούνται με την οδική ασφάλεια για τους νέους.

- Τα κριτήρια επιλογής θα είναι σε ίση αναλογία από τους εξής τέσσερις παράγοντες:

Δημοτικότητα και ακροαματικότητα του blog: ο αριθμός των συσσωρευμένων «Shares» στο Facebook, το Twitter και το Linked in που θα έχουν συλλεχθεί κατά το κλείσιμο της συμμετοχής - 20%.

Περιεχόμενο : Το μήνυμα θα πρέπει να αφορά ένα ή περισσότερα από τα κύρια θέματα που οι νέοι άνθρωποι στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν στους δρόμους - 20%.

Τρόπος μετάδοσης του περιεχομένου: Σαφήνεια και αποτελεσματικότητα στη μετάδοση του μηνύματος στους νέους - 20%

Δημιουργικότητα: Επίπεδο καινοτομίας και πρωτοτυπίας του προτεινόμενου μηνύματος - 20%

Ποιότητα: Σαφήνεια και ελκυστικότητας του υλικού που βρίσκεται εντός του μηνύματος - 20%

7. Διαδώστε το μήνυμα στο δικό σας δίκτυο και ενθαρρύνετε περισσότερη συμμετοχή στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας. Προωθήστε τον διαγωνισμό στην δική σας ιστοσελίδα ή blog χρησιμοποιώντας το επίσημο Banner του διαγωνισμού (Για να κατεβάσετε το Banner παρακαλώ επιλέξτε http://www.erscharter.eu/inaction/gallery/23049).

8. Ο Διαγωνισμός λήγει στις 12:00 π.μ. την 1η Οκτωβρίου του 2012.

9. Για περισσότερες πληροφορίες: http://erscharter.eu/el/node/23056

Tel.: ( 34) 933 670 434 ▪ Fax: ( 34) 934 146238 ▪ E-mail: charter@paueducation.com

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι