Εκμάθηση ποδηλάτου σε παιδιά (και ενήλικους)

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Τμήματα Εκμάθησης Ποδηλασίας Δήμου Νεάπολης Συκεών

Σ’ έναν δήμο που… στηρίζει τα πετάλια εξελίσσεται ο δήμος Νεάπολης-Συκεών! Μετά τη μεγάλη αποδοχή του Λαϊκού Ποδηλατικού Αγώνα που διοργανώθηκε στο Σέιχ Σου με την προοπτική να καθιερωθεί ως θεσμός, τώρα ο δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών προωθεί οργανωμένα τη χρήση του ποδηλάτου στην καθημερινή ζωή, μέσα από τη λειτουργία τμημάτων εκμάθησης ποδηλασίας.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται στους λάτρεις του ποδηλάτου ανεξάρτητα από την ηλικία τους (τμήματα για παιδιά και ενήλικες). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) και στοχεύει στην ενίσχυση της άθλησης για όλους, την εκγύμναση αλλά και τη διδασκαλία σωστής οδικής συμπεριφοράς και τεχνικών δεξιοτήτων.

Το Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης θα είναι η αφετηρία για όσους θέλουν να κάνουν ποδηλασία κάθε Δευτέρα και Σάββατο (4-6 μ.μ.), και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή (6-8 μ.μ.). Την ίδια ώρα, το Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων θα είναι η αφετηρία όσων θελήσουν να συμμετάσχουν στο πρωινό τμήμα που θα ξεκινά κάθε Τρίτη και Πέμπτη (11 π.μ.-1 μ.μ.).

Στόχος της οργανωμένης αυτής παρέμβασης της ΚΕΥΝΣ είναι οι δράσεις αυτές να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των πολιτών, και κυρίως των παιδιών, στην άθληση και τη φύση, προετοιμάζοντας σταδιακά και την τοπική κοινωνία για τη χρήση του ποδηλάτου και στην καθημερινή μας ζωή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
-Αφετηρία Νεάπολης – Τηλ.: 2313.329560
-Αφετηρία Πεύκων – Τηλ.: 2313.502221

http://newsta.gr/environment-recycling/μαθαίνουν-και-ποδήλατο-στο-δήμο-νεάπ/
http://www.podilatis.com/2016/02/11/ekmathisi-podilatou-apo-ton-dimo-nea...