1η Γυμνή Ποδηλατοδρομία στα Τρίκαλα-ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ!!!!!

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

https://s31.postimg.org/emdhf7muz/gymnh_podhlatada_1.jpg
Με σύνθημα «Free your body, free your soul» διοργανώνεται το Σάββατο 16 Ιουλίου η 1η Γυμνή Ποδηλατάδα στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το κάλεσμα που έχει βγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «η1η Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη πόλη των Τρικάλων είναι γεγονός! Πάρτε λοιπόν το ποδήλατό σας, βγείτε στους δρόμους, βγάλτε τα ρούχα σας και ελάτε στη βόλτα μας!

Η βόλτα μας ξεκινάει στις 6 το απόγευμα απο την Κεντρική Πλατεία της πόλης, και η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα ειναι βασισμένη στον ήδη "ποδηλατόδρομο" που μας έχει δημιουργήσει ο δήμος Τρικκαίων.

Free your body, free your soul!

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

*Θα ακολουθήσει after party».

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

http://www.trikalaview.gr/
Λίγο ο σάλος που προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της διοργάνωσης, λίγο η έλλειψη συμμετοχής και ήταν αρκετά για να ματαιώσουν την 1η γυμνή ποδηλατοδρομία στα Τρίκαλα. Μία διοργάνωση που είχε προγραμματιστεί μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και προκάλεσε το ενδιαφέρον των Τρικαλινών. Κυρίως όμως ως προς το εάν θα πραγματοποιηθεί τελικά και πάνω από όλα ως προς το ποιοι θα συμμετάσχουν.

Της Βιβής ΜαργαρίτηΤο διαδίκτυο πήρε φωτιά και τα σχόλια ήταν ποικίλα. Η πόλη των Τρικάλων μπορεί να είναι μία πόλη που έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια σε θέματα τεχνολογίας, μία πόλη που αναπτύσσεται κι εξελίσσεται κι έχει πάρει τα… πάνω της μέσα σε μία 20ετία, όμως φαίνεται πως οι Τρικαλινοί παραμένουν παραδοσιακοί στις απόψεις τους.

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

θα είναι αυτός που θα διοργανώσει την πρώτη ντυμένη ποδηλατάδα στους Ζουλού.