2ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας 29/05/2016

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

Μετά τον επιτυχημένο 1ο Ποδηλατικό Γύρο που διοργανώθηκε πέρσι στη Λίμνη Κάρλα, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου αποφάσισε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, να διοργανώσει τον 2ο Ποδηλατικό γύρο της Λίμνης Κάρλας, την Κυριακή 29 Μαϊου 2016, στις 09:00 πμ.

Οι ποδηλάτες θα απολαύσουν μια θαυμάσια διαδρομή εναλασσόμενου φυσικού τοπίου, με αφετηρία την πλατεία Στεφανοβικείου. Μετά το πέρασμα από το ελικοδρόμιο, θα συνεχίσουν ποδηλατώντας παράλληλα με τη λίμνη Κάρλα έως την κατάφυτη Κερασιά, όπου θα τους υποδεχτούν μέλη του τοπικού συλλόγου και της Τοπικής Κοινότητας. Θα περάσουν από την κοινότητα Καναλίων, επιστρέφοντας και πάλι παράλληλα με τη λίμνη Κάρλα και τερματισμό στην πλατεία Ριζομύλου, όπου θα γίνει απονομή μεταλλίων και μικρή γιορτή προς τιμήν των αθλητών που θα συμμετέχουν.

Στόχος της όλης εκδήλωσης, πέρα από την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και την αναβάθμιση της ποιότητας υγείας και ζωής των δημοτών, είναι επίσης και η γνωριμία με τον τόσο σημαντικό υδροβιότοπο της Κάρλας καθώς και η τουριστική προβολή της νεοσύστατης λίμνης.

Δηλώσεις συμμετοχής στο ΚΕΠ Βελεστίνου, από 08:00 έως 14:00 καθημερινά.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι