“Bike Odyssey – Kato Tithorea 1-Day Race 2019”

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
mtb passion
Εικόνα mtb passion
Απών/απούσα

ΖΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ BIKE ODYSSEY, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!

 

 

To Αθλητικό Σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα)μαζί με το BikeExpert και σε συνεργασία με το Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας διοργανώνουν το «BikeOdysseyKatoTithorea 1-DayRace 2019» - open αγώνες ορεινής ποδηλασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου 2019 στην περιοχή του δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας με έναρξη και τερματισμό το χωριό της Κάτω Τιθορέας.

ΑΓΩΝΕΣ

O μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανέρχεται στους 200 αθλητές ανά αγώνα.

 

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 και είναι open, δηλ. μπορεί να συμμετέχει ο καθένας (ενήλικας) ανεξαρτήτως ηλικίας, είτε διαθέτει είτε όχι δελτίο αθλητού, αρκεί να γνωρίζει ορεινή ποδηλασία και να έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Μεγάλη Διαδρομή (~40 χλμ.)

Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος περίπου 40χλμ. εκ των οποίων το 10% είναι ασφάλτινο τμήμα, το 15% μονοπάτια και το υπόλοιπο καλύπτεται από δασικούς δρόμους. Ως αφετηρία και τερματισμός της διαδρομής ορίζεται η Τιθορέα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας. Αναλυτικά η διαδρομή θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Για τη μεγάλη διαδρομή θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

- Α1 ΑΝΔΡΩΝ / 18 – 29 ΕΤΩΝ
- Α2 ΑΝΔΡΩΝ / 30 – 39 ΕΤΩΝ
- Α3 ΑΝΔΡΩΝ / 40 – 49 ΕΤΩΝ
- Α4 ΑΝΔΡΩΝ / 50+
- ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 

Mικρή Διαδρομή (~26χλμ)

Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 26 χλμ. εκ των οποίων το 10% είναι ασφάλτινο τμήμα, το 20% μονοπάτια και το υπόλοιπο καλύπτεται από δασικούς δρόμους. Ως αφετηρία και τερματισμός της διαδρομής ορίζεται η Τιθορέα του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Για τη μικρή διαδρομή θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

- ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 (ελάχιστο όριο ηλικίας: 15 έτη, γεννημένοι το 2003)
- ΑΝΤΡΩΝ 18+
- ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες των open αγώνων συμπληρώνουν αίτηση συμμετοχής και υπεύθυνη δήλωση υποχρεωτικά, ενώ πρέπει να είναι υποχρεωτικά κάτοχοι Κάρτας Υγείας, όπως ορίζει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά ONLINE ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Τις υπεύθυνες δηλώσεις ανηλίκων και ενηλίκων μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το www.mtbxpert.gr.

Το κόστος ανέρχεται στα 20€ για όλους τους συμμετέχοντες.

 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 16/06/2019 και ώρα 24:00μμ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
johnny_alex
Εικόνα johnny_alex
Απών/απούσα

1 Ερώτηση. Όταν γράφει μέσα 15% μονοπατια, εννοεί για xc ´η για τον Nino Sulter όπως του Αφρατιου στη Χαλκίδα?