δυσαρεστα νεα..Indian Pacific

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
αιθεροβάμων
Εικόνα αιθεροβάμων
Απών/απούσα

Μετα απο 5100 χλμ. σε 13 ημερες και 400 χλμ. πριν τον τερματισμο δυστυχως ο mike hall εχασε την ζωη του τα ξημερωματα χτυπημενος απο αυτοκινητο..ο αγωνας indian pacific σταματησε με τον χειροτερο τροπο..
Δεν βαζω λινκ..τα social media ειναι γεματα αναφορες και οι πληροφοριες ακομα δεν ειναι πολλες αλλα ειναι επιβεβαιωμενες..συλλυπητηρια.....

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

ρε φιλε το παρακολουθουσα μερες
ο Mike Hall ήταν ο οργανωτης του transcontinetal
έδινε επικη μαχη με τον kristof
δεν μπορω να το πιστεψω!

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

mike hall

O Mike Hall ήταν ένας απίστευτος τύπος. Ουαλλός γενημμένος το 1981, λάτρης του backpacking race και των υπεραποστάσεων. Το 2012 κέρδισε το World Cycle Race σε 91 μέρες και 18 ώρες (χωρίς σε αυτά να προστίθενται οι χρόνοι αεροπλάνων ή μεταφοράς από την μια ήπειρο στην άλλη) και είναι η γρηγορότερη επίδοση μέχρι σήμερα παρόλο που δεν μπήκε στο Guinnesss. To 2013 και το 2016 κέρδισε το Tour Divide έχοντας τον καλύτερο χρόνο ενώ το 2014 κέρδισε το TransAm Bicycle Race.

Το 2013 ήταν αυτό που εμπνεύστηκε και ξεκίνησε το Transcontinental Race. Φέτος είχε σχεδιάσει το Tanscontinental να τερματίσει στα Μετέωρα. Στο Indian Pacific Wheel Race ήταν ο μόνος που κυνηγούσε τον Kristof Allegaert και τα είχε "δώσει όλα" ενώ όλοι προέβλεπαν επικό τερματισμό.

Όλοι όσοι τον γνώρισαν, μόνο τα καλύτερα λόγια έχουν να που γι' αυτόν. Υπάρχει κι ένα ντοκυμαντέρ που τιτλοφορείται Inspired to Ride σχετικά με τον Trans Am Bicycle Race όπου -μεταξύ άλλων- ο ίδιος ο Mike Hall μιλάει για τους self support αγώνες αλλά και για τη ζωή του.

p_george
Απών/απούσα

Κριμα για τον Mike Hall και την οικογενεια του,
δυο μερες νωριτερα σε συνεντευξη του ο steffen streich ειχε εστιασει στην επικινδυνοτητα του δρομου απο τα μεγαλα φορτηγα.

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

1

R.I.P. Mike Hall :(
Τον παρακολουθούσα καθημερινώς. Εχθές το πρωί προσπάθησα να μπω στην ιστοσελίδα του Idian Pacific Wheel Race και ένα μήνυμα στην αρχή ενημέρωνε για τις τραγικές εξελίξεις. "Έφυγε'' κάνοντας αυτό που αγαπούσε. Ίσως να μην κατάλαβε τπτ (να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι...)

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα
contact