Επεκταση ποδηλατοδρομου Νεας Ερυθραιας και αλλα νεα

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
politicsgr.blog...
Απών/απούσα

Αυτη την ωρα συνεδριαζει το Δ.Σ. του δημου. Η προταση για επεκταση του ποδηλατοδρομου με το να συνεχιζει η Γ.Παπανδρεου με το ιδιο στυλ προς βαρναλη απο την πανω μερια και προς στροφιλιου εχει περασει απο την δημαρχιακη επιτροπη και τωρα ειναι στο Δ.Σ. . Η επεκταση θα πιασει και ευαγγελιστριας και λοιπους δρομους, οποτε παμε για 10 χλμ λογικα ποδηλατοδρομου.

Ο λογος που δεν μας εγινε ενημερωση εχει να κανει κυριως με την απεναντι μερια και οχι τοσο με εμας. εστω και κατω απο το τραπεζι και πιεζοντας και υποψηφιους δημαρχους (τα ονοματα των υποψηφιων δημαρχων που μιλανε για ξηλωμα ποδηλατοδρομων ειναι γνωστα) αντιδρουν. Για το λογο αυτο δε βγηκε προς τα εξω. Θα περασει απο το Δ.Σ. με μερικα προβληματακια και αντιδρασεις αλλα θα περασει.

Αλλα νεα...σε λιγο θα εχουμε εξελιξεις για τον ποδηλατοδρομο Φαληρο Κηφισια...οι ποδηλατες σε περιοχες μαρουσι, νεα ιωνια και κυψελη θα πρεπει να ειναι σε επιφυλακη......στο μαρουσι ο πατουλης αγαπαει το ΙΧ οπως και σε αλλους δημους...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
arman
Απών/απούσα

Ζω στη Ν. Ερυθραία και τις μισές σχεδόν ημέρες του χρόνου χρησιμοποιώ το ποδήλατο για να πηγαίνω στη δουλειά μου, μέχρι τη Μεταμόρφωση. Είναι περίπου 8-9 χιλιόμετρα και χρησιμοποιώ τον παράδρομο της εθνικής οδού. Καλό είναι να υπάρχουν ποδηλατόδρομοι, αλλά μόνο αν σχεδιάζονται σωστά. Πριν τους ποδηλατόδρομους, ποτέ μου δεν είχα κάποιο πρόβλημα στη μετακίνησή μου μέσα στη Ν. Ερυθραία.

Σε όσα κομμάτια του ποδηλατοδρόμου έχω χρησιμοποιήσει στη Ν. Ερυθραία, συναντάς από κάδους σκουπιδιών, δέντρα και παρκαρισμένα αμάξια, μέχρι και χώματα και κοτρώνες που ήρθαν με τις βροχές. Έτσι αναγκάζομαι να ξαναβγαίνω στην άσφαλτο, κάνοντας συνεχώς στάσεις και προσέχοντας τα αυτοκίνητα. Άσε που είναι χτισμένοι με τούβλα και όχι από άσφαλτο και οδηγείς με ένα μόνιμο τρεμούλιασμα.

Αν είναι να γίνουν ποδηλατόδρομοι, ας γίνουν σε κεντρικούς άξονες (Κηφισίας, Μεσογείων, Εθνική Οδός κλπ). Στα στενά δρομάκια είναι τελείως άχρηστοι, ίσως και επικίνδυνοι, με τόσα εμπόδια. Επίσης, έχουν χαθεί τόσες θέσεις παρκαρίσματος, που τα αυτοκίνητα παρκάρουν σε άλλους δρόμους, πιο στενούς, όπου αν θέλεις να περάσεις με το ποδήλατο και πετύχεις κάποιο αυτοκινήτου θα βρεις το μπελά σου.

contact