ΚΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑΡΗ

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ofios
Απών/απούσα

Μάλλον όλοι γνωρίζουμε το παληό καφενεδάκι του Λουμπαρδιάρη που τελεί σε καθεστώς ύπνωσης. Το πιθανότερο είναι να παίζει κάποιο σενάριο "αξιοποίησης" (αν κάποιος ξέρει κάτι, ας το γράψει).

Λέω, λοιπόν: αντί να πληρώνουμε τον καφέ τέσσερα ΕΥΡΩπουλα, δεν κανονίζουμε να πίνουμε κανένα καφεδάκι κάθε Κυριακή πρωί στον περίβολο του Λουμπαρδιάρη που είναι μέσα στα δέντρα, απέναντι απ΄την Ακρόπολη, έχει δροσιά και είναι χώρος εντελώς ελεύθερος;

Δηλαδή, θα μπορούσαμε να πούμε: βάζει ο ένας τον καφέ, ο άλλος τις ζάχαρες, ο τρίτος τα παγάκια, ο τέταρτος τα ποτηράκια και ένα σέϊκερ θα βρεθεί που να πάρει η ευχή, να πιούμε το καφεδάκι μας παρέα;

Αν δεν κατηφορίσετε την Κυριακή προς γλιτσοπαραλία μεριά, έχετε κέφι να κάνουμε κάτι τέτοιο; Έστω για πρώτη συνάντηση με FIESTAκια απ' το περίπτερο.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
mattta04
Εικόνα mattta04
Απών/απούσα

Sumfono me thn idea.. to kafeneio einai enas monadikos xoros. Ego an boreso 8a er8o:)

Tora gia to poso einai eleu8eros o lofos (+to kafeneio..) mporeite na vrite perisoteres plhrofories sto filopappou.wordpress.com

http://www.flickr.com/photos/14341644@N05/2282108638/

Eutuxos uparxei kosmos pou endiaferete +einai energos se zhthmata eleu8eron xoron +veltioshs/poiothtas ths zohs s'authn thn...... &%(@*&%!$^% polh.

manosdas
Απών/απούσα

Λυπαμαι πολυ που δε θα μπορεσω να ακολουθησω (λογω διακοπων) αλλα την προτεινω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!! θα ειναι τελεια βολτα, εχει απιστευτες διαδρομες κ για ολες τις αντοχες! θα περασετε τελεια!!! ειμαι σιγουρος οτι οποιος την κανει αυτη τη βολτα, θα την ξανακανει παρα πολλες φορες κ μονος του στο μελλον! μπορεις να ανεβεις απο τον λουμπαρδιαρη πιο πανω, μπορεις μετα να περασεις απεναντι κ να ανεβεις προς Ακροπολη, μετα να κατεβεις προς Πλακα, μετα παλι πισω προς Θησειο! ελπιζω να κανονιστει ξανα στο μελλον!

ofios
Απών/απούσα

τον λόφο τον ξέρω σαν την τσέπη μου, έχω ψύχωση με του Φιλοπάππου. Γι' αυτό λέω μηπως καταφέρουμε να το κάνουμε κάτι σαν στέκι.

Τώρα απέναντι, κάτω απ' τον¨Άρειο Πάγο, επικρατεί άλλο χάλι: έχει γίνει στέκι για τα πρεζόνια που τα κατεβάζουν στην ψύχρα και χτυπάνε όπου βρούν και μέρος που ψωνίζονται αγρίως αδερφές.

Την τελευταία φορά τσακώθηκα με πρεζόνι που έβριζε χυδαία μερικές γυναίκες που είχαν αράξει και ζωγράφιζαν (εκεί να σε είχα να άκουγες τηλεφωνική επικοινωνία με τους αστυνόμους Σαΐνηδες...) και στην συνέχεια, μας ακολουθούσαν από πίσω εμένα και τον φίλο που είμασταν μαζί, δύο κραγμένες αδερφές (...που δεν μπορώ να πω ότι ήταν πακιστανοί γιατί θα μου την πέσουν...) όσην ώρα κουβαλάγαμε στα χέρια τα ποδήλατα (κουφάλα ανηφόρα...).

Επίσης mattta04, δυστυχώς έτσι είναι. Αν τους αφήσεις ελεύθερους είναι ικανοί να τα τσιμεντάρουν και να τα περιφράξουν όλα και να μας βάλουν και διπλό χαράτσι από πάνω, ένα για να μπαίνουμε εκεί που μέχρι χτες ήταν ελεύθερα και ένα για το κόστος των έργων.

Πάντως δεν το βλέπω να την γλυτώνει τόσο όμορφος λόφος.

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Τη Μενεγάκη ποιός θα τη βάλει;;;

VANIC
Απών/απούσα

Όφη ..έγραψες πάλι. Στον λόφο του Φιλοπάππου πηγαίνω συχνά ...ακατάλληλες ώρες όμως ( μεσημέρι μία με τρεις, ντάλα στον ήλιο) μια φορά την εβδομάδα, γιατί τότε μπορεί ένας φίλος μου να μου κάνει παρέα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι μέσα απ' αυτή την Κυριακή, γιατί παίζουν κάτι ταξίδια ( όχι για διακοπές ).
Θα έρχομαι από Παλλήνη, αλλά δεν με πειράζει.
Παιδιά ξε-κι-νή-στε το.

Όφη στείλε pm στην διεύθυνση ntsoytsos@yahoo.gr για λεπτομέρειες.

ero_8s
Απών/απούσα

Η ιδέα είναι καταπληκτική! Εγώ είμαι μέσα γι' αυτή την Κυριακή!!!
Το μέρος είναι από τα αγαπημένα μου, αν και έχω γύρω στον ένα χρόνο να πάω!
Ώρα ;;;; Σημείο συνάντησης;;;;

vik
Απών/απούσα

Αν δεν ταξιδεύω θα έρθω σίγουρα.
πολύ καλή ιδέα!

contact