Κορεσμός του αυτοκινήτου μέχρι το 2012!!!!Γιούπι!!!:))

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
chilled iron
Εικόνα chilled iron
Απών/απούσα

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω οτί σε 4-5 το πολύ χρόνια βάση μελέτης του ΕΜΠ (αν δεν κάνω λάθος) η μετακίνηση με αυτοκίνητο θα έχει κορεσθεί!!Είναι μια σκέψη που έκανα εδώ και καιρό..,το έχω συζητήσει και με παιδιά από κοντά από τους ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ καιη μελέτη αυτή έρχεται να με επιβεβαιώσει!!:P
Θα μου πείτε ποιος δε το είχε σκεφτει!!!
Σημασία έχει πως όταν έρθει ο καιρός αυτός που τα αυτοκίνητα θα πηγαίνουν με 2-3Km/h , θα βλέπουν οι οδηγοί οτί τους περνάνε ακόμα και οι πεζοί..και οτί ο ποδηλάτης βγαίνει 1ος με διαφορά (εδώ βγαίνει τώρα!!,φαντάσου τότε)...και η ιδέα που θα του έρθει είναι: "λες να πάρω κανα ποδήλατο..,να μην αργώ και στη δουλειά..,μπας και κάψω και κανά ψωμάκι απ'τη κοιλαρα μου;;"!!
Ε..,θα το σκεφτει 1...,μετά 10..,μετά 1000 και πάει λέγοντας και σύμφωνα με την ευνοική για εμάς πρόβλεψη θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη -όπως ανέφερε και κάποιος στο φόρουμ τώρα πρόσφατα- και ο όποιος δήμαρχος είναι τότε..,και έπειτα από τα πρόστιμα που θα έχουμε φάει για τα όρια εκπομπών co2 και άλλων βλαβερών μονοξείδιων(...) και διοξείδιων(...) ουσιών που θα έχουμε υπερβεί βάση kioto...,τότε Standar κάποιο κεφάλι θα ξυπνήσει και θα τους φτιάξει τους αυτοκινητόδρομους..,γιατί ως γνωστόν ο Έλληνας..,"αν δεν πάθει..,δε θα μάθει"!!
Παράδειγμα είναι οι πλυμμήρες και οι σεισμοί (τώρα που το σκέφτομαι ακόμα να γίνει αντισεισμική θωράκιση -κάμποσων- δημόσιων κτηρίων που είναι σε χείριστη κατάσταση).. Βγήκα λίγο εκτώς αλλά δε γινόταν!..
Όπως και να έχει η κατάσταση...,τα καραγκιοζάκια της όποιας εξουσίας πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ!Ας ελπίζουμε για το συντομότερο δυνατό!!
Sorry αν σας κούρασα!:P

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

endiaferon akougete.....
an kai tha protimousa na kanoume podilato apo synidisi oxi apo anagki........
alla opos kai na exei makari na einai oi podilates perisoteroi apo tous aytokinitistes.......
apla problepw pos i simerini kinisi panta tha yparxei apla se kalitero epipedo
panta tha yparxoune tempelides pou tha lene ox aderfe mou kai tha vgazoune to amaksi
kai edo thessaloniki exoume to idio akrivos problima......
:D

plannet a dark cycling deamon

I like my bike
Απών/απούσα

26 October 10:50 am

Χτες που αναγκαστικά πήρα το αυτοκίνητο για να πάω για μια δουλειά από Κηφισιά στην Μιχαλακοπούλου, όχι σε ώρα αιχμής υποτίθεται, συνάντησα έναν ποδηλάτη στο ύψος της Φιλοθέης. Ανάλογα με τα φανάρια τον έχανα ή τον ξανάβρισκα πιο κάτω. Στο τούνελ του Ψυχικού που ανοίγει η κίνηση τον έχασα για τα καλά. Λίγο αργότερα περιμένοντας με τις ώρες αρκετά πίσω στο φανάρι της Κατεχάκη για να βγω Μεσογείων, τσουπ τον βλέπω να στρίβει από την Μεσογείων προς τον Καρέα. Είχα φάει την σκόνη του! Δεν είναι αυτή η πόλη για αυτοκίνητο τελικά, και σίγουρα δεν σου επιτρέπει κάθε δουλειά να πάρεις το ποδήλατο σου, αλλά η πραγματικότητα είναι η εξής ότι το ποδήλατο είναι το καλύτερο μεταφορικό μέσο για την πόλη άμα συγκρίνεις αυτά τα δύο.

Θέλουμε πράσινο πράσινο πράσινο..

the flying Nede...
Απών/απούσα

και πολυ λες εγω ειχα ακουσει κατι για 2010 δηλαδη σε κατι λιγοτερο απο 3 χρονια
παιδες αρχιστε να μετρατε αντιστροφα...

εχετε ξαναδει πουθενα πολη με ημερομηνια ληξεως ?

fransoua

kynhgos77
Απών/απούσα

το ακουω στο ραδιο αυτο συνεχεια και ολοι οι ''υπευθυνοι'' τρεχουν στην λυση, που μονο οικονομικη επιβαρυνση στην χωρα θα φερει, της εναεριας αττικης οδου, υπογειων δρομων μπλα μπλα μπλα.... αλλα οπως ειχε πει καποιος που διαβασα καπου αυτη η λυση ειναι σαν να χαλαρωνεις την ζωνη για να αντιμετωπισεις την παχυσαρκεια. και αμφιβαλω αν ολοι αυτοι θα καταλαβουν τι εννοει!

παω να αλλαξω την σαμπρελα μου τωρα γιατι κλαταρε!

kynhgos77
Απών/απούσα

Tελικα επεσε μεσα το ΕΜΠ, αλλα για αλλο λογο! Ισως αν εκανε την ερευνα σε συνεργασια με το οικονομικο πανεπιστημιο να πετυχεναν διανα χαχα