ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΓΚΩΔΗ ΤΥΠΟ...

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Passenger57
Απών/απούσα

Καλημέρα....Για να μην τα πολυλογώ, επιθυμώ να αγοράσω ένα ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου εντός πόλης( από και προς δουλειά, ψώνια κτλ) αλλά δεν γνωρίζω κάποιο να ταιριάζει με την περίπτωσή μου.

Είμαι 46 ετών 1.95 και 165 κιλά ( μην σοκάρεστε είχα φτάσει λόγω προβλήματος υγείας στα 200) και σε πρόγραμμα διατροφής και ιατρικής παρακολούθησης. Θέλω ένα φτηνό ανθεκτικό ποδήλατο για να αναβιώσω

 την μέχρι τα 23-24 περίοδο που το ποδήλατο ήταν η δεύτερη φύση μου. Τι έχετε να μου προτείνετε;  ( περιμένω προτάσεις για σκυλιά ποδήλατα να με κρατούν και να είναι σχετικά άνετα ).

Ενα τέτοιο : https://www.biketoys.gr/index.php?route=product/product&path=61&product_id=2002  με καλύπτει ή θα σπάει η μεσαία τριβή σε κάθε γωνία;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
5
Μέση αξιολόγηση: 5 (1 ψήφος)
Wicca
Απών/απούσα

Όλα τα ποδήλατα με πλαίσιο από αλουμίνιο είναι για βάρος μέχρι 100-120 κιλά. 

Αν είσαι 165 θα πρέπει να πας σε πλαίσιο από ατσάλι και μάλιστα ειδική κατασκευή με ενίσχυση στις ενώσεις, και ενισχυμένα στεφάνια στους τροχούς,  κάτι που θα σου στοιχίσει αρκετά.

Έχε επίσης υπόψιν σου ότι σε αυτά τα κιλά θα ζορίσεις πάρα πολύ την καρδιά σου αν αρχίσεις να κάνεις ποδήλατο, όχι γιατί δεν θα χάσεις κιλά στην πορεία αλλά γιατί θα ζοριστείς πάρα πολύ στην αρχή και δεν ξέρω αν αυτό τι εγκρίνει και ο γιατρός σου. 

Αν θες την γνώμη μου, η οποία δεν έχει φυσικά κάποια ιατρική βάση, ( πρώτα ρωτάς τον γιατρό σου) ξεκίνα  με κολύμπι, το οποίο δεν θα σε ζορίσει τόσο πολύ και θα σε βοηθήσει να φτιάξεις μία καλή φυσική κατάσταση μέχρι να χάσεις και άλλα κιλά για να περάσεις στο ποδήλατο. Και μετά  μπορείς να πάρεις ότι ποδήλατο θέλεις,  πάντα βέβαια στο σωστό μέγεθος πλαισίου που για εσένα είναι XL λόγω ύψους. Όταν φτάσει αυτή η στιγμή έλα να ρωτήσεις και θα σου πούμε σε τι ακριβώς μέγεθος πρέπει να κοιτάξεις. 

 

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου. :) 

 

johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

 Συμφωνώ και εγώ, πρέπει το βάρος να κατανεμηθεί κατα κάποιο τρόπο, δηλαδή να υπάρξει μιά σταδιακή αποκλιμάκωση και (Ως μπισκοτάκι) σταδιακή προσομείωση να γίνει

( simulator). Με διάδρομο βαδίσματος ( στο πλάι χειρολαβές) ή  στατικό ποδήλατο, μιά οθόνη, καθαρό αέρα δίπλα απο το παράθυρο και λοιπά. Το μπιτσικλέτι είναι σεκλέτι ! Τα κιλά θα φύγουν. Η απόλαυση ας περιμένει λίγο ακόμα. Καλές πεταλιές, ή ότι άλλο προτιμήσεις!

contact