Ποδηλατόδρομος στο Ψυχικό .......

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Pimp
Απών/απούσα
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

Μεγάλο πράγμα η προπαγάνδα. Ακόμα και ο γάιδαρος πετάει στα ουράνια.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Η λειτουργία των αυτοκινητοδρόμων αναβαθμίζει το περιβάλλον του Ψυχικού, και τους όρους διαβίωσης των κατοίκων, αυξάνει την αξία των ιδιοκτησιών τους, διευκολύνει την κίνηση των πεζών και μειώνεται ο κίνδυνος των ατυχημάτων.

Ακόμη, οι αυτοκινητόδρομοι λύνουν τα προβλήματα στην όδευση των πεζών και ιδιαίτερα των παιδιών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες, αλλά και στους ποδηλάτες, καθώς δεν υπάρχει ο κίνδυνος να προσκρούσουν στη διαχωριστική τσιμεντοκολόνα που έχει κατασκευαστεί.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

podilatis mesogeiwn
Εικόνα podilatis mesogeiwn
Απών/απούσα

Έχω την αίσθηση, από παλιότερη ανάρτηση στο forum, ότι οι ποδηλατόδρομοι στο Ψυχικό καταλαμβάνουν μέρος του πεζοδρομίου (συνήθως το μισό) και όχι του δρόμου. Υπό αυτή την έννοια, ναι δυσκολεύουν και μάλιστα πάρα πολύ την μετακίνηση των πεζών, παράλληλα όμως γίνονται και επικίνδυνοι όταν έχουν τα "προστατευτικά" κολωνάκια στις άκρες, για κάποιον ποδηλάτη που θα στριμωχτεί ή θα κάνει μια στραβοτιμονιά.
Η μόδα αυτή να κόβουμε από το πεζοδρόμιο για να κάνουμε ποδηλατόδρομο, είχε επεκταθεί νομίζω και σε άλλους δήμους όπως στη Δάφνη, αλλά αν κάποιος ξέρει καλύτερα και κυρίως αν υπάρχει οπτικό υλικό, μπορεί να μας φωτίσει περαιτέρω.

contact