5ος ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPEN ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
akoulakos
Εικόνα akoulakos
Απών/απούσα

Ημερομηνία: ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Εκκίνηση: 11.00 π.μ.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ BMX ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Οι μύθοι επιστρέφουν και παίρνουν την πρώτη θέση στην εξέδρα της απόλαυσης…

Ο Ορφέας με την λύρα του, ο Διόνυσος με το κρασί του, ο Διομήδης με τα άλογά του, η Ξανθίππη με την ομορφιά της, ο Λεύκιππος , ο Πρωταγόρας, ο Δημόκριτος με τις σκέψεις τους και τέλος η Παναγία με την απέραντη αγάπη της φωτίζουν την όλη συνύπαρξη και συνεργασία.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης « Ο ΠΗΓΑΣΟΣ», μια ζωντανή ομάδα από ανθρώπους που παράγουν περιεχόμενο, με ευαισθησία και ρεαλισμό στήνει μια σύγχρονη αυλή των θαυμάτων. Το πέρασμα από τον ατομικό μας μικρόκοσμο στον συλλογικό μας μεγάκοσμο. Καθώς μέσα στην οπτική του συλλόγου είναι η προσπάθειά του για μια καθοριστική συμβολή του ποδηλάτου στο ζωντάνεμα όλου του Νομού Ξάνθης, διοργανώνει φέτος από κοινού με τον Δήμο Ξάνθης και τον Δήμο Αβδήρων τον 5ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου OPEN Γιορτών Παλιάς Πόλης της Ξάνθης.

Η διαδρομή του αγώνα ξεκινά από την Κεντρική Πλατεία, Ιερά Μονή Παναγίας Καλαμούς, Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας, Κιμμέρια, Λευκόπετρα, Σέλερο, Πολύσιτος, Συδινή, Κουτσό, Νεα Κεσσάνη, Μάνδρα, Άβδηρα, Πεζούλα, Γκιώνα, Μέλισσα, Μαγικό, Διομήδεια, Πετεινός, Κεντρική Πλατεία. Συνολική διαδρομή 73 χλμ.

Με ορμή μας την φυσικότητα, την εκπληκτική διαύγεια και ευθυβολία που μας προικίζει η σχέση μας με το ποδήλατο στοχεύουμε να προσφέρουμε μια μοναδική οδυσσειακή περιπέτεια σε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλατοδρομείς. Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η καρδιά της Πόλης-Αγοράς της Ξάνθης, ενώ το ταξίδι υποσχόμαστε να αποτελέσει για όλους του μετέχοντες μια ακόμη ευκαιρία να αναδείξουν τις καλύτερες πλευρές του χαρακτήρα τους.

ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pegasus-xanthi.gr
Χάρτης - υψομετρικά: http://www.pegasus-xanthi.gr/maps.html

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
wp