Αγορά κούρσας

9 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Ερρικος
Απών/απούσα

Καλησπέρα παιδιά ! Θα ηθελα να αγοράσω μια κούρσα πάνω κάτω στα 1000€ , για ερασιτεχνική χρήση, κυρίως να είναι αξιόπιστο και άνετο και όχι τόσο για επιδόσεις. Προς τα πού να κατευθυνθω και ποια περιφερειακά να επιλέξω; 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

να μην επιλεξεις περιφερειακα να επιλεξεις ποδηλατο. Το μεγαλυτερο λαθος ειναι αυτο που κοιτατε τα περιφερειακα. Για να καταλαβεις αυτη την περιοδο ειμαι σε φαση στησιματος οποτε η παλια μου κουρσα φοραει μια claris r2000 με δισκοβραχιωνα με τετραγωνο καρε. Οτι πιο χαμηλο υπαρχει. Το υπολοιπο στησιμο ειναι αυτο που ειχα (τροχοι, τιμονια, σκελετος, πιρουνι). Δλδ τα περιφερειακα ειναι οτι πιο χαμηλο υπαρχει το υπολοιπο στησιμο ειναι το ποδηλατο που ειχα και πριν με την campagnolo σειρα. Κανω κανονικα τις προπονησεις μου και γραφω και pr  σε διαδρομες. Μην κοιτας τα περιφερειακα. Την "βαση" να δεις να ειναι καλη.

Ερρικος
Απών/απούσα

Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Doctor
Απών/απούσα

Σε αυτήν την τιμή έχει πολλές επιλογές σε σκελετό αλουμινίου. Δες Bianchi, δες Ridley, δες Scott. Και τα 3, στα μοντέλα τους με τιμή κάπου στο χιλιάρικο, έχουν σκελετό που επενδύεις. 
Έχεις μεγάλη γκάμα επιλογών, όμως μικρή διαθεσιμότητα αυτήν την περίοδο. 

Ερρικος
Απών/απούσα

Σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις! Έχω βρει κ ένα της Cannondale (το CAAD OPTIMO 105 020) στα 1200€, π είναι ταβάνι βέβαια για μένα. Αξίζει για τα λεφτά του λες; 

Doctor
Απών/απούσα

Προσωπικά δεν το ξέρω το ποδήλατο αλλά νομίζω κάποια στιγμή αναφέρθηκε κάποιος σε αυτό στο forum (αν δεν κάνω λάθος) με καλά λόγια. 

Ερρικος
Απών/απούσα

Θα το τσεκαρω σ'ευχαριστώ! 

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

https://www.tsirikosbikes.gr/cannondale-caad-optimo-105-2020.html

Koρυφαία ποδήλατα τα Cannondale κακά τα ψέμματα.

Ερρικος
Απών/απούσα

thumb up

contact