Αληθεια, εχετε νιωσει μετα απο πολλα χρονια την αισθηση του εφηβου οταν ξανακολλατε με το ποδηλατο??

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Nikos_29
Εικόνα Nikos_29
Απών/απούσα

Συνηθως τυχαια -μια βολτα με καποιο ποδηλατο ετσι για πλακα- μερικοι (πχ. εγω, και φανταζομαι υπαρχουν και αλλοι)ξανα κολλανε με το ποδηλατο. Τους θυμιζει τις βολτες που εκαναν απο πιτσιρικια μεχρι το γυμνασιο που οργωναν τις γειτονιες με φιλους... Περιμεναν το απογευμα και τις διακοπες το καλοκαιρι να βγουν να κανουν ποδηλατο!Μικροι μονο στην γειτονια, περα-δωθε ,και πιο μεγαλοι ακομα πιο μακρια!! Ετσι ξανα αγοραζουν καποιο ποδηλατο (γιατι πηραν μποι κ κιλα) και κολλησαν ακομη χειροτερα!!!Περιμενουν να τελειωσουν την δουλεια, να πανε μια βολτα εστω μικρη για να νιωσουν ελευθεροι, να χαλαρωσουν, να ξανα "χαζευουν" γυρω-γυρω ποδηλατωντας γνωριμες διαδρομες που με το αμαξι τις προσπερναγαν ψυχρα, να νιωσουν παιδια!!Παραλληλα βεβαια και να γυμναστουν (που το γραφειο τους παχυνε. Ε, λιγο!) Ανηκω σε αυτην την κατηγορια.Στα 29 μου κανω χειροτερα απο παιδι με το ποδηλατο μου!!!!!!!!!!!!!!!! Τα καλυτερα χρηματα που ξοδεψα ποτε!!!!!! Φανταζομαι σε αυτην την κατηγορια ανηκουν πολλοι ε???

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
kynhgos77
Απών/απούσα

Ολοι μας. Πιστευεις οτι χρησιμοποιει καποιος μας ποδηλατο μονο και μονο για να γλιτωσει βενζινες η την κινηση?
Με εκανε να καταλαβω πολλα πραγματα, με την ευχαριστηση που μου δημιουργησε. Με ξαναεκανε ανθρωπο, με οδηγησε στο να απολαμανβανω και το περπετημα, να χρησιμοποιω αρκετα τα ΜΜΜ, να βλεπω με ολα αυτα χαρες που δεν παρατηρουσα οσο μεγαλωνα που τις ξεχασα, να ζω την καθε διαδρομη και να μην την θεωρω ''κενο'' και προπαντων να μην κυνηγαω τον χρονο.
Ναι, δεν επαθα κανα παραλληρημα βραδιατικα, ολα αυτα ξεκινησαν σιγα σιγα απο την στιγμη που αρχισα να ξανακανω ποδηλατο. Τωρα βλεπω πως ειχα αρχισει να φθειρομαι.