ερωτηση για αλλαγη δισκοβραχιονα

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
jimhs
Απών/απούσα

φιλοι ποδηλατες γεια σας

εχω μια κουρσα και θελω να βαλω ενα μπροστινο γραναζι απο bmx αλλα πρεπει να αλλαξω και δισκοβραχιονα
η ερώτησή μου ειναι αν οι δισκοβραχιονες των bmx εχουν αλλες διαστασεις (μηκος,ή αλλη διαμετρο πλημνης )απο αυτες των κουρσων

φχαρστω!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
bike_master
Εικόνα bike_master
Απών/απούσα

Καλά ρε φίλε τι κάγκουρας είσαι εσύ;;;(φιλικά)Γιατι θες να βάλεις δισκοβραχίονα bmx στην κούρσα;;;;Ίσως μπορείς να ψάξεις για κανένα παλιό δισκοβραχίονα κούρσας που να έχει μονό γρανάζι.

bike_master
Εικόνα bike_master
Απών/απούσα

Οπ για κοίτα εδώ.
http://www.podilates.gr/node/7757

Νομίζω μπορεί να βρεις κάτι να σε ενδιαφέρει.

jimhs
Απών/απούσα

το εχω κανει sigleακι και θελω να ξεφορτωθω το διπλο γραναζι εμπρος ;)

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Αν αυτός είναι ο λόγος, υπάρχει οικονομική λύση (περίπου 30 λεπτά του ευρώ).
Αφαιρείς τον ένα δίσκο (όποιον δεν σου κάθεται καλά στο μάτι / στομάχι / ποδήλατο... χεχε) και βάζεις ροδέλες στις οπές που στερεώνεται ο δίσκος που απομένει στον βραχίωνα, σαν αποστάτες, για να "πιάσει" και να σφίξει καλά το κάθε παξιμάδι/βίδα. Λύση που έχω κάνει και στο ποδήλατο που πηγαίνω κάθε μέρα στη δουλειά. Πρόσεχε να τοποθετήσεις τον εναπομείναντα δίσκο με τέτοιο τρόπο ώστε να έχεις "καλούτσικο" chainline.
.
.
.
.
...εγώ που είμαι άλλου είδους ΨΩΝΑΡΑ, αφαίρεσα 2 δισκούς από τον τριπλό δισκοβραχίωνα, το μπροστά ντεραγιέ, το αριστερό λεβιέ ταχυτήτων και τα καλώδια / συρματα ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΑΤΩΣΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.... ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ, η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ μου χρειάζονται 27 ταχύτητες στο ποδήλατο για να πηγαίνω στη δουλειά και τα εξαρτήματα τα ήθελα για άλλο ποδήλατο.
Η λύση που σου λέω δουλεύει, αλλιώς πρέπει να πας σε αγορά άλλου δισκοβραχίωνα (καμια 100αρα στην καλύτερη, για καινούργιο,μ άσε που μπορεί να θέλεις και άλλη μεσαία τριβή κλπ κλπ).

jimhs
Απών/απούσα

rocknrolla δεν μπορω να το κανω αυτο
ο δικος μου βραχιονας ειναι ενιαιος με το μεγαλο μπροστινο γραναζι και πριτσινομενος με το δευτερο .το μεγαλο εχει 52 δοντια και το μικρο το οποιο δουλευω ειναι 42

και εγω για ελαφρωμα τα εχω κανει ολα αυτα!
θα βαλω και φοτο να δεις:)

contact