Κόρνα για ποδήλατο

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Weirdo
Απών/απούσα

Πήρα και εγώ καινούριο ποδήλατο και όλα καλά και όλα ωραία. Μία πολύ ευχάριστη αλλαγή από το παλιό μου ήταν ότι αυτό είναι εντελώς αθόρυβο σε σχέση με το παλιό που έτριζαν τα πετάλια, τσίριζαν τα φρένα, κτλ. Όμως με όλους αυτούς τους ήχους με ακούγαν τουλάχιστον πεζοί και αυτοκίνητα και δεν πετάγονταν μπροστά στις ρόδες μου.
Στο καινούριο έχω μεν ένα κουδουνάκι, αλλά κανείς δεν το ακούει ή τουλάχιστον κανείς δεν του δίνει σημασία(όπως και να το κανείς αλλιώς είναι να ακούς ένα κουδουνάκι από το αγχωτικό σφύριγμα φρένων...). Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάτι που να το ακούν οι πεζοί και να μην αδιαφορούν για την παρουσία μου και αν είναι δυνατόν να το ακούν και οι οδηγοί;;;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

bres nountouka gia podilata i an pas se kati jumpo exoun aftes tis paidikes sirines pou kanoun apesious thoribous apla prepei na breis tropo na to deseis sto podilato
:D

rasomon
Εικόνα rasomon
Απών/απούσα

Εγώ έχω μια τρομερή κόρνα, την αγόρασα από το κατάστημα που είχα πάρει
και το dahon μου .
Αφοι Χατζηκανέλου

Δ. Διαμαντίδη 63, Νίκαια

τηλ. 210-4950394.

Dahon Test Ride

Είναι με μπαταρία και είναι πολύ δυνατή σχεδόν όσο ενός "παπιού"!!

sixoremenos
Εικόνα sixoremenos
Απών/απούσα

νομίζω ότι έχω την τέλεια κόρνα για σένα... Την πήρα κι εγώ για το ποδήλατο της αγαπημένης μου. Είναι από αυτές που έχουν ένα μαύρο "φυσερό" στο πίσω μέρος τους (το πιέζεις με το χέρι σου) και μπροστά καταλήγει σε έξοδο σαν αυτή που έχουν οι τρομπέτες (ελπίζω να σε βοήθησε η περιγραφή). Εκτός από την πλάκα που θα κάνεις, θα έχει και χρηστική αξία, αφού σε ακούνε από μέτρα μακριά. Τη βρήκα τυχαία σε περίπτερο της Αθηνάς και κοστίζει 1€. Από ό,τι μου είπε ο περιπτεράς, έχουν γίνει ανάρπαστες... Το περίπτερο βρίσκεται στο αριστερό σου χέρι βαδίζοντας προς την Ομόνοια και είναι μετά τη Λυκούργου (πολύ κοντά δηλαδή στην Ομόνοια).

petali72
Απών/απούσα

Εχει κορνες με 10ευρώ
το www.acropolis-bikes.gr
πηρα μια ηλεκτρικη 2μηνες δεν τελειώνει η μπαταρια με τιποτα...
κομψη και με πολη ηχο
σαν παπι ακουγεσε..

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

Το τέλος της προσωπικής μου κουδουνοοδύσσειας (αγόρασα - δοκίμασα καμμιά δεκαριά χωρίς αποτέλεσμα) είναι μιά κουδούνα "καμπάνα", απομίμηση των κουδουνιών Raleigh/Phillips του 30' . Κάνει ένα δυνατό και μπάσο "ντίν ντόν" και κοστίζει έξι ευρώ. Δεν κυκλοφορεί παντού, αλλά υπάρχει σίγουρα σε κατάστημα χονδρικής στην οδό Ιουλιανού (στ.Λαρίσης).