MEDIUM OR LARGE MEGISTO? ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ! ΒΟΗΘΕΙΑ

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
mitradre
Απών/απούσα

Καλησπερα παιδια!αφου διαβασα πολλα αντιστοιχα θεματα ,πηγα στο μαγαζι να παρω το megisto.τελικα δεν το πηρα γιατι εκει μπερδευτηκα ακομη περισσοτερο.ειμαι 1.82 υψος.ο πωλητης στο μαγαζι μου ειπε οτι ασυζητιτη το νουμερο μου ειναι το large.ανεβηκα και στο medium και μου φανηκε πως ενιωθα καλυτερα και πιο ανετα σαυτο αποτι στο larrge.στο large εχω μια κλιση μεγαλυτερη προς τα μπροστα με αποτελεσμα να νιωθω οτι βαζω πολυ δυναμη στα χερια και επισης ο οριζοντιος αξονας του σκελετου ειναι εφαρμοστος αναμεσα στα σκελια μου.τελος παντων επειδη κουρασα επανω στο medium νιωθω πιο σιγουρα και επειδη επεμενε ο πωλητης οτι επρεπε να παρω το large και επειδη αν το παρω και το κυκλοφορισω μαλλον δεν μπορω να το αλλαξω μετα,ειπα να κανω μια ερωτηση sto forum μπας και βγαλω μια ακρη.ευχαριστω

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
mixvid
Απών/απούσα

Αν και είμαι κ εγώ νέος στο χώρο, θα σου πρότεινα να πάρεις το medium. Είχα το ίδιο κόλλημα με σένα αλλά τελικά κατέληξα στο medium για τους εξής λόγους:
1) Μπορώ πάντα να σηκώσω τη σέλα, ενώ στο large δε γίνεται να χαμηλώσει,
2) Ένιωθα πως αν γλιστρήσω στο πετάλι (κούφια η ώρα :-p) κάποια "πολύτιμα" όργανα θα χτυπήσουν στο σωλήνα, ενώ τώρα υπάρχει μια σχετική "άνεση",
3) Ένιωθα πιο άνετα γενικώς

Βέβαια όλα είναι σχετικά, εγώ είμαι 1,77! Αν μπορείς κάνε μια μικρή βόλτα κ δες ποιο σου πάει περισσότερο εν κινήσει! Αλλιώς περίμενε να σου απαντήσει κ κάποιος πιο ειδικός! Η τελική απόφαση δική σου! Καλές βόλτες όποιο και αν επιλέξεις!!!

mitradre
Απών/απούσα

πραγματικα κολλημα φιλε,ελπιζω να το λυσω αυριο.ακριβως αυτα τα τρια που λες σκεφτομαι και εγω.καλυτερα πιστευεω να εχω τον ελεγχο οπως νιωθω με το medium παρα να αγχωνομαι οταν παω να κατεβω η να ανεβω!ευχαριστω για την γνωμη σου!

mixvid
Απών/απούσα

Ξέχασα να αναφέρω πως το δικό μου είναι MTB ενώ το megisto είναι trekking, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στην επιλογή σου!

jeep2008
Εικόνα jeep2008
Απών/απούσα

Αν κατσεις ορθιος εννοειται πανω απ'τον οριζοντιο σωληνα πρεπει να εχεις μια αποσταση ασφαλειας τουλαχιστον 3-4 εκατοστων απ'το καβαλο σου.Αν την εχεις με το large παρτο.

pmasour
Απών/απούσα

Φίλε μου καλημέρα. Τον ίδιο προβληματισμό είχα και εγώ. Ο πωλητής πρότεινε Large η ideal προτείνει Μ . Μέτρα την απόσταση του καβάλου ξυπόλητος και αν είσαι 85 - 87 πόντους νομίζω οτι πρέπει να πάρεις Μ .. δηλαδή 46 αρι μοντέλο 2010 ή 47 άρι σε μοντέλο 2009. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να στείλες Mail στή εταιρία με τά μέτρα σου .Απαντούν άμεσα.

contact