ΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
tasos-clubman
Απών/απούσα

επειδη τωρα ωρα 1.30 το βραδυ ειδα να γραφονται σε διαφορα thread πολυ ασχημα πραγματα (ο ενας εβριζε τον αλλον για ναρκωτικα οι αλλοι λενε για τους ξενους της χωρας βγαζοντας μια εντελως ρατσιστικη εικονα... κτλ κτλ...) καταλαβα οτι ειναι ωρα καποιος να ριξει λιγο τους τονους λογω ημερων...
ερχονται χριστουγεννα και ειναι μερες αγαπης... οποιοσδηποτε ειτε πιστευει σε θεο ειτε οχι αυτες τις μερες νιωθει αυτη την ζεστη ατμοσφαιρα που τον κανει να ηρεμει και να βλεπει στο δρομο ανθρωπους και χωρις να τους ξερει θελει να τους χαιρετησει για να τους δειξει οτι τους αγαπα σαν τον εαυτο του..
ειναι κριμα λοιπον ενας θεος να γεννιεται σε 2 μερες και εμεις εδω να εχουμε βγαλει τα μαχαιρια εστω και μεσα απο το φορουμ...
μπορει καποιοι να κοροϊδεψουν και να χλευασουν ομως εγω αυτα ενιωσα και αυτα ηθελα να πω στους ανθρωπους με τους οποιους μοιραζομαι ιδεες,αποψεις και τι αλλο...? την αγαπη μου για το ποδηλατο.
καλα χριστουγεννα σε ολους...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ooo7jb
Απών/απούσα

ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ!
ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ[ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΕΜΕ ΒΕΒΑΙΑ!] ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ/Α ΦΟΡΟΥΜ ΕΤΣΙ?
ΗΜΕΡΕΣ ΧΑΡΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΛΙΖΩ[EKTOΣ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ] ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΦΕΤΟΣ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΜΤΒ ΤΟ ΤΥΛΙΞΑ ΜΕ ΑΣΠΡΑ,ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΜΩΒ LED!
ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΒΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΝΑΚΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΦΘΗΝΑ Η' ΑΚΡΙΒΑ ΟΜΟΡΦΑ Η' ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΛΙΑ Η' ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΤΟ 2010!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ/ΕΣ!

KEEP RIDING FREE WITH JOY!