"παρκάρισμα" ποδηλατου

15 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
konstantina
Απών/απούσα

geia sas!
kalws sas vrika! sas exw mia erwthsh..
phra k gw to podhlato mou sthn poli k ksekinhsa tis voltes mou. mexri edw ola super.
alla exw ena mikro provlhma.. to vrady pou epistrefw spiti den kserw pou na to afinw?
einai asfales na to afhnw katw apo thn polukatoikia? (exw diavasei oles tis odhgies pou dinete sto site k den nomizw oti einai toso kalh idea na to afhnw eksw.. exw parei petalo ( Pitbull 5002) alla kai pali, den kserw..
to thema einai oti menw ston trito orofo k den einai oti kalytero na to kouvalaw wste na to afinw sto spiti..
anyway, opoios mporei as dwsei kamia idea!
eyxaristw polu!
konstantina

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

σε όλους τους φίλους συνποδηλάτες !

Κωνσταντίνα, δοκίμασες το ασανσέρ? Στα περισότερα, το ποδήλατο χωράει αν το σηκώσεις όρθιο, πράγμα όχι δύσκολο !
Σαφώς το παρκάρισμα στον δρόμο είναι πιό βολικό, αλλά είναι θέμα χρόνου να πικραθείς... Αν μιλάμε για πυλωτή, προτίμησε το πίσω μέρος και χρησιμοποίησε δυό τουλάχιστο κλειδαριές, η μία απαραίτητα να πιάνει σε σταθερό σημείο. Επίσης ένα κομάτι μουσαμάς ( ίσως κομάτι από παλιά κουκούλα αυτο) λειτουργεί προστατευτικά από σκουριά, γάτες και κακό μάτι !! Δεδομένου του ότι αυτά θα μένουν στο σπίτι, αν δεν υπάρχει κάποιος αντιρρησίας γείτονας στην πυλωτή , μπορούν να οργανωθούν εύκολα.

Aigeas
Εικόνα Aigeas
Απών/απούσα

Καλορίζικο το καινούργιο σου ποδήλατο και καλές βόλτες!!!! Πολυ καλη η κίνηση σου να αγοράσεις πέταλο. Εγώ έχω 2 πέταλα αλλά μόνο για την ημέρα... Το βράδυ αυστηρά ΜΕΣΑ στο σπίτι,στο δωμάτιο μου για να μου "φτιάχνει" και το ντεκόρ!!!! Ποτέ τόσα χρόνια δεν έχω αφήσει έξω ποδήλατο,γιαυτό και μέχρι τώρα δεν εχω "κλάψει" ποδήλατο!!!!!!! Το γεγονός τώρα οτι μένεις στον 3ο δεν νομίζω ότι είναι και μεγάλο πρόβλημα,οχι τόσο όσο με αυτό που θα αντιμετοπίσεις αν ξυπνήσεις ενα πρωί και ο "φίλος" σου έχει κάνει φτερά (σ....α στο στόμα μου)
Αν διαβάσεις όλα τα post εδω μέσα θα δείς ότι έχουν κάνει φτερά ποδήλατα που ήταν ΜΕΣΑ στην είσοδο πολυκατοικίας και κλειδομένα.
Σε παλιότερο post έχω ανεβάσει και videακι που δείχνει πόσο άνετα και γρήγορα στο "σηκόνουν" μέρα μεσημέρι και μέσα σε κόσμο. ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΗ εχει σαν τίτλο ρίξε μια ματιά,και εδώ είμαστε....Καλές πεταλιές!!!!!!!!!!

aldro
Απών/απούσα

Γειά.Αυτό που θα σου πώ είναι απλά μια ιδέα.
Δεν έχει δοκιμαστεί οπότε δεν παίρνω καμμία ευθύνη. Αλλά εαν το μπαλκόνι σου βλέπει στο δρόμο ίσως θα μπορούσες να βάλεις ανυψωτικό σαν αυτά που ανεβάζουν τα καρότσια στις οικοδομές αλλά εννοείται μικρότερο.οπότε με την βοήθεια άλλου ή με τηλεχειρισμό να το ανεβάζεις πάνω .Αλλά ίσως να υπάρχει πρόβλημα ακόμα και με την πολεοδομία.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

me tosa pou akousa edo mesa tha sou protina na to anebazeis panw sto spiti :D
orthio sto ansaser opos lene kai ta paidia :D

jochan
Απών/απούσα

εγώ πάντως εδώ και ένα χρόνο περίπου το έβαζα μέσα στο διαμέρισμα και το ανέβαζα με τα χέρια στον 2ο...μέχρι πριν λίγο καιρό που μου έκαναν παρατήρηση ότι έχω λερώσει τους διαδρόμους..τελικά αφού καθάρισα τις ροδιές(και εκεί η ΔΕΗ φταίει,με τις διακοπές ρεύματος και χωρίς φως,πόσο να προσέχεις και εσύ....)τώρα το βάζω σε ένα δωματιάκι στο ισόγειο,όπου υπάρχουν τα ρολόγια τις ΕΥΑΘ-με το ζόρι χωράει,αλλά οκ!το μόνο που φοβάμαι είναι,αν είναι όντος ασφαλές εκεί..κλειδώνω με πέταλο ρόδα και σκελετό μαζί και με συρματόσχοινο ρόδα και σκελετό σε σταθερό μέρος...είναι στενά και δυσκολεύομαι να βρώ σημείο ώστε να δέσω και το πέταλο σε σταθερό μέρος...αν και από αύριο προσπαθήσω και αυτό με αυτά που ακούω...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

giati ginonte rodies ston toixo?
tha mporouses na exeis to podilato anamesa apo sena kai ta kagkela
etsi oste na min akoumpaei ;D

kai enas filos tou kanane paratirisi alla telika allos ekane tis rodies me ena podilato tis takses ton 100 eyro eno tou filou mou ekane 1800:P

:D

jochan
Απών/απούσα

ναι,τώρα που το σκέφτομαι στο ανέβασμα δε με βόλευε πολύ να το ανεβάσω έτσι όπως λες,γιατί και οι σκάλες έχουν περίεργη κλίση και είναι πολύ στενές(άσε που μετά από κάμποσα χιλιόμετρα,το μόνο που έβλεπα ήταν να το ανεβάσω όπως όπως) αν και οι ροδιές είναι το πιο εύκολο πράγμα να καθαριστούν,γιατί όπως αποδείχθηκε μαύρα σημάδια ακόμη υπάρχουν- που δε σβήνονται-και δε είναι από ποδήλατο μάλλον(τουλάχιστον όχι το δικό μου..)το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξεμπερδεύεις γρήγορα και φεύγεις κατευθείαν από το σπίτι,χωρίς αναβοκατεβάσματα,αν και τώρα δε είμαι σίγουρος πόσο ασφαλές είναι κάτω....

konstantina
Απών/απούσα

k gw.. fysika k dokimasa to asanser, alla meta apo dyo treis fores o diaxeiristis eipe oti to asanser den einai gia podhlata!!! koinws, mou to apagoreyse, an k prospathisa polu eygenika na ton metapeisw, den vgike kati.. afiste, pou to asanser xalaei polu syxna, k eima sigourh oti kapoia stigmh tha poun oti ftaiei to podhlato! gia ayto k to anevazw apo tis skales, oi opoies einai stenes k opws k o filos pio panw to mono pou koitaw apo ena shmeio k meta einai apla na anevasw to podhlato akoma k an ayto xtypaei pantou..
gia ayto k psaxnw enan enalaktiko alla asfalh tropo..
pantws eyxaristw polu gia tis symvoules!
telika h lysh einai mallon to anypswtiko mhxanhma!!!:P:P:P

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

na peis tou diaxiristi oti den tha to anebazeis me to ansaser an kai efoson sou egkyithei oti se periptosi klopis tha sou to plirosei to kainourgio podilato
basika grapston sta apotetia sou
to ansaser einai gia 210 kila
to podilato den ksepernaei ta 20
+ ta dika sou den pistevw na ksepernas ta 210
apla afto pou mporeis na kaneis gia na eisai pio aneti mesa sto ansaser einai na lyneis tin mprosta tin roda
pou se periptosi mplokaz einai sxetika efkolo:D

min mas pare to ansaser:D

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

με τον προλαλήσαντα. Αν εσύ μπορείς να το ανεβάζεις με το ασανσέρ, απλά αγνόησε τον ! ΔΕΝ μπορεί να σου το απαγορεύσει κανείς. Αν το ασανσέρ δεν είναι για ποδήλατα, τότε σαφώς δεν είναι και για καρότσια μωρών, καρότσια λαικής, τενεκέδες με λάδι από το χωριό, και τα συναφή. Το ότι δεν αρέσει γενικώς κάθετί που δεν συνάδει με τον τρόπο ζωής των "άλλων" είναι αξίωμα! Αν σε ζορίσουν, ζήτησε να σου εξηγήσουν ποιός ή τι το απαγορεύει ! Η ΜΟΝΗ διάταξη που μπορούν να επικαλεστούν είναι ότι το ασανσέρ είναι "μεταφοράς προσώπων" και όχι "μεταφοράς φορτίων". Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να απαιτήσεις να ανεβαίνουν από τις σκάλες και όλα " τα συναφή " που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Αν μου επιτρέπεται μια ψιλό-άσχετη αμπελοφιλοσοφία, να πω και αυτό :
Aπό την μέχρι τώρα εμπειρία μου στις (εύθραυστες) σχέσεις γειτονίας , έχω καταλάβει πως παντού και πάντα υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση, που θίγονται τα συμφέροντά του, που ενοχλήται, κ.τ.λ. Τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο. Όσο περισσότερες παραχωρήσεις κάνεις, τόσο περισσότερο αυξάνουν οι απαιτήσεις τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιώσεις αρμονικά με αυτά τα άτομα, ακόμη και αν δώσεις κ... χμ... "γη και ύδωρ". Και αυτό επειδή αυτό που πραγματικά θέλουν είναι να επιβεβαιώνονται μέσα από αυτού του είδους τις κόντρες. Οπότε η καλύτερη πρακτική είναι να τους αγνοείς παντελώς και να τους το δείχνεις.

Crafty Dog
Απών/απούσα

Διαχειριστής Πολυκατοικίας: Εκπρόσωπος του είδους Homo Ignavus, γένος Άνθρωπος, οικογένεια Ανθρωπίδες, τάξη Πρωτεύοντα, ομοταξία Θηλαστικά, συνομοταξία Σπονδυλωτά. Απαντά σε όλους τους ανθρώπινους οικισμούς της υδρογείου αλλά συναντάται σε μεγάλους αριθμούς στα σύγχρονα, ευμεγέθη αστικά κέντρα. Ακολουθεί τις ίδιες διατροφικές συνήθειες με τα άλλα μέλη του είδους του - υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως, ενίοτε, καταναλώνει και ορυκτό υδρογονάνθρακα σε υγρή μορφή. Οι περισσότεροι Διαχειριστές είναι συνήθως άτομα περίεργα, δύσπιστα, αυταρχικά και απολύτως προσκόλλημενα στην προσωπική τους θεώρηση της πραγματικότητας. Όντες φορείς μιας εξαιρετικά περιορισμένου φάσματος εξουσίας, είναι υποχρεωμένοι να εφευρίσκουν, σε τακτά χρονικά διαστήματα, προφάσεις για να την γνωστοποιούν στους συγκατοίκους τους. Κλασσικά πλέον παραδείγματα αποτελούν, μεταξύ άλλων, οι κυλιόμενες απαγορεύσεις κατοικιδίων ζώων μέσα στους χώρους των διαμερισμάτων, οι αναπλάσεις των χώρων πρασίνου που περιβάλλουν το κτίσμα και οι διαρκείς αναβαθμίσεις του εξοπλισμού συντήρησής του, η προβολή αντιρρήσεων σε επιθυμίες κατοίκων που αφορούν την μεταφορά ποδηλάτων σε κάποιον από τους ορόφους του κτίσματος μέσω του ανελκυστήρα ή του κλιμακοστασίου κ.α.. Οι Διαχειριστές κατέχουν μια περίοπτη θέση στην κατάταξη των Ειδών Που Προκαλούν Εκνευρισμό, την οποία οφείλουν σε έναν μαγικό συνδύασμο ορισμένων από τα προαναφερθέντα στοιχεία με αδιαλλαξία, άγνοια και αγνή ηλιθιότητα. Εάν συναντήσετε έναν Διαχειριστή, οπλιστείτε με υπομονή και κυνισμό. Η συναίνεση στα Αιτήματά τους είναι η ενέργεια που τους κινεί, για αυτό αποφύγετε να τους την προσφέρετε. Μετά την λήξη της συνάντησής σας ξεχάστε αμέσως τη στιχομυθία που την συνόδευσε. Το παραπάνω κείμενο αποτελεί απόσπασμα από το best-seller βιβλίο του Peter Neville, "Apartment Superintendent: Captain Of A Sunken Ship - A Study".

notag
Απών/απούσα

..apla gia na prosexete ,otan metaferete podhlato me asanser, eite afto einai se stathmous tou hlektrikou eite sthn polukatoikia sas ,na sigourevosaste oti to kratate stathera kai fusika oti xwraei aneta mesa se afto!. merika asanser se staseis einai mikrotera apo kapoia alla kai ena apo afta paraligo na mou piasei thn pisw roda.
oxi kai toso sumantiko vevaia alla me ton eligmo gia na apofygw to piasimo hrtha se diskolh thesh kai egw kai h kuria dipla mou!.
pantws sthn polukatoikia mou,3o orofo menw, to podhlato mou to anevazw panw panta!(vgazw thn prostinh roda kai to metaferw me to asaser)
den thelw na to ripsokindynefsw!

abyss
Απών/απούσα

Προσωπικά βρίσκω δυσκολότερο το στρίμωγμα στο ασανσέρ για τη γέρικη μέση μου και προτιμώ να το ανεβάσω από τις σκάλες - τώρα στο δεύτερο, αλλά παλιότερα στον τέταρτο όροφο. Συνηθίζεται εύκολα και η ψυχική οδύνη του να μη γνωρίζεις αν θα το ξαναβρεις το πρωί είναι πολύ μεγάλη για να το αφήνεις κάτω.

Εν πάσει περιπτώσει οι φθορές (λέρωμα τοίχου) από τη συνήθη χρήση ενός χώρου/πράγματος (=σκάλα) δικαιολογούνται. Το ότι για στοιχειώδεις λόγους κοινωνικής ευαισθησίας πρέπει να προσέχεις να μη λερώνεις πολύ ή ενίοτε να καθαρίζεις τα σημάδια στους τοίχους έιναι άλλο ζήτημα.

Πάντως, χωρίς να ξέρω σχετική νομολογία, ουδείς διαχειριστής μπορεί να σου απαγορέψει να το βάζεις στο ασανσέρ. Πρέπει βέβαια να φροντίζεις και εσύ να μη λερώνεις καθρέπτες και τοιχώματα σε κάθε μεταφορά.

soulis
Απών/απούσα

πες στο διαχειριστη οτι ειναι μεγαλο καρναβαλι...
Χαλαρα και θα το βαζεις στο ασανσερ γιατι απο τις σκαλες ποιο πολυ ζημια θα κανεις (ρωτα και μενα που μενω 3ο χωρις ασανσερ) και επειδη ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ το ασανσερ με τα κοινοχρηστα.
Αν ειναι να μανουριασει πεστου να μην πληρωνεις.

contact