ΒΕΡΜΟΥΔΑ

13 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
k.rapti
Απών/απούσα

Σήμερα αγόρασα μια βερμούδα-κολάν δηλαδή, με σκοπό να την χρησιμοποιώ μέσα απο τα παντελόνια μου για τώρα το καλοκαίρι καθώς χρησιμοποιώ αρκετά το ποδήλατο.Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν αντρικές και γυναικείες γιατι φοβάμε μηπως με κοροιδεψαν.Η μάρκα είναι castelli. Γράφει ακόμα και ενα Kiss κατι που με φοβίζει μηπως είναι γυναικεία.Απλα ρωτάω πριν είναι πολύ αργα για να την επιστρέψω αν είναι.Η τιμή της ήταν 35 ευρώ.Ευχαριστώ πολύ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Τα ποδηλατικά κολάν ΔΕΝ τα φοράς μέσα από το παντελόνι.

Μήπως πήρες ποδηλατικό εσώρουχο που είναι σαν μποξεράκι με μαξιλάρι;

Επίσης δεν τα φοράς με εσώρουχο.

k.rapti
Απών/απούσα

Οχι δεν πηρα εσώρουχο αλλα κολάν που είναι γυρω στους 15 πόντους πάνω από το γόνατο ώστε να μπορώ να βάζω άλλο παντελονάκι από πάνω.Βολεύει και ερχεται καλά.Ευχαριστω πολύ.Το εσώρουχο λες να βόλευε περισσότερο?

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

den kserw an mporeis na foras kolan kato apo ta rouxa sou
alla opos kai na exei einai pio aneto to kolan sketo apo oti opos to foras
tonizw kai ego oxi esorouxo kato apo to kolan

apla ta esorouxa einai gia na min kaneis afto pou ekanes esi
dld na foras kolan kato apo ta rouxa alla kateftian esorouxo podilatiko
:D

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Το κολάν είναι για να το φοράς μόνο του. Το εσώρουχο είναι για να το φοράς με παντελόνι ή βερμούδα. Υπάρχουν βερμούδες κανονικές με μαξιλαράκι, ίσως να σε βόλευαν αυτές αφου από ότι κατάλαβα έχεις πρόβλημα οπτικό με το κολάν :)

Δεν ξέρω αν το εσώρουχο θα ήταν πιο άνετο καθώς δεν αντέχω τέτοια εσώρουχα (μποξερ), πόσο μάλλον τα κολλητά μπόξερ. Αν έχεις βρει την άκρη τότε οκ :)

k.rapti
Απών/απούσα

Ευχαριστώ πάρα πολυ για τις πληροφορίες.Δηλαδή ποτέ εσωρουχο μέσα απο την κολαν.Μια ερώτηση μονο ακομα: Υπάρχουν ανατομικές διαφορες ανάμεσα σε ανδρικές και γυναικείες ή είναι το ίδιο?

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Το ποδηλατικό κολάν το φοράς επάνω στο δέρμα χωρίς εσώρουχο. Τα μαξιλάρια έχουν αντιβακτηριακή προστασία και γενικά αιματώνεσαι καλύτερα λόγω της απουσίας του εσώρουχου. Τα ίδια ισχύουν και σε περίπτωση που πάρεις βερμούδα με μαξιλάρι. Ούτε εκεί φοράς εσώρουχο. Υπάρχουν και κρέμες που μπορείς να βάζεις στο μαξιλαράκι προστασία από μικρόβια και τέτοια.

Ανατομικά οι άνδρες από τις γυναίκες διαφέρουν. Υποθέτω ότι θα υπάρχει διαφορετική σχεδίαση στο μαξιλαράκι αλλά και στο κολάν. Κοίτα, να είσαι άνδρας και να σου έδωσε γυναικείο κολάν ή το ανάποδο είναι λίγο χλωμό αλλά όχι αδύνατο :)

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

genikotera i diafora einai oti to gynaikio erxete pio xamila i antibaktiridiaki drasi kai exei pio fardy maksilaraki :D
alla den patheneis tpt an foreseis gynaikio kolan peran tou oti pligonete o antrismos sou
kai to antitheto bebaia
:D

mr.linatsa69
Απών/απούσα

Ίσως έχουμε το ίδιο κολάν διότι λέει και μένα το kiss και μέσα το μαξιλαράκι είναι κόκκινο! Μήπως πίσω στο αριστερό μπούρι έχει 3 κύκλους "ανακλαστηράκια"?

k.rapti
Απών/απούσα

ναι έσι ακριβώς ειναι και εμένα με τρεις αντανακλαστικοές κύκλους.Μάλιστα αν και αδύνατος μου ερχόταν καλύτερα το XXL.Και πύλι ευχαριστύ πολύ όλους σας

vang
Απών/απούσα

Πιθανόν κάποιες εταιρείες να βγάζουν ειδικά κολλάν για γυναίκες και άντρες.

Τα περισσότερα πάντως κολλάν απλά διαφέρουν στό μέγεθος.
Τα εσωτερικά κολλάν της endoura είναι πολύ καλά και φοριούνται μέσα από το υφασμάτινο σόρτς της ίδιας εταιρέιας ή από άλλο της προτίμησής σου...

Τα bibshorts και τα bibtrousers δηλαδή αυτά πού έχουν τιράντες, είναι ακρετές φορές αλλιώτικα για τις γυναίκες, προφανώς λόγω της ανατομικής ιδιαιτερότητας πού έχουν οι περισσότερες στό άνω μέρος του κορμού πού έχει διατροφική χρησιμότητα για λίγο καιρό όταν είσαι μωρό και όλον τον άλλο καιρό απλώς προσθέτει σε αισθητική απόλαυση ;-)

Inferno
Απών/απούσα

Σίγουρα βγαίνουν και γυναικεία, υπάρχουν πολλές ανατομικές διαφορές μεταξύ άντρα-γυναίκας.

Το Kiss της Castelli το έχω κι εγώ. Είναι πάρα πολύ καλό κολάν με σούπερ μαξιλάρι.
Γενικά μπορείς να το φορέσεις και μέσα από ένα τζιν (το έχω κάνει μερικές φορές) αλλά δεν προτείνεται. Γι' αυτό είναι τα εσώρουχα.

NancyEloma
Εικόνα NancyEloma
Απών/απούσα
Aνεπιθύμητo διαφημιστικό μήνυμα (spam).
contact