ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Inez
Απών/απούσα

Είμαι καινούργια σ'αυτό το site, παρόλο που ποδηλατώ όλη μου τη ζωή, καθότι Ολλανδέζα και το καλύτερο και πιο ευχάριστο μέσο μεταφοράς.

Πήγαινα λοιπόν κάθε μέρα μέχρι το μετρό για να πάω στη δουλειά μου (την επόμενη φορά που θα γίνει πορεία για να μπουν τα ποδήλατα στο μετρό θα'μαι εκεί!!!), αλλά προς μεγάλη μου αναστάτωση μου, χθες το βράδυ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!! Από το πάρκιγκ του σπιτιού μου, μαζί με την αλυσίδα και το ξυλωμένο από τον τοίχο κρίκο!!!

Η αστυνομία φυσικά δεν με βοήθησε καθόλου και μ'έχει πιάσει μαύρη απελπισία επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω τα μέσα να πάρω καινούριο, παρόμοιο ποδήλατο.

Άρα αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει κάποιο ποδήλατο για πούλημα ή μπορεί να μου συστήσει κάποιο μαγαζί που να κάνει καλές τιμές και ίσως και ευκολίες στην πληρωμή. Κατά προτίμηση στο Περιστέρι...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
toxotis66
Εικόνα toxotis66
Απών/απούσα

Ενα (1) GT Avalace 2.0 Disk με 500 ευρώ.

Ενα (1) MATRIX γυναικείο με 100 ευρώ.

Και τα δύο σε αριστη κατασταση ΚΑΙΝΟοΡΙΑ.

Και μένω κοντά σου ΣΕΠΟΛΙΑ.

οηλεφώνησε στο 6944 30 61 30 Βασίλης.

skywalker
Απών/απούσα

Μεταχειρισμένο ίσως βρεις στον Αλτιπαρμάκη (Αριστοτέλους 10, τηλ. 210 5227851). Πάρε τηλ. πριν πας γιατί το μαγαζί δουλεύει περίεργες ώρες. Επίσης φτηνά ποδήλατα ίσως να βρεις και στο ποδηλατάδικο που είναι Στουρνάρη & Γ' Σεπτεμβρίου (δεν θυμάμαι το όνομα του). Μου είπαν κάτι παιδιά τελευταία ότι αγόρασαν ένα αρκετά καλό ποδολατο από εκεί με 100 ευρώ.

Inez
Απών/απούσα

Ευχαριστώ παιδιά για την συμπόνιά σας και ειδικά εσένα Βασίλη για το καταπληκτικό ποδολατο!!! Πογα σομερα με χαρά στη δουλειά μόνο και μόνο επειδο είχα κανούριο ποδολατο!!! Για να μην χαθεί η πίστη στην ανθρωπότητα και στην καλοσύνη!!!

Φιλιά,

Ινεζ

skywalker
Απών/απούσα

Tο site έχει αρχίσει να γίνεται πολύ interactive και μ' αρέσει!!!