1ο Alley Cat / Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού Καλαμάτας!

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα


Οι Ποδηλάτες Καλαμάτας και το Κέντρο Νέων Καλαμάτας, στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Δρόμου διοργανώνουν το 1ο Alley Cat / Κυνήγι Θησαυρού με ποδήλατα!

Ελάτε να διασκεδάσουμε, ακολουθώντας απλούς γρίφους και αναζητώντας με τα ποδήλατά μας «σημεία κλειδιά» στους δρόμους της Καλαμάτας!

Όλα τα σημεία/γρίφοι θα βρίσκονται μέσα στην πόλη, αλλά ο κάθε συμμετέχον είναι ελεύθερος να επιλέξει τη διαδρομή που θέλει, για να μεταβεί από το ένα σημείο στο επόμενο! Η συνολική απόσταση (ανάμεσα στα σημεία) υπολογίζεται να είναι 10 με 15 χιλιόμετρα. Όπως καταλαβαίνετε, το παιχνίδι είναι ανοιχτό για όλους και χρειάζεται κυρίως εξυπνάδα και τακτική, παρά ταχύτητα!

Στο Alley Cat μπορούν να υπάρξουν είτε ατομικές συμμετοχές, είτε συμμετοχές ομάδων έως τρία άτομα.
Μοναδική προϋπόθεση είναι να φέρετε το ποδήλατό σας το οποίο, για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει να φέρει λειτουργικά φώτα εμπρός και πίσω. Ποδήλατα χωρίς φώτα δε θα γίνουν δεκτά!

Το Alley Cat / Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού είναι παιχνίδι και όχι αγώνας. Στόχος είναι η διασκέδαση και η ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και όχι ο άμεσος ανταγωνισμός. Για αυτό το λόγο θα δοθούν συμβολικά δώρα στις 3 συμμετοχές που θα τερματίσουν πρώτες, έχοντας λύσει τους περισσότερους γρίφους, στην τελευταία συμμετοχή που θα τερματίσει, καθώς και στην πρώτη αμιγώς γυναικεία συμμετοχή!
Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει πάρτι!

Η συμμετοχή στο 1ο Alley Cat / Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού είναι δωρεάν και γίνεται με ατομική ευθύνη του κάθε συμμετέχοντος.
Οι Ποδηλάτες Καλαμάτας και το Κέντρο Νέων Καλαμάτας συστήνουν να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο δρόμο, να τηρείτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε είτε να προσέρχεστε στο βαγόνι των Ποδηλατών Καλαμάτας (Πάρκο ΟΣΕ – Χώρος Πατινάζ) από Δευτέρα 23/7 έως και Πέμπτη 26/7, 8 με 10 το βράδυ, είτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά στη σελίδα του 6ου Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας http://www.streetfestival.gr/index.php/el/symmetoxes αναγράφοντας το e-mail σας, το ονοματεπώνυμό και τηλέφωνό σας και στο πεδίο «δραστηριότητα» την ένδειξη «Alley Cat». Εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο χώρο της εκκίνησης, την ημέρα της δραστηριότητας, έως τις 19:30.

Ωράριο Παρασκευής 27/7:
18:00 Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής
19:00 Προσέλευση Συμμετεχόντων
19:30 Λήξη Εγγραφών
19:40 Ενημέρωση Συμμετεχόντων
20:00 Εκκίνηση
23:00 Τελικό χρονικό όριο τερματισμού

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

Καλημέρα.
Από σήμερα, και κάθε βράδυ 8 με 10 θα είμαστε στο Βαγόνι μας (Πάρκο ΟΣΕ, Θέση Πατινάζ) και δεχόμαστε συμμετοχές!

contact