Tour d'atene 4!!!

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
AfloEydK
Απών/απούσα

Αυτή την Παρασκευή, μετά από 46 βόλτες και περίπου 2500 χιλιόμετρα, όπως κάθε χρόνο το «Freeday» διοργανώνει την βόλτα που περιμένουμε όλη την χρονιά.

Έφτασε η ώρα για το TOUR D’ ATENE 4 η ξεσ-αλωση της πολης!

Περισσότερα από 100 αστικά χιλιόμετρα, με σχεδόν 12 ώρες ποδήλατο στην πόλη που αγαπάμε και ταυτόχρονα μισούμε για τις πολύπλευρες αντιθέσεις της. Την αγαπάμε ποδηλατικά, χρωματίζοντας την με ένα αστείρευτο ποδηλατικό ποτάμι γέλιου και χαράς κάθε Παρασκευή γι' αυτό και θα την ευχαριστήσουμε κλείνοντας με μια βόλτα στην οποία θα βολτάρουμε «με την καρδιά μας».

Στο άκουσμα και μόνο του Tour d’ Atene, όσοι έχουν ζήσει ένα από τα προηγούμενα, χαμογελούν πονηρά για το απίθανο συναίσθημα του πανηγυρισμού στο τέλος του, ως σφραγίδα της υπέρβασης των προσωπικών ορίων.

Είναι η γιορτή της αθηναϊκής αστικής ποδηλασίας· μια πραγματικά επικών διαστάσεων ποδηλατοβόλτα χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό όπως συμβαίνει στις άλλες βόλτες.

Σε αυτή την τελευταία για αυτή την «Freeday» σεζόν βόλτα, κάνουμε τον γύρο της πόλης «μέχρι τελικής πτώσης», περνώντας από όσο περισσότερες περιοχές κατά μήκος της διαδρομής είναι εφικτό, καλύπτοντας έτσι όλα τα προάστια.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, προετοιμαστείτε κατάλληλα και ελάτε να ζήσουμε μια εμπειρία που αφήνει το στίγμα της για πολύ καιρό.

-------
Κάθε διαδρομή όταν φτάνει στο τέλος της, είναι μια αφορμή για να κοιτάξεις λίγο πίσω για να δεις τι δρόμο έχεις διανύσει μέχρι εδώ και που έχεις φτάσει προτού αρχίσεις την επόμενη. Ήταν μια γεμάτη χρονιά από εμπειρίες, εικόνες, αναμνήσεις. Μας χάρισε γέλιο, χαρά, έκσταση, αλλά δυστυχώς και θλίψη.

Από κάθε άποψη, το «Freeday» φέτος απογειώθηκε στην κυριολεξία.
#Τολμήσαμε όλοι μας να πάμε πιο μακριά, πιο γρήγορα, πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά. Είναι η απόδειξη ότι όλοι μαζί βελτιωθήκαμε σημαντικά στην σχέση μας με το ποδήλατο και την μαζική ποδηλασία στα επίπεδα του «Freeday», κατακτώντας έτσι λόφους, βουνά και προορισμούς που πριν θα ήταν αδιανόητοι.
#Υλοποιήθηκαν πολύ ωραίες ιδέες και με πολύ αγάπη και δουλειά έγιναν πράξη εκδηλώσεις που οργιάζουν την ποδηλατική μας φαντασία όπως το AERO, το FREEDAY – PISTA, το Κιβωτός SOS, το ΑΣΑΝΣΕΡ, κλπ.
# Ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη για ένα «Freeday» παιδιά με τα οποία μας έδεσε κάτι ξεχωριστό· ένα «Freeday» συναίσθημα το οποίο επιβεβαιώθηκε όταν ανταποδώσαμε την επίσκεψη. Θα έρθουν για το Tour d' Atene. Τους περιμένουμε...

Το «Freeday», μετά το τέλος του Tour, σταματά για τις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου και δίνουμε ξανά ραντεβού από Σεπτέμβρη.

Καλες πεταλιες, καλα μπανια
Τα λέμε στους δρόμους και στις παραλίες...

Διαδρομη : http://postimage.org/image/jhqu6vtx5/
info: η διαδρομη ειναι δεξιοστροφη,
θα υπαρκουν τρεις στασεις σε ισομοιρασμενες αποστασεις οι οποιες μαρκαρονται με κιτρινο στον χαρτη
αναλυτικη διαδρομη ετσι ωστε καποιος να εχει την δυνατοτητα να ενωθει η να αποχωρησει σε οποιοδηποτε σημειο επιθυμει θα ανεβει την πεμπτη
οι προβλεπομενες ενδεικτικες ωρες αφιξης στις στασεις ειναι
1. 12:00 (+30) σταση 15λεπτα
2. 02:30 (+30) σταση 30 λεπτα
3. 06:00 (-30) σταση 45 λεπτα
τερματισμος
09:00 (+30)

οι προβλεψεις ειναι ενδεικτικες και σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεσμευτικες
μοναδικο σκοπο εχουν την διευκολυνση των συμμετεχοντων
https://www.facebook.com/events/328548417235148/

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι