DAHON SPEED D7

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
MANTAL
Απών/απούσα

Καλημέρα σε όλους.

Λάτρης των σπαστών λόγω εργονομίας αλλά και κάτοχος, από τύχη, ενός dahon speed d7, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να του βάλω δισκόφρενα.

Όλες οι απόψεις ευπρόσδεκτες.

 

Παναγιώτης

 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

καλή εβδομάδα! μόνο καινούριο. Μετατροπή τέτοια ξεφεύγει σε ασφάλεια αλλα και κόστος. Αν υπάρχει ενδιαφέρον για πώληση, μη διστάσεις να το ανεβάσεις, ή να μου στείλεις μήνυμα. Είναι 4130 ο σκελετός. Ευχαριστώ!

MANTAL
Απών/απούσα

Καλή εβδομάδα. Έχει 7 ταχύτητες και είναι 4130 cromoly. Δεν νομίζω να το πουλήσω αλλά ήδη μαζεύονται πολλά ποδήλατα κυριώς κουρσάκια υπό ανακατασκευή.

Απλά σκεφτόμουν ότι τα δισκόφρενα είναι καλλίτερα σε φρενάρισμα ειδικά σε κατηφόρες!

Πάντως είναι ότι καλλίτερο σε ποδήλατο για τον μέσο όρο αναβάτη. Εύκολη αποθήκευση, μέσα στο σπίτι ή μέσα στο αυτοκίνητο (οπότε δεν έχεις το άγχος να στο κλέψουν) , σε πάει παντού για βόλτα ή για ψώνια, άνετο για μεγάλες βόλτες και κυρίως είναι όλους ( άντρες ή γυναίκες ή παιδιά ).

Είναι μοντέλο του 2012 , μαύρο.

 

 

johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

Ωραία! Το μόνο που θέλει έλεγχο, είναι ...Να βγάλεις το παλουκόσελλο, να το βάλεις στο πάτωμα, και να δεις αν ρολάρει ίσια (παράλληλα με το έδαφος). Εκεί πιστεύω οτι είναι το μοναδικό τους αδύναμο σημείο. Όλων των σπαστών. Λυγίζουν, επειδή το μήκος είναι μεγάλο. Ε, και αν το δώσεις σε κανένα φίλο και το πλακώσει, τότε ...Ετοιμάσου για παλουκοσελλί! χα χα! (με το παλιό βαράμε το φίλο!)

MANTAL
Απών/απούσα

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.

johnheret
Εικόνα johnheret
Απών/απούσα

Να είσαι καλά! επίσης μπαίνει Μετρό και λοιπά

 https://www.athenstransport.com/2012/10/folding-bike... https://www.youtube.com/watch?v=cjoeV1yk61Y