φρενα για διπλοσκελετο ποδηλατο

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
dimitris92
Απών/απούσα

καλησπερα σας μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να βρω τακακια για διπλοσκελετο καλης ποιοτητας γιατι αγορασα καποια κινεζικα και στη δευτερη βολτα βγηκε απο τη βαση του κομμενο σε καποια σημεια

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Δυστυχώς είναι από τα πιο δυσεύρετα κομμάτια.... και όντος τα ινδικοκινέζικα είναι για πέταμα καθώς εκτός του ότι ξεκολλάνε είναι και πολύ μικρότερα σε μέγεθος και δεν φρενάρουν σωστά. Αν θες ρίξε μια ματιά στο εγγλέζικο ebay για γνήσια καθώς στην εγχώρια αγορά έχουν εξαφανιστεί εδώ και χρόνια.
Τα παλιά τα πέταξες?

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

.....μια πατέντα που σώζει κάπως την κατάσταση με τα ιμιτασιόν είναι και η εξής :

Bγάλε τις βίδες από τα τακάκια και τράβα πάρε ίδιες σε μέγεθος ποιοτικές φυσικά με εξάγωνο κεφάλι καθώς δεν θα βρεις ακριβώς ίδιες με το πλακέ οβάλ κεφάλι που έχουν τώρα επάνω τα τακάκια σου.. μόλις βάλεις τις καινούριες με το εξάγωνο κεφάλι με ένα πενσάκι λύγισε και εγκλώβισε το κεφάλι μέσα στα αυτάκια ώστε όταν πας να την σφίξεις να μην σου γυρίζει τρελά η βίδα. Αυτό για τις βίδες στο λέω γιατί αυτές που έχουν επάνω κλωτσάνε αμέσως και δεν μπορείς να τις σφίξεις όπως πρέπει, με αποτέλεσμα στην χρήσει ξεβιδώνονται, ξεκολλάνε , γυρνάνε και μπλέκονται τα τακάκια μέσα στις ακτίνες.

Αυτή η πατέντα είναι βέβαια απλά για να κάνεις υπομονή μέχρι να βρεις από τα παλιά και δεν είναι για έντονες κατηφόρες και μεγάλες ταχύτητες.

dimitris92
Απών/απούσα

ευχαριστω για την απαντηση σου. τα παλια δεν τα πεταξα θα κανω αυτη την πατεντα και αν βρω γνησια θα τα αντικαταστησω.