Πως να χρησιμοποιήσω το site;

Πως θα πουλήσω το ποδήλατό μου πιο εύκολα;

Αν θέλουμε να πουλήσουμε το ποδήλατο μας μπορούμε να ανεβάσουμε μια αγγελία στο φόρουμ στις Αγγελίες για ποδήλατα

Ο πιο σίγουρος όμως τρόπος για πουλήσουμε το ποδήλατό μας είναι η αγγελία που θα ανεβάσουμε να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερη, να περιέχει δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.
Εδώ υπάρχει μία λίστα με τις ελάχιστες πληροφορίες που απαιτούνται ώστε μία αγγελία να θεωρείται πλήρης.
Μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή και επικόλληση του παρακάτω κειμένου στην αγγελία που θα φτιάξουμε και στη συνέχεια να συμπληρώσουμε τα στοιχεία που ζητάει, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν ξεχάσαμε κάτι σημαντικό που θα ήθελε ο υποψήφιος αγοραστής για να διαμορφώσει πιο εύκολα γνώμη.
Στην κατηγορία 5 διευκολύνουμε αφάνταστα αν συμπληρώσουμε και το εύρος ύψους που δίνει η εταιρία για αυτό το μέγεθος ποδηλάτου (πχ. Κατάλληλο για ύψος: 175-180cm)
Οι κατηγορίες 7, 8, 9 είναι προαιρετικές ενώ τα υπόλοιπα θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρωθούν.
Για το πως θα προσθέσουμε και μερικές φωτογραφίες, για να έχουν όλοι μία εικόνα του τι πουλάμε, υπάρχουν λεπτομερείς οδηγίες εδώ


1. Μάρκα:
2. Μοντέλο:
3. Έτος αγοράς:
4. Μέγεθος:
5. Κατάλληλο για ύψος:
6. Χρώμα:
7. Σύνδεσμος κατασκευαστή ή καταστήματος:
8. Μετατροπές:
9. Έξτρα:
10. Επικοινωνία:
11. Τιμή:
12. Φωτογραφίες:

Αν τώρα πουλήσουμε με το καλό το ποδήλατο μας, καλό θα είναι να κάνουμε επεξεργασία του τίτλου της αγγελίας μας και να προσθέσουμε στο τέλος μέσα σε παρένθεση τη λέξη (Πωλήθηκε) ώστε αυτοί που ψάχνουν να το γνωρίζουν και να προχωρούν σε αγγελίες άλλων ποδηλάτων, αλλά και εμάς να μην μας πρήζουν με mail ή τηλέφωνα για ένα ποδήλατο που έχουμε ήδη πουλήσει.

Πώς μπορώ να ψάξω το φόρουμ πριν ρωτήσω για κάποιο θέμα;

Η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές ρωτιούνται τα ίδια και τα ίδια πράγματα ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα "ψαχτήρι" δηλαδή μια μηχανή αναζήτησης. Έτσι μπορεί κάποιος να βρει την απάντηση που -ίσως- ψάχνει πολύ γρηγορότερα.

Για να γίνει μια αναζήτηση χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν κάποιες λέξεις-κλειδιά. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να πατήσουμε επάνω στο βασικό μενού το σύνδεσμο/καρτέλα ΠΡΟΣΦΑΤΑ και κατόπιν να επιλέξουμε την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
Έτσι θα οδηγηθούμε στην περιοχή αναζήτησης του ιστοχώρου. Εκεί μπορούμε να εισάγουμε λέξεις-κλειδιά και να δούμε τα αποτελέσματα. Υπάρχει επίσης η επιλογή της Σύνθετης Αναζήτησης όπου έχουμε την δυνατότητα για να ψάξουμε συγκεκριμένες περιοχές (όπως μόνο το φόρουμ ή/και τα μπλογκς κ.λπ.).

Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αναζήτηση του Google γράφοντας site:podilates.gr και κατόπιν τις λέξεις-κλειδιά που θέλουμε να αναζητήσουμε. Εάν θέλετε πατήστε κατευθείαν σε αυτό το LINK και συμπληρώστε στο πεδίο της αναζήτησης οτιδήποτε θέλετε αφήνοντας -όπως ήδη είπαμε- το site:podilates.gr στην αρχή.

Πως μπορώ να ενσωματώσω μια εικόνα στο σχόλιό μου?

Όταν φτιάχνουμε από την αρχή μια δημοσίευση και θέλουμε να επισυνάψουμε (upload) μια εικόνα ακολουθούμε τις οδηγίες που βρίσκονται εδώ. Αλλά τις περισσότερες φορές χρειάζεται να ενσωματώσουμε στο δημοσίευμά μας ή στο σχόλιό μας ή σε μια απάντησή μας μια εικόνα. Ο λόγος είναι επειδή το σχόλιο δείχνει πιο άμεσο, χωρίς να παραπέμπει σε ένα λινκ που θα μας οδηγήσει εκτός του site.

Πως κάνω διαγραφή λογαριασμού;

Δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή στους χρήστες, μια και συνήθως δεν είναι η σωστή λύση.

Αν διαγραφτείτε από το site και έχετε δημοσιεύσεις θα γυρίσουν όλες σε "ανώνυμες". Συνήθως αν κάποιος δεν επθυμεί να ξαναμπει στο site, διαγράφουμε εμείς το email του από την καρτέλα και αλλάζουμε τον κωδικό του ώστε να μην έχει ξανά πρόσβαση.

Δεν έχει χρειαστεί πολλές φορές αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μου στείλετε ένα pm με τίτλο διαγραφή λογαριασμού και αν προτειμάτε απλά να σβήσω τα στοιχεία αλλά να διατηρήσω το username, ή να κάνω κανονικά διαγραφή (αν δεν έχετε δημοσιεύσεις δεν έχει καμία διαφορά)