Και ποδηλάτης και μετανάστης...

11 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Πραγματικά δεν ξέρω που να ανοίξω αυτό το θέμα. Να το βάλω στην οδική ασφάλεια? Να το βάλω στα ρατσιστικά. Κι απο την άλλη γιατί τ' ανοίγω, θα αναρωτηθείς. Γιατί ρε παιδιά με πνίγουνε κάτι τέτοια. Σ' αυτή τη κοινωνία ζούμε κάθε μέρα κι ας στρέφουν το βλέμμα τους κάποιοι σφυρίζοντας αδιάφορα. Και ποδηλάτης και μετανάστης...

Αναδημοσίευση από το "κόκκινο":
Δολοφονική - ρατσιστική επίθεση οδηγού Ι.Χ. σε ποδηλάτη

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν στο Κόκκινο την δολοφονική - ρατσιστική επίθεση οδηγού Ι.Χ. εναντίον μετανάστη επειδή τον εμπόδιζε να αναπτύξει ταχύτητα. Ο ποδηλάτης διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Βούλας σύμφωνα με το ΕΚΑΒ.

kok

Το συμβάν διαδραματίστηκε στη λεωφόρο Καλυβίων - Λαγονησίου στο 41ο χιλιόμετρο το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες οδηγός ιδιωτικού επιβατικού οχήματος, SMART, κατέβηκε από το όχημά του και επιτέθηκε απρόκλητα με λοστό σε ποδηλάτη αφήνοντάς τον χτυπημένο στην άσφαλτο. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο της λεωφόρου το ανώτατο επιτρεπτό όριο ταχύτητας είναι 30χλμ/ώρα.

kok

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Doud
Εικόνα Doud
Απών/απούσα
magmike
Απών/απούσα

δεν αναφερει τίποτα σχετικά με το τι έγινε με τον οδηγό. Τον βρήκαν?Τον ψάχνουν?

κωστάνζα
Εικόνα κωστάνζα
Απών/απούσα

τέτοια κακουργεία μ´αφήνει χωρίς λόγια

christako
Εικόνα christako
Απών/απούσα

Πρέπει να αναγνωριστεί αμέσως ο ρατσιστικός χαρακτήρας των επιθέσεων και τιμωρία των φασιστών.

Tasakos10
Απών/απούσα

Το χειρότερο δείγμα του είδους μας δυστυχώς...
Μου είναι αδιανόητο να κατανοήσω -αρκετές φορές- το πόσο τερατώδη χαρακτηριστικά μπορούν να βρίσκονται στην ανθρώπινη φύση.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

tasakos φασίστες λέγονται.
Ειναι αυτοί οι σκατόψυχοι ντε που θα ξεβρωμίσουν τον τόπο.
Και απο την άλλη μερια ειναι αυτοί που προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε το: είμαστε σκεπτόμενοι (σαν είδος). (υπάρχουν και ενδιάμεσες υποκατηγορίες)
Τωρα πως ο 2ος επιτρέπει την ύπαρξη του 1ου...δεν το καταλαβαίνω.
Η ιστορία μας έχει διδάξει ή τουλάχιστον θα έπρεπε.

ANTIFA. Τσακίστε τους φασίστες.

p_george
Απών/απούσα

Δεν θελω να βαλω ταμπελες φασιστας-ρατσιστης-ψυχακιας και οτι αλλο μπορει να ειναι ενας θρασυδειλος κοπριτης που την πεφτει σε ενα ευκολο θυμα, αλλα δεν θα με πειραζε καθολου ο επομενος που θα το επιχειρουσε να κατεληγε ο ιδιος με δυο τρια σπασμενα κοκκαλα στο νοσοκομειο.

velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

Εαν ο ποδηλάτης ήμουνα εγώ και το λοστάρι ήταν εξάρτημα του ποδηλάτου μου και βρισκόμουν σε αντιμαχία με μία ευγένέστατη δεσποινίδα,η οποία κατα την γνώμη μου υπήρξε εσκεμμένα εμπόδιο στην πορεία μου,τότε θα ήμουν εγω αυτός που θα ενεργούσα κατα απαράδεκτο και επικίνδυνο τρόπο εις βάρος άλλου.
Το παραπάνω προυποθέτει πάντα οτι εχω πολλά ψυχολογικά,δεν έχω καμία παιδεία απο σχολείο και σπίτι,έχω πιεί.
Αλλώστε γνωρίζετε πως σε πολλές διενέξεις σε freeday, critical mass οι ποδηλάτες προβαίνουμε σε ακραίες συμπεριφορές εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα.

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

velocko wrote:
Αλλώστε γνωρίζετε πως σε πολλές διενέξεις σε freeday, critical mass οι ποδηλάτες προβαίνουμε σε ακραίες συμπεριφορές εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα.

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Αφηνω το ρατσιστικο της υποθεσης στην ακρη, γιατι οι τυποι-σες με τα σμαρτακια ειναι μια δικη τους κατηγορια αυτοκινιτιστων και ο φυλετικος ρατσισμος δεν ειναι παντα χαρακτηριστικο τους.

Βρε παιδι μου οταν ημουν μικρο(τερο)ς οι καφροι κακγκουρο-μαγκες φορουσαν φλαιτ, ειχαν τσαλακια, αντε κανα παπι, οακλει και τσιγαρο στο χερι. Παντα με σεμπριγκ επανω. Ειναι απο το σεμπριγκισταν λεγαμε.

Τη σημερον ημερα ειναι καλοντυμενοι και οδηγουν σμαρτ. Οι ιδιοι καφρομακακες ειναι

contact