Αγορά ποδηλάτου 7/5/2012

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
mhts0s
Απών/απούσα

Καλησπέρα σας, είμαι νέος στο forum και θέλω μια μεγάλη βοήθεια για να κάνω μια αγορά ποδηλάτου που δεν πρόκειται να μετανιώσω στο μέλλον. έχω κάνει αρκετή έρευνα πάνω-κάτω στα ποδήλατα που με ενδιαφέρουν, έχω διαβάσει μεγάλο μέρος του forum και έχω καταλήξει στα εξής ποδήλατα:
ideal zig zag (500€)
merida matts 40D (500€)
αυτό που ψάχνω είναι ένα ποδήλατο που να έχει μπρος ανάρτηση, 24 ταχύτητες ή και παραπάνω και υδραυλικά δισκόφρενα. αυτά τα 2 τα έχουν και είναι (σχετικά) τα φτηνότερα σε σχέση με άλλα.
το προηγούμενο ποδήλατο που είχα ήταν ένα GT palomar του 99, δεν είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα και έλεγα να πάρω κάτι σε GT πάλι, το aggressor 1.0 το απέρριψα γιατί είχε μηχανικά δισκόφρενα, οπότε μετά είδα το avalanche 3.0 που στο internet βρίσκεται από 585 έως 650€, η τιμή ξεφεύγει κάπως γιατί είχα ξεκινήσει με το σκεπτικό να πάρω κάτι έως 400€ το πολύ.
στα 590€ υπάρχει και το giant revel 1 με τα ίδια χαρακτηριστικά.
απ την μία είναι πολλά τα χρήματα ειδικά γι αυτές τις μέρες (εννοείται ότι θα κάνω παζάρι για να μου κόψουν έστω και 10 ευρώ), αλλά απ την άλλη είναι μια "επένδυση" που δεν θέλω να το μετανιώσω. ίσως να μην έχω ψάξει όλες τις μάρκες και γι αυτό θέλω την βοήθεια σας, σαν μάρκες εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια GT και GIANT αλλά αξίζουν το +90 απ τα άλλα 2 ποδήλατα? αν έχετε να μου προτείνετε και μαγαζιά (Αθήνα) με τις αντίστοιχες μάρκες με πιο καλές τιμές/service θα σας ήμουν υπόχρεος, συγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
contact