portable ή πολύ ελαφρύ ποδήλατο.

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
kourafelkythro
Απών/απούσα

Λοιπόν, ο΄πως μπορεί να διαβάσατε μένω εξάρχεια και έχω χάσει 2 ποδήλατα από κλοπή το ένα από το υπόγειο του σπιτιού μου και το άλλο απο το δρόμο και τα δύο με αλυσίδα μηχανής.

Θέλω να πάρω ποδήλατο, με κύριο χαρακτηριστικό να μπορώ να το ανεβάσω 4 ορόφους με τα χέρια ή να χωράει σε ασανσέρ.

Το ποδήλατο το χρησιμοποιώ κυρίως μέσα στην πόλη και με νοιάζει να αντέχει ένα βάρος 90 κιλών ύψος 1.85 και να μπορει να ανέβει και κανα σκαλάκι για πεζοδρόμιο. Αν αντέχει λίγο και σε ελαφρύ χωματόδρομο αυτό είναι πολύ + (τα 2 προηγούμενα ήταν mountain- ψάχνω για πιο ελαφρύ ή portable)

το κασέ μου είναι 300-350 Ευρώ

επίσης μαζί με την πρόταση πείτε μου και μαγαζί που πιθανώς να έχει το ποδήλατο.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
synthnassizer
Απών/απούσα

χμ..
με ελάχιστη τιμή 300ευρώ μπορείς να βρείς σπαστό ποδήλατο , με μικρές όμως ρόδες, που πιθανόν να μη σου κάνει λόγω ύψους, 8 ταχύτητες μόνο και άλλες περικοπές που δε ξέρω ακριβώς (τα dahon).

έχω 1 MONTAGUE των 800ευρώ - το πήρα από το μαρούσι) με 26αρες ζάντες που και πάλι όμως ίσα ίσα μου κάνει όντας 183cm. είναι καλά εξοπλισμένο ακόμα και έχει off road προφίλ, όμως έχει και πολύ μαλακές μπροστινές αναρτήσεις κάτι μάλλον αρνητικό ια τα κιλά σου.

γενικά προσπαθώ να πω ότι τα καλά σπαστά είναι μάλλον πολύ ακριβά και συμφέρει να παραμείνεις σε κάποια ανάλογη κατηγορία με αυτά που είχες... και να το ανεβάζεις με τα πόδια και να το 'παρκάρεις' στη βεράντα η στο κλιμακοστάσιο μπροστά στην πόρτα σου άν αυτό είναι δυνατόν...

abyss
Απών/απούσα

Χρησιμοποιώ σπαστό εδώ και 10 μήνες, έχω γράψει με αυτό κάπου 1700 χιλιόμετρα στην Αθήνα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω το Dahon Boardwalk (20'' - 365 ευρώ με φτερά) - δες και στο blog μου για την εμπειρία χρήσης στην Αθήνα (www.paraschis.gr/citycycle).

Αν δεν προτίθεσαι να μπαίνεις σε μμε, με δεδομένο ότι θέλεις να ανεβαίνεις σε πεζοδρόμιο και άρα ίσως να είσαι πιο... sportif τύπος, ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις στην κατηγορία των σπαστών με μεγαλύτερους τροχούς. Στην Ελλάδα σε αυτή τη διάσταση έχουμε τα Dahon (από 380 ευρώ) και τα Montague (από 650 νομίζω).

kourafelkythro
Απών/απούσα

που θα βρω dahon και Montague?

Late Again
Απών/απούσα

Dahon έχω δει στο εμπορικό κέντρο Αίθριο στο Μαρούσι και Montague έχει σίγουρα ο Τσιρίκος στο Ν.Ψυχικό (καλύτερα να κοιτάξεις και αλλού καθώς είναι πανάκριβος) -Late Again

exomail2003
Εικόνα exomail2003
Απών/απούσα

Το οποίο είναι 26" με 21 ή 24 ταχύτητες... Νομίζω γύρω στα 400 κάτι...

athenssun
Απών/απούσα

File mou gea sou...
Ego eho edo kai pollous mines to Dahon roo pou einai poli kalo kai gia mesa stin poli oti prepei me kapoia sinesi vevaia...
Den einai kai gia almata kai trelles anifores! Alla me hri Zografou pano apo tis esties pao mia hara!
Des to site www.dahon.gr gia times. Ta fairnei sto eboriko kentro Aithrio sto MArousi i Kassimatis alla kalitera apo ekei bas kai kanoun kamia ekptosi.
An vevaia theleis kati gia makrines apostaseis ekdromes se Aigina ktl tote mallon theleis kanoniko.
Ehei i Dahon pantos kai spasto me rodes 26 ares
Des to site!
Ciao

contact