Απορίες για το city run και μετατροπή

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
μανιακος
Εικόνα μανιακος
Απών/απούσα

Σκαιφτωμαι να αγοράσω το city run και ο λόγος είναι ότι το ποδηλατο  Μ με περιοριζει πολύ έχω φίτνες και δν παιρνει σχάρες κ λασποτηρες. Αλλά δεν ξέρω αν το  City run έχει υποδοχές για αυτά. Και θέλω να ρωτήσω ακόμα αν μπορώ να περάσω τους τροχούς Μ fulcrum raicing και την σειρά claris στο city run ευχαριστώ

 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Arxarios
Απών/απούσα

1) Για τη σχάρα η λογική λέει ότι θα έχει βάσει της κατηγορίας του, αλλά εδώ https://www.idealbikes.net/?section=3360&language=el... δεν φαίνεται να υπάρχουν τρύπες για τη στήριξη ψηλά κοντά στη σέλα ούτε κάτω κοντά στο ντεραγιέ δεύτερη τρύπα (η πρώτη είναι για τους λασπωτήρες που θα τους παίρνει). Μπορείς να το επιβεβαιώσεις και εσύ βλέποντας το ή ρωτώντας τον έμπορο.

2) Για το εάν παίρνει τροχούς κούρσας ή όχι εξαρτάται από το εάν το άνοιγμα των πίσω ψαλιδιών είναι 130 ή 135 χιλιοστά και συνεπώς εάν ταιριάζουν με τους fulcrum που είναι 130. Εάν είναι 130 όλα καλά, εάν είναι 135 τότε μπορείς να κάνεις είτε την απλή λύση του να λυγίζεις τα ψαλίδια σου 2,5 χιλιοστά σε κάθε άκρη, ή να πάρεις ένα quick release από κέντρο 135 χιλιοστών, να του βάλεις ένα αποστάτη 5 χιλιοστά από την άλλη μεριά της κασσέτας και να επανακεντράρεις τον τροχό ώστε να έρθει 2,5 χιλιοστά προς την αριστερή μεριά του ποδηλάτου.

3) Ναι την παίρνει την claris όσον αφορά τις ταχύτητες, αλλά με τα φρένα ίσως έχεις θέμα καθώς έχουν τράβηγμα για caliper και εσύ θα έχεις V-brakes.

Από την άλλη εάν σου αρέσει το ποδήλατο σου και θες μόνο σχάρες και λασπωτήρες, για να μην μπαίνεις σε πολλά ψώνια και δεν έχεις αυξημένες ανάγκες σε μεταφερόμενο βάρος, μπορείς να πάρεις μία σχάρα που κουμπώνει στο παλουκόσελο ή να πας σε ειδικές (και πανάκριβες) τσάντες http://www.bikepacking.com/plan/guide-to-bikepacking... . Για λασπωτήρες μπορείς να πάρεις κάτι όπως αυτό https://www.amazon.co.uk/Crud-Road-Racer-Mk3-Mudguar... . Και οι δύο λύσεις δεν είναι ιδανικές, αλλά είναι ένας καλός συμβιβασμός.