Αποθήκευση ποδηλάτων σε διαμέρισμα

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
acp
Εικόνα acp
Απών/απούσα
Φίλοι/ες ποδηλάτ(ισσ)ες γειά σας, με αφορμή την (απίστευτη!) χθεσινή πορεία, είπα να ξανανέβω στη σέλα και να βάλω και πάλι στο πρόγραμμα μου το ποδήλατο. Το πρόβλημα μου είναι πως τώρα τα ποδήλατα στο διαμέρισμα μου είναι δυο, και η αποθήκευση στο μπαλκόνι δεν είναι επιλογή. Θέλω λοιπόν να τα βάλω κάπου και σκόπευα να τα κρεμάσω σε κάποιον τοίχο. Δυστυχώς ο χώρος δεν το επιτρέπει και έλεγα να οδεύσω προς μια λύση τύπου: http://www.amazon.com/Racor-PBH-1R-Ceiling-Mounted-Bike-Lift/dp/B00006JBL3 Το έχει εμπεδώσει κάποιος το σύστημα αυτό, και αν ναι με επιτυχία; Έχετε επίσης υπόψη σας κάποιο μαγαζί που το πουλάει εδώ (και όχι στα 40+ ευρώ) ή να προσφύγω σε λύσεις εξωτερικού; Αν τώρα έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε, μη διστάσετε! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια...
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
vamvakoolas
Εικόνα vamvakoolas
Απών/απούσα

http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=RAD05WLBKHANG

για παραδειγμα..

γυρω στα 10 ευρα εχουν (πηγαινε σε οποιο ποδηλατικο μαγαζι θες και ζητα βαση ποδηλατου για τοιχο)

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

το ίδιο ακριβώς κρεμαστό σύστημα το είχε φέρει πέρυσι το καλοκαιράκι το λιντλ στα 15e.

spitsini
Απών/απούσα

H αδερφή μου και ο γαμπρός μου κρεμανε αναποδα δυο μαουντεν 26' στο ταβάνι του διαδρόμου!!!

orck
Απών/απούσα

Εχω παρει απο ποδηλατομαγαζο το παρακατω http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=NON06BIKEHANG, ζητησε το μπλε ασπρο, εχει και υποδοχη για να το βιδωσεις στο ταβανι.
Εναλλακικα πηγαινε μια βολτα στο Reloy Merlin στην Πειραιως, στον κατω οροφο εχει πολλα ειδη για τακτοποιηση αποθηκης μεταξυ αλλων εχει πολλα και διαφορων ειδων γατζακια για ποδηλατο, ροδες κλπ.

Jakis
Απών/απούσα

Έχω αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος:

http://roseversand.com/accessories/bicycle-stands-holders/unmounted-stan...

ashasinov
Απών/απούσα

To lidl ειχε μια καλη ευκαιριουλα με 12 ευρω 6 βασεις. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακομα . Αν πας σε καποιο καταστημα με λιγη κινηση πελατων μπορει να εχει ξεμεινει. Τσεκαρε το ειναι καλο.

titanas1
Απών/απούσα

Βασικά το σύστημα που θέλεις αποτελείται από 5 τροχαλίες, η τελευταία με αυτόματο στόπερ (βλέπε στα ναυτιλιακά) + σκοινί ναυτικό άντε και ένα γνάτζο για να το δένεις. Αν πιάνουν τα χέρια σου δεν χρειάζεσε πάνω από 15 ευρά. Με καλής ποιότητας σκοινί. Τις τροχαλίες πάρτες από την Αθηνάς, χθές συμπωματικά αγόρασα 5 στα 6 ευρώ.

saridakis
Απών/απούσα

Καλησπέρα,

τη βάση οροφής με τις 2 τροχαλίες και το σχοινί τη βρήκα πρόσφατα στον Φρειδερίκο, 24€. Είναι ιδιαιτέρως εξυπηρετικό και όμορφο σαν σύστημα αλλά:

1. Αφήνει ελεύθερο χώρο γύρω στο 1,60 κάτω από το ποδήλατο (εξαρτάται βέβαια και από τον τύπο και το μέγεθος του ποδηλάτου, όσο και το ύψος του ταβανιού). Θέλει συνεπώς προσοχή!
2. Χρειάζεται κάποια δεξιοτεχνία και καλά εργαλεία στην τοποθέτηση. Μην ξεχνάς ότι τρυπάς μπετόν με σίδερα.
3. Το μέγιστο βάρος που μπορεί να σηκώσει είναι περίπου 20 κιλά.

Αν χρειάζεσαι άλλη πληροφορία, επικοινώνησε.

acp
Εικόνα acp
Απών/απούσα

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια. Τελικά αποφάσισα να μην κάνω τίποτα το ιδιαίτερο. Μια μικρή αναδιοργάνωση του χώρου μου επέτρεψε να αφίσω τα ποδήλατα μέσα χωρίς να με ενοχλούν ιδιαίτερα.

Μέχρι νεωτέρας λοιπόν, παραμένω ως έχει και βλέπουμε.

contact