Κλοπή ποδηλάτου στην εθνικη Αμυνα

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Peri
Εικόνα Peri
Απών/απούσα

Την Τρίτη 13 Μαίου Εγινε κλοπή ποδηλάτου απο το Σταθμό του μετρο (Εθνικη Αμυνα).
Το ποδήλατο είναι μαύρο με ασημί μικρες γραμμες και έχει κιτρινα πηρούνια. Οι κλέφτες χρησιμοποίησαν κόφτη για την αλυσίδα.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
teaser
Απών/απούσα

περαστικά φίλε...πες μας και μάρκα να έχουμε τίποτα υπ' όψη όσοι κυκλοφορούμε...

κατά τα άλλα, ψάξε κλασσικά Σοφοκλέους και Μενάνδρου που πλασσάρονται τα κλεμμένα καθώς και σε μαγαζιά στο μοναστηράκι (όπως στην Αγίου Φιλλίπου)...επίσης χρυσή ευκαιρία μπας και....

Peri
Εικόνα Peri
Απών/απούσα

Το ποδήλατο ήταν κατασκευής Taiwan και είχε ένα αυτοκόλλητο Kondor. Ο σκοπός που ανέφερα την κλοπή είναι για να δείξω και στους υπόλοιπους ότι οι άνθρωποι που κλέβουν ποδήλατα δεν γνωρίζουν τι κλέβουν, γιατί η αξία αυτού του ποδηλάτου δεν ξεπερνά τα 150 € (απλά είχε συναισθηματική αξία).

teaser
Απών/απούσα

να σου πω κάτι? επειδή ένα "αξιοπρεπές" ποδήλατο κάνει πάνω από 300 (επειδή έτσι μας το κάθονται), δεν σημαίνει ότι τα 150 είναι ευκαταφρόνητο ποσό (ΑΛΛΟ αν παίρνεις μην πω τι με 150...)...το 150 για να βγει θέλει αίμα πλέον!!!

raleigh
Απών/απούσα

ΧΘΕΣ ΤΡΙΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ " ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ" ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ (ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ (Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ....). BUT THAT IS NOT THE POINT. ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΒΙΑΙΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ 6 ΠΟΔΗΛΑΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, Η ΑΝ Η ΑΤΙΜΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ. ΜΑΡΚΑ: RALEIGH ( MOUNTAIN ) ΧΡΩΜΑ: ΕΝΑ ΙΡΙΔΙΖΟΝ ΜΠΛΕ ΒΙΟΛΕ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΙ, ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΦΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ . ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΟΡΝΑ(ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ!!!!!!).

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Να υποθέσω ότι δεν το είχες δεμένο με πέταλλο αλλά με κάτι σαν αλύσίδα, κουλούρα ή συρματόσχοινο;