Θα μοιράζουμε φλάιερ στην Ποδηλατοπορεία

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία της Αθήνας θα μοιράζουμε φυλλαδιάκια (φλάιερ) για το "Με Ποδήλατο στη Δουλειά". Τα φυλλαδιάκια θα είναι στο Πεδίο του Άρεως στις 11:30, στο τραπεζάκι Ποδηλάτ-ισσ-ες. Έχουμε 2000 φλάιερς. Αν τα μοιράζουμε με τον αργό τρόπο (δηλαδή λέμε και δυο λόγια, απαντάμε σε ερωτήσεις), ο καθένας θα μπορεί να μοιράσει γύρω στα 100 φλάιερς, επομένως για να τα μοιράσουμε όλα μπορεί να χρειαστούμε και 20 άτομα. Μοίραζα φυλλαδιάκια χθες στο Freeday. Ο αργός τρόπος είναι και ο καλύτερος γιατί γνωρίζεις καλύτερα τους ποδηλάτες. Όσα φυλλαδιάκια περισσέψουν γυρίστε τα πίσω για να τα μοιράσουμε σε άλλες ποδηλατόβολτες.

Αν σας αρέσει η καμπάνια, μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας μοιράζοντας φλάιερς.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

Έχουμε ακόμα 1300 φυλλαδιάκια "Με Ποδήλατο στη Δουλειά". Ας τα μοιράσουμε πιο απλόχερα. Μπορούμε πλέον να τα δίνουμε σε κατασκευαστές σπαθιών, δήμαρχους, πρωθυπουργούς, πρώην δικτάτορες, χειριστές Ι.Χ., και όπου αλλού μπορούν να πιάσουν τόπο. Α, και σε ποδηλάτες σε ποδηλατόβολτες, παρκαρισμένα ποδήλατα, ποδηλατάδικα.

Τα φυλλαδιάκια τα έχω εγώ. Θα αφήσω αρκετά στους Φίλους του Ποδηλάτου σήμερα το βράδυ. Όποιος είναι κοντά μου (Μαρούσι/Χαλάνδρι/Χολαργός/Παπάγου) μπορεί να τα πάρει από μένα. Στείλτε μου pm αν θέλετε φυλλαδιάκια ή αν αναλάβετε κάποια απ' τις τακτικές ποδηλατόβολτες.