Summer Bike Festival 23/24 Ιουνίου 2018

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
airpeace79
Εικόνα airpeace79
Απών/απούσα

Η ιδέα:

Το πρώτο Summer Bike Festival είναι η μια μεγάλη γιορτή για το ποδήλατο, στον εντυπωσιακό χώρο του Ιπποδρόμου, στο Μαρκόπουλο Αττικής. Πραγματοποιείται δίπλα στη φύση, σε ένα χώρο με φυσικές πίστες οδήγησης γιατί, αυτό που αγαπάμε πάνω απ’ όλα είναι το ποδήλατο!

Για το Summer Bike Festival, επιλέξαμε τον χώρο του Ιπποδρόμου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο Αττικής, που αποτελεί – εκτός από έναν χώρο όπου φιλοξενούνται Ιπποδρομίες – ένα εντυπωσιακό περιαστικό πάρκο, με εύκολη πρόσβαση από όλη την Αττική και άνετο, δωρεάν parking.

 

 

Το πλαίσιο:

• Το πρώτο Summer Bike Festival είναι η μεγαλύτερη γιορτή για το ποδήλατο, στον εντυπωσιακό χώρο του Ιπποδρόμου, στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Πραγματοποιείται δίπλα στη φύση, σε ένα χώρο με φυσικές πίστες οδήγησης γιατί, αυτό που αγαπάμε πάνω απ’ όλα είναι το ποδήλατο!

Δύο είναι οι βασικοί άξονες του φεστιβάλ:

Ποδήλατα: Οι επισκέπτες ανακαλύπτουν τις εναλλακτικές που έχει να τους προσφέρει η αγορά σε όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων. Έχουν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν και να κρίνουν ποιο είναι το ιδανικό για τις δικές τους ανάγκες.

Δοκιμές ποδηλάτων: Σε δύο εντυπωσιακές πίστες για ενήλικες μήκους περίπου 1200 μέτρων ανά διαδρομή και σε μία πίστα για παιδιά, σε φυσικό περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δυο μέρες γεμάτες ποδήλατο!

• Στο Summer Bike Festival οι επισκέπτες μπορούν να δούν συγκεντρωμένα τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της ελληνικής αγοράς και τα σημαντικότερα brands από τις κατηγορίες City, Road, MTB και E-Bikes.

• Θα μπορέσουν να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο των ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα.

• Θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν προσφορές και ευκαιρίες που θα προτείνονται ειδικά για τις ημέρες του Summer Bike Festival.

Οι ειδικοί του χώρου θα βρίσκονται εκεί για να λύσουν όλες τους τις απορίες.

Mείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!

Μια διοργάνωση του MBike

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι