Στην Αντίπαρο με (νοικιάρικο) Mongoose Rockadile

5 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

Πήγα να περάσω το προηγούμενο Σου-Κου στην παλιά μου αγάπη, την Αντίπαρο.
Είχα να πάω 5 χρόνια και αυτό που συνάντησα με άφησε με το στόμα ανοιχτό.
ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ (αυτοκίνητα και μηχανάκια μαζί)!
Πήγα στο κάμπινγκ για να στήσω και είδα ότι το 1/3 των κατασκηνωτών είχαν ποδήλατο!
Φυσικά δεν κρατήθηκα και έτρεξα να νοικιάσω και εγώ ένα (αφού τον πιστό μου "πύραυλο" τον είχα αφήσει πίσω στην Αθήνα). Με 5 ευρώπουλα για όλο το Σου-Κου, ο αδερφός μου και εγώ βρήκαμε Mongoose Rockadile σε καλή κατάσταση.
Το νησί αποδείχθηκε ιδανικός ποδηλατικός προορισμός. Μικρές υψομετρικές διαφορές και όλες οι παραλίες εύκολα προσβάσιμες με το ποδήλατο. Για να φανταστείτε ο αδερφός μου, που είχε να κάνει ποδήλατο από παιδί, έκανε 10 χιλιόμετρα για να πάμε στην παραλία του Σόρου, χωρίς να λαχανιάσει.
Το νησί παίρνει άριστα δέκα για όσους ψάχνουν να κάνουν διακοπές με ποδήλατο.
Όσον αφορά τώρα το Mongoose... δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Περίμενα ένα επώνυμο ποδήλατο να μου φανεί καλύτερο από το "low cost" που χρησιμοποιώ. Δε ξέρω τι να πω... ίσως έφταιγε ο XL σκελετός του, ίσως ότι δεν είχε τις προσωπικές μου fine tuning ρυθμίσεις, ίσως... ίσως... δεν είμαι έμπειρος ποδηλάτης και δεν μπορώ να εκφέρω αντικειμενική γνώμη.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με χάλασε που απαιτούσε μιάμιση πεταλιά για να αλλάξει ταχύτητα, είτε ανέβασμα, είτε κατέβασμα! Αντίθετα το εμπρόσθιο σύστημα λειτουργούσε άψογα.
Και κάτι τελευταίο. Με εξέπληξε το πόσο μακρυά μπορούν να πάνε τα σύγχρονα ποδήλατα πάνω στην άμμο. Είχα στο μυαλό μου τις εμπειρίες ως πιτσιρικάς που μετά από 2 μέτρα βουλιάζαμε στην άμμο και τρώγαμε τα μούτρα μας. Τώρα, απλά κάναμε με δύναμη πετάλι και τα παχιά Kenda Komodo έσπρωχναν το ποδήλατο προς την άκρη της παραλίας!

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon DSC01012.JPG0 bytes
Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
politicsgr.blog...
Απών/απούσα

epi ths ousias.... to LA LUNA DOULEVEI?

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

εγώ , γιατί δεν μπορώ να βάλω attachments ? Εεε ? Πείτε μου και θα σας χρωστάω !!

Nayarxos
Εικόνα Nayarxos
Απών/απούσα

Το La Luna και το Remember βράζουν!!!
('Η όπως λένε οι πιτσιρικάδες "τα σπάνε")

politicsgr.blog...
Απών/απούσα

to tipo sto remember, ton christo, den to pigena....tosa xronia monimoi ekei pera k oute ena kerasma...me to pou empene omws kamia souideza mesa epeftan ta kerasmata me to tono, k meta poios tiss 3anaeide.

contact