Πρακτικά συνέλευσης 5/12/2012

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
podilat-iss-es
Εικόνα podilat-iss-es
Απών/απούσα

Επιστροφή στις παλιές, καλές συνελεύσεις με 12 άτομα, τρία εκ των οποίων πρωτοεμφανιζόμενα.

Ερωτήσεις, σχόλια, παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα. Τα θέματα και οι αποφάσεις με τη σειρά που συζητήθηκαν:

1. Είδαμε το αναθεωρημένο φυλλάδιο της ασφάλειας, αν και δεν είναι στην τελική του μορφή ακόμη.

2. Οι Rock 'n' Roll Bikers ετοιμάζουν πάρτι! Το ίδιο επιθυμεί και η Αποδιοργανωτική Επιτροπή του Κυνηγιού του Θησαυρού και θα έρθουν σε συνεννόηση μήπως το διοργανώσουν μαζί, κάπου μετά τις γιορτές. Τα όποια έσοδα θα πάνε στο ταμείο μας.

3. ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ Νότια: Έγινε συνέλευση την Τρίτη 4/12 μετά από πολύ καιρό, για το θέμα των ποδηλατόδρομων στη Νέα Σμύρνη. Υπάρχει μια χάραξη από μελέτη του Θ. Βλαστού, μετά από παραγγελία του δήμου, αλλά θέλουν να προτείνουν αλλαγές και θα επικοινωνήσουν μαζί του.

4. Δημιουργία ενιαίου χάρτη ποδηλατόδρομων Αθήνας/Ελλάδας στο σάιτ μας. Είναι απαραίτητος για να γνωρίζουμε τι και πως υλοποιείται.

5. Θα δημιουργηθεί ομάδα εργασίας για να φτιαχτεί η ποδηλατική βιβλιοθήκη με τα έσοδα από το βιβλίο "Χάρτινα Ποδήλατα"

6. Χάρτινα Ποδήλατα: το βιβλίο εξαντλήθηκε και συζητήθηκε για επανέκδοση ή έκδοση Χ.Π. νο 2 με νέο υλικό που υπάρχει άφθονο στο σάιτ. Το πρώτο απορρίφθηκε και το δεύτερο μένει ανοιχτό.

7. Επιστροφή στις δυο συνελεύσεις το μήνα: Γενικά υπάρχει διάθεση αλλά προς το παρόν θα μείνει ως έχει. Αν η συνέλευση κρίνει ότι υπάρχουν εκκρεμή θέματα ή αν στο μεσοδιάστημα προκύψουν νέα, θα συγκαλείται έκτακτη.

8. Δημιουργία δικτύου ποδηλατικών ομάδων Αττικής: Θα γίνει επικοινωνία μέσω μέιλ και προσωπικών επαφών μέσα στο Δεκέμβριο με στόχο μια πρώτη συνάντηση το Γενάρη.

9. Πανελλαδική συνάντηση μάλλον όχι για φέτος. Να δώσουμε βάση στα της Αττικής.

10. Επικοινωνία με τις ομάδες που συμμετείχαν στην Ποδηλατοπορεία Μνήμης στις άλλες πόλεις. Δεν υπήρξε ανταπόκριση στην υπάρχουσα πανελλαδική λίστα αλλά οργανώθηκαν μέσω facebook. Πρέπει να δούμε αν έχουν δημιουργηθεί άλλες ομάδες, αν συμμετέχουν διαφορετικά πρόσωπα κλπ.

11. ΚΟΚ: Ενεργοποίηση της ομάδας του ΚΟΚ για να απαντήσουμε στις προτάσεις του υπουργείου.

12. Η ομάδα Bike Art ετοιμάζεται να εκδώσει βιβλίο για το ποδηλατικό κίνημα. Χρειάζεται φωτογραφίες από δράσεις μας.

13. ΔΕΝ προλάβαμε να συζητήσουμε για απαραίτητες αλλαγές στο σάιτ, τη δημιουργία πιο τυπικών διαδικασιών στη συνέλευση καθώς και κάποιες μεταξύ μας διαφωνίες. Επειδή όμως πολλά μέλη δεν μπορούσαν μέσα στο Δεκέμβρη ορίστηκε επόμενη συνέλευση στις 9/1/2013. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει!

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Ηταν αναμενόμενο να εξαντληθεί το βιβλίο.
Γιατί όχι επανέκδοση του πρώτου ώστε όταν εκδοθεί και το δεύτερο να πηγαίνουν πακέτο για όσους δεν έχουν το πρώτο.

contact