Συνέλευση 5/9/2007

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
skywalker
Απών/απούσα

Ακολούθως παραθέτω με μία σχετική ανάλυση τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνέλευση των Ποδηλατ-ισσ-ών στις 5/9/2007:

- Εκδήλωση 22/9 (Πανευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο)

- Λόγω της διεξαγωγής των εκλογών στις 16/9, οι δράσεις τις οποίες προγραμματίζαμε για τις 22/9 ακυρώνονται, κυρίως επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε αφισοκόλληση (θα υπάρχουν αυτές τις μέρες πολλές αφίσσες στο δρόμο και οι δικές μας θα “χαθούν”). Θα στήσουμε όμως ένα πάγκο-περίπτερο στην πλ. Συντάγματος όπου θα διανέμουμε ένα σχετικό με την ημέρα και το ποδήλατο flyer. Οι δράσεις οι οποίες ακυρώθηκαν (ποδηλατοπορεία κ.α.) θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο με πιο πιθανή ημερομηνία τις 20/10.

- Σχετικά με τον πάγκο που θα στήσουμε, θα χρειαστούμε μία τέντα για σκίαση (έχει αναλάβει ο Δημήτρης Δ. να βρει) και θα πρέπει να κάνουμε κάπως αισθητή την παρουσία μας με κάποια υποτυπώδη διακόσμηση του χώρου ίσως με φωτογραφίες, παλιά ποδήλατα κ.α. Επίσης θα πρέπει να έχουμε έτοιμη και την αφίσα για την εκδήλωση του Οκτωβρίου ώστε να ενημερώνεται ο κόσμος. Για την λειτουργία του πάγκου θα υπάρχουν δίωρες βάρδιες από τις 10.00 έως τις 20.00. Μετά θα ακολουθήσει ποδηλατοβόλτα-μίνι πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ilias
Απών/απούσα

Προφανώς και δεν κυνηγάμε τις επετείους. Συνήθως οι δήμοι αυτή τη μέρα κάνουν φαντεζί εκδηλώσεις για να εξιλεωθούν για τις υπόλοιπες 364 μέρες που δεν κάνουν τίποτα. Όμως παρόλα αυτά η 22 Σεπτέμβρη είναι μια αφορμή για να ενημερώσουμε τον κόσμο για το ποδήλατο.

Ηλίας

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Bin Podilanden

Εγώ ...Λεωφορείο
Εσύ ...Τρόλλεϋ
Αυτός ...Τρένο
Εμείς ...Ποδήλατο
Εσείς ...Μετρό
Αυτοί ...Τραμ
...Κανείς Αυτοκίνητο

Άριστα!!!

ilias
Απών/απούσα

Την Τετάρτη θα έχουμε ξανά συνέλευση.
Θα συζητήσουμε τα οργανωτικά για τις 22 Σεπτεμβρη και τα υπόλοιπα θέματα για την Ποδηλατοπορεία της 20 Οκτώβρη.

Στο γνωστό μέρος: Πεδίο του Άρεως στην κεντρική πλατεία με τα περίπτερα. 8:00 το βράδυ.

Επίσης μια παράκληση: Υπάρχει κανείς που να έχει επαφή με τους streetpanthers; Θέλουμε να πάρουμε αυτοκόλητα για την Εκδήλωση του Σαββάτου και πιθανόν να μην προλαβαίνουμε. Αν μπορεί κανείς να μας δώσει κάποιο τηλέφωνο ή κάτι άλλο.

Ηλίας