Τροχοί αναβάθμιση.

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
sidand
Απών/απούσα

Καλημέρα ομάδα, ήρθε η ώρα να αλλάξω τροχούς στο κουρσάκι μου (Triban RC 520 Disc Brake), όμως βλέπω στα πιο γνωστά ευρωπαϊκά μαγαζιά το Quick Release έχει ΄΄πεθάνει΄΄.

Βλέπω τροχούς με άξονες 12x100mm ,12x142mm ως επι το πλείστον και αρκετούς αντάπτορες τις κάθε εταιρίας για μετατροπή σε Quick Release. Αυτό για εμένα έχει ένα θετικό στο ότι θα έχω αγοράσει σύγχρονους τροχούς που θα μπορέσω να τους χρησιμοποιήσω μελλοντικά σε άλλο κουρσάκι, Όμως τι να κάνω? Θα δουλέψουν σωστά? Με μπερδεύει πολύ η αγορά τους μήπως κάνω κάποιο λάθος.Ο προυπολογισμός μου είναι αυστηρά 300 ευρώ. Υπάρχει λόγος να στραφώ σε custom τροχούς εδώ στην Αθήνα? Είμαι 88 κιλά. Και εάν μπορώ να φτιάξω κάτι αντίστοιχο στα λεφτά που διαθέτω? Ευχαριστώ πολύ...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

θα σου πω απο την δικη μου εμπειρια. Το θεμα με τους ανταπτορες εαν δεν ξερεις ακριβως τι κανεις θα σε μπερδεψει. Μου φερνουν σχεδον καθε μερα με το ιδιο θεμα "αγορασα αυτους και αυτους τους ανταπτορες αλλα τελικα δεν μπαινουν ή μου βρισκει η κασσετα ή δεν κουμπωνει η κασσετα με αυτους τους ανταπτορες κτλ κτλ κτλ". Και εαν τους εχεις παρει απ'εξω τοτε δεν ειναι ευκολο να δωθει η λυση. Εαν ξερεις τι κανεις κανενα θεμα.

Επισης να ξερεις οτι το πιο πιθανο ειναι να χρειαστεις και δισκοπλακες (το triban φοραει 6-bolt και τα συγχρονα-καλα κεντρα ειναι centerlock). 

Για το τελευταιο που ρωτας μπορεις να φτιαξεις πολυ καλυτερους απο αυτους που θα αγοραζες απ'εξω και θα ειναι και εδω να σε βοηθησουν στην τοποθετηση και για οτιδηποτε χρειαστεις

sidand
Απών/απούσα

Αυτό ακριβώς φοβάμαι, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

contact