Το ιστολόγιο του/της socyaclist

(πριν μας πάρουν τα σώβρακα - 2015) Τέλη κυκλοφορίας θα πληρώνουν από φέτος (2014) όλοι οι ποδηλάτες (αν αντιδράσουμε? ... ΧΑ)

Έρχεται νέα φορο-επιδρομή, αυτή τη φορά με στόχο την τσέπη όσων καβαλάνε ποδήλατο!
Όπως όλα δείχνουν, οι παράλογες απαιτήσεις της τρόικας δεν έχουν σταματημό. Η επιστολή που απέστελλαν οι εκπρόσωποι των διεθνών δανειστών με τα προαπαιτούμενα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση εντός τους έτους, λίγο έως πολύ έχει δει το φως της δημοσιότητας. Όπως όμως πρώτο αποκαλύπτει σήμερα το theblob.gr, την επιστολή αυτή συνοδεύει ένα απόρρητο έγγραφο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η καταβολή τελών κυκλοφορίας οχημάτων απαιτείται να επεκταθεί, από φέτος κιόλας, και στους κατόχους ποδηλάτων.

SOCYACLIST: ΚΟΥΚ(ου)ΛΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ

www.socyaclist.blogspot.com
Ποιοί βαράνε κρυμένοι πίσω από την ανωνυμία, την προστασία των αρχών και τον όγκο τους? Οι γνωστοί ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!
Όταν δεν θέλουμε να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε, «συσκεπτόμεθα».
Όταν δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα, γινόμαστε αποφασιστικοί.
Όταν θέλουμε να καλύψουμε τα φιλαράκια μας τους τραπεζίτες και τους αξιότιμους επιχειρηματίες-εργολάβους (συνεργαζόμενοι και με φασίστες – ΛΑΟΣ ή Χρυσή Αυγή), τότε το μαχαίρι φτάνει στο κόκαλο (θα πατάξομεν την κουκουλοφορίαν, θα ξορκίσουμε την απεργία, θα αποτρέψομεν την άναρχην βλάστησιν, θα πατήσομεν την «άλλη» μετακίνησιν)!
Είναι στόκοι και ανίκανοι αλλά έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να μας κυβερνούν καταπατώντας τους νόμους που ψηφίζουν, αφού κάθε 4 χρόνια μπορούμε να ψηφίσουμε άλλους (ανίκανους αλλά το ίδιο δημοκράτες).
Κουκούλα δε φοράμε
για να μη στραβοκοιτάνε,
ή στραβος είν' ο γιαλός
ή στραβά αρμενίζουμε! (καλό λαϊκό)
Ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και το νοικοκύρη... (που είναι το λάθος?)
Και ο γιος του χουντυπουργού Μίχαλου θέλει να διαλυθεί το άσυλο και να μπορεί να μας πληρώνει όποτε θέλει και όσο θέλει!...
Τα εγγόνια των δοσίλογων που κυβερνούν, μας φέρνουν πάλι το φόβητρο της κουκούλας.. ΒΡΕ ΟΥΣΤ! (πρωταπριλιά!) Καιρός για μια ΑΝΑΣΑ!

Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον. Αν δεν είσαι μέρος της λύσης, είσαι μέρος του προβλήματος!

Έτσι μας θέλει ο ψεύτης-κλέφτης-δολοφόνος Καραμανλής (έχει πάρει την πολιτική ευθύνη για όλα αυτά, αλλά ελπίζει - ίσως βάσιμα - ότι θα την "γλυτάρει). Μετά τον δολοφονημένο 15χρονο και τον Κύπριο φοιτητή που πλακώσαν οι γνωστές-άγνωστες ζαρντινιέρες, επιδιώκει να μην αφήσει κανέναν να βγει και να διαδηλώσει την οργή του, γιαυτό και σάπισε όλο τον κόσμο χτες Δευτέρα στα εμετικά δακρυγόνα του. Ας είναι ελαφρύς ο Κούγιας που θα τον σκεπάσει (αυτός μάλλον θα αναλάβει την υπεράσπιση του Ράμπο των Εξαρχείων)!

http://www.socyaclist.blogspot.com/

Όταν ξεχειλίζει η οργή είναι δύσκολο αλλά πολύ χρήσιμο να είμαστε συγκροτημένοι, νηφάλιοι και μαχητικοί. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι για να αλλάξουμε την κοινωνία πρέπει να είμαστε τόσο καλά οργανωμένοι που οι πλούσιοι εχθροί μας και τα κοθώνια ακόλουθοί τους ούτε καν να τολμήσουν να τα βάλουν μαζί μας. Οι φασιστικές και μπατσικές προβοκάτσιες, που πολλοί έχουμε δει κατά καιρούς (κορυφαία η φάση που οι ασφαλήτες με τις κουκούλες και το παλαιστινιακό μαντήλι χτύπησαν στη ζαρντινιέρα τον κύπριο φοιτητή και φάνηκαν στην κάμερα - σπάνιο και αυτό!), δουλεύουν μόνο όσο υπάρχει το πλέγμα προστασίας των κυβερνώντων.