ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΟ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ ΤΟ IDEAL PRORIDER ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ MEGISTO ΜΕ 355.ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ?Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ?ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΟ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ ΤΟ IDEAL PRORIDER ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ MEGISTO ΜΕ 355.ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ?Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ?ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
μην μπεις στην διαδικασια του 15ε πανω 15ε κατω γιατι θα χασεις το τοπι..
η τιμη ειναι καλη και οντως για μεσα στην πολη ειναι πιο γρηγορο ενα city
ποδηλατο, το λεει και η λεξη... τωρα αν θα θελεις να κανεις καμμια βολτα
σε κανενα βουνο με πρασινο που δεν εχουμε τωρα πια παρε μαουντεν και βαλε λεπτα
λαστιχα για μεσα στο αστι... αυταααααααααααααααα
Και μένα μου λέγανε να πάρω το megisto. Ωραίο ποδήλατο αλλά σε τρία καταστήματα παίχτηκε το ίδιο σκηνικό. Για άλλο ρώτησα και μετά μου είπαν να πάρω το megisto. Φαίνεται τα έχουν περισσευούμενα.
Λοιπόν να σου πω κάτι που θα είναι και το πιο απλό.
ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.. Σου αρέσει mtb των 1000 ευρώ..;; Αυτό να πας να πάρεις. Μην ακούσεις κανέναν άλλον και μην αλλάξεις γνώμη γιατί σου είπαν ότι δεν κάνει για άσφαλτο ή δεν κάνει για βουνό.
Το θέμα είναι το ποδήλατο που αγοράζεις να σου αρέσει .. ΚΥΡΙΟΣ και βασικός κανόνας.
Και οι ποδηλατάδες αφενός μεν δεν μπορούν να κρίνουν πριν από εμάς για εμάς το ποιο θα είναι το γούστο μας και αφετέρου καλό είναι να μην προτείνουν ως την μόνη θεϊκή και αξεπέραστη εναλλακτική, για πάσα νόσο και πάσα μ*λ*κία, το megisto .. :)
πεστα μαριαλεννα γιατι οταν τα λεω εγω με λενε τρελο....
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!! ΤΕΛΟΣ
πες μου οτι θα δωσεις 1000ε τελος...χαχαχαχα
και ενα περιστατικο που εχω δει με τα ματια μου για να γελασουμε:
μπαινει ενα νεαρο ζευγαρι σε ενα μαγαζι να παρει ποδηλατο η τυπα
και τις λεει ο τυπος'μωρο μου παρε οποιο σ'αρεσει' και κανει η τυπα
αυτο σελω το κοκκινακι που παει και με τα νυχακια μου.... και λεει ο τυπος
ολο ανεση και αντριλικι'που εισαι να σου πω αυτο θα παρουμε' ωραια του λεει
και ο πωλητης 1500ε... την μαζεψε και φυγανε αρων αρων... χαχαχαχαχα
Μπαίνω εγώ σε μαγαζί τώρα, ( δεν σας λέω σε ποιο ), και ψήνομαι να αγοράσω το ktm το traveller ( ή city .. τέλος πάντων καταλάβατε ποιο σας λέω) το οποίο κάνει 700 ευρώ. Και το γουστάρω τρελά. Και ο τύπος μου λέει τι ωραίο ποδήλατο είναι το megisto!!
Και του λέω ρε φίλε εγώ δεν θέλω trekking, θέλω city, και δεν θέλω ideal θέλω ktm και θέλω ΑΥΤΟ. Εκεί αυτός τον χαβά του.. Τι γαμάτο και παντός καιρού είναι το megisto. Και μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους να έχει από το megisto, όπως και να έχει εγώ πήγαινα για πιο ακριβό ποδήλατο. Τα λεφτά δηλαδή που θα έδινα θα ήταν πιο πολλά, πάλι δηλαδή από ένα ποσό και πάνω θα ήταν το κέρδος του.
Όοοχι ο δικός σου.. Μegisto και ξερό ψωμί...!:D
επειδη ειναι ολοι επηρεασμενοι απο την αγορα... σου λεει κι αυτη ιντεαλ
θα θελει... που να ξερει οτι εσυ ειχες καψωσει για τον βελγο??? αμα εχεις
κατεμακι σε παω γιατι δεν πηρες κατι κοινοτυπο.. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
Dahon αγόρασα τελικά γιατί μπορεί να μου άρεσε ο ΚαΤιΜας αλλά έπρεπε να πάρω και βίντσι για να τον ανεβάζω στον πέμπτο..
ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΑ 350.ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.ΠΧ ΕΝΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΝΑ ΦΟΚΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ
δες και τα giant που παίζουν σε τέτοιες τιμές. Για τα focus δεν ξέρω, δεν τα έχω δοκιμάσει και έχω και την εντύπωση ότι είναι πιο ακριβά. (γενικότερα...σαν εταιρία.)
ΤΟ FOCUS MOY ΤΟ ΕΔΙΝΕ 300.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΙΝΤΕΑΛ ΑΝ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ
Φίλε πάρε giant να βρεις την υγεία σου πολύ καλύτερος και ελαφρύς σκελετός σε σχέση με τα ideal δε θα μετανιώσεις,όχι πως έχω κάποιο μίσος ίσα ίσα που το ideal έχει καλύτερα περιφερειακά αλλά τι να το κάνω άμα ζυγίζει 100 τόνους μπακάλικα ποδήλατα είναι για μένα
και η focus επίσης πολυ καλή εταιρεία Γερμανική
(κράχτε ελεύθερα χεχε)
Φίλε, πριν αποκλείσεις τα ideal πάντως αν θες ρίξε μια ματιά και στο traveller. Φαίνεται να ταιριάζει στη χρήση που θες να κάνεις. Εγώ το έχω εδώ και 2μιση χρόνια και κινούμαι σχεδόν καθημερινά στην πόλη 5-6 km. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ποδήλατο αυτό έχει από τη μάνα του φτερά (απαραίτητα στην πόλη, αλλιώς με την πρώτη βροχή γίνεσαι χάλια), σχάρα (για να γλιτώσεις από το σύνδρομο της ιδρωμένης πλάτης) και δυναμό στον άξονα. (πολύ σημαντικό, έτσι δεν κινδυνεύεις να βρεθείς ποτέ χωρίς φώτα στην πόλη – με τα παλιά μου φωτάκια μπαταρίας, μου είχε συμβεί πολλές φορές όταν έπεφταν οι μπαταρίες να αναγκαστώ να κυκλοφορήσω επικίνδυνα μέσα στη νύχτα χωρίς να με βλέπουν οι οδηγοί!) Επίσης με ικανοποιεί πολύ και η θέση οδήγησης, δηλαδή σχετικά όρθια, και έτσι δεν με έχει ξαναενοχλήσει καθόλου ο αυχένας μου (σε αντίθεση με το παλιό mountain που είχα). Βέβαια η τιμή του traveller είναι υψηλότερη από 300 ευρώ (νομίζω 480; αν και το μοντέλο 2008 ίσως το βρεις λίγο φτηνότερα) αλλά νομίζω αξίζει γιατί προσφέρει πολλά επιπλέον πράγματα που κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητα. Τα ideal προσωπικά δεν τα θεωρώ υπερτιμημένα και μου κάνει εντύπωση αυτή η άποψη. Ίσα ίσα νόμιζα ότι έχουν καλή σχέση ποιότητας/κόστους, τουλάχιστον σε αυτά τα λεφτά. Εδώ θα δεις φωτογραφία: http://www.idealbikes.net/bike.php?bike=152
Φυσικά ό,τι ποδήλατο και να πάρεις θα χρειαστείς και ένα καλό πέταλο κλειδώματος για να μη στο κλέψουν (δες: http://www.podilates.gr/lock)... Πάντως καλορίζικο, ό,τι κι αν επιλέξεις ;-)
αν θες να πάρεις κάτι διαφορετικό απο ideal σχεδόν σε όλες τις καλές μάρκες θα βρεις κάποιο βασικό ποδήλατο είτε mountain είτε trekking, που μπορεί να μην έχει τόσο καλά περιφερειακά, αλλά θα έχει σίγουρα αξιοπρεπή σκελετό και μικρό βάρος. π.χ τα kona dew, kona lanai, scott aspect, scott sportster p5, πολλά giant (boulder disc,rincon, x-sport 5). προσωπικά όλα aυτά θα τα προτιμούσα από ένα αντίστοιχο ideal.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ
Πριν μια εβδομάδα, βρισκόμουν μπροστά σε ένα ιdeal Esigo και ήμουν έτοιμη να το βουτήξω και να φύγω! Ενα πολύ παράξενο προαίσθημα με κράτησε πίσω. Το ίδιο μεσημέρι ξαναπέρασα από τον ποδηλατά μου και δοκίμασα το Giant. Aυτή τη φόρα κανένα αντίθετο προαίσθημα!! Ηταν δύο κιλά ελαφρύτερο από ideal Esigo αν και ήταν και τα δύο αλουμίνιο, με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ! Βούτηξα το τελευταίο giant του ποδηλατά μου κι έγινα καπνός! Μια εβδομάδα μετά, δηλαδή σήμερα, δοξάζω και ευχαριστώ τον Θεούλη για αυτή μου την επιλογή!!Είναι φευγάτο ποδήλατο!! Ασε για σταθερότητα στον δρόμο! Γαμάτο σου λέωωωωωω! Το δικό μου είναι city, Αλλά ότι κι αν θες να πάρεις δοκίμασε ΚΑΙ την Giant! Δεν θα πάθεις τίποτα!! Μάλλον σε καλό θα σου βγεί!!Αλλωστε θα το νιώσεις κι εσύ ο ίδιος!
NEFELI ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ GIANT ΘΕΛΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 300-350 ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 5 ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ
σε giant. Είναι οικονομικά ποδήλατα!
Σου δίνω διευθύνσεις γιατί είμαι φρικτή στο να θυμάμαι ονόματα.
Το ποδηλατά μου όμως τον θυμάμαι
Μarousi bikes Βασιλίσης Σοφίας και Κυριακού 18 Απέναντ από πλατεία Ηρώων. ΤΗλ.2106141935
Ελευθερίου Βενιζέλου 175 Νέα Σμύρνη
Τηλ. 2109329117
Πατησίων 51 Αθήνα. Στον Καλλιώρα
Τον τελευταίο μην τον αφήσεις να σε ψήσει για να πάρεις κάτι άλλο είναι τόσο μαλάκας που δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε έμπορος. Ρώτα και δες μόνο για giant εκεί κι αν δεν έχει αυτό που θέλεις κοπάνατην αμέσως. Τα μάτια σου δεκατέσσερα με αυτόν τον τελευταίο! Σε προειδοποιώ γιατί την έχουν πατήσει κι άλλοι. Οπου κι αν πας παζάρεψέ το κιόλας! Εγω πέτυχα μια καλή έκπτωση!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΙΔΑ ΣΡΟ ΣΙΤΕ ΤΗΣ GIANT ΤΟ TO BOULDER ME 340 KAI TO RINCON ME 390.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΜΟυ το είχανε προτείνει και εμένα για πολύ καλό ποδήλατο!! Ομως δεν είναι πόλης και έπρεπε να σκύβω. Εχω σοβαρό πρόβλημα μέσης και γι αυτό πήρα ποδήλατο της πόλης το giant traffic LX που φυσάει. Πάντως είναι πολύ καλό το Βoulder, θα το συνιστούσα.Για το Rincon δέν ξέρω να σου πω, αλλά το
boulder είναι και στα λεφτά σου κοντά, κι αν πάρεις και το περσινό, θα σου έρθει φτηνότερα!! Ενοείται ότι θα κάνεις και παζάρι!! Δώσε στον άλλο να καταλάβει ότι θα το πάρεις άμεσα της μετρητοίς αν έχεις τα λεφτά μαζί σου! Τον Καλλιώρα μην τον λυπηθείς!!!Βάρα ανελέητα και στο ψαχνό για το παζάρεμα. Είναιέμπορος της κακκιάς συμφοράς και έχει και αναδουλειές!!! Ειδες τι σατανική που είμαι?