tis teleytees meres mou kanei enan thoryvo to podilato o opoios den einai to tripsimo tis alisidas einai apo tous piso diskous ena sinexomeno tak tak tak pou ginete entonotero oso anvezo taxytite kai to dyskoleyo ligo se anifora.. akougete entona otan exo 2 mprosta kai apo 3 eos 5 piso exei kaneis idea ti mporei na ftaiei kai ti mporo na kano???
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Endexomenos na theli isoma to vyxi sou. An exis pesi h akoumbisi atsala to podilato apo tin meria twen taxytiton iparxi periptosi an exi starvis to nyxi ke na min ine pia efthigramismeno to vteragie ke ta granazia.
καλα ε ακριβώς αυτό το πρόβλημα έχω κι εγώ και μου έχει σπάσει τα νεύρα!
ton ixo pou perigrafeis ekane kai to diko mou otan to kukloforousa... alla o thorybos stamatouse otan dokimaza apla na gyrisw ton pisw troxo xwris na kanw podilato. Sthn periptwsi mou itan apla thema aktinologisis...
Πριν απο οτιδηποτε αλλο, δοκιμασε να ρυθμισεις το πισω ντεραγιε. Και τα καλυτερα συστηματα επιλογης ταχυτητων, με την παροδο του χρονου και την φυσιολογικη φθορα των ντιζων (τοσο των συρματων οσο και των εξωτερικων "μακαρονιων"), απορυθμιζονται. Αν λοιπον οι ντιζες δεν εχουν φαει τα ψωμια τους, με ενα ρυθμισματακι, ξαναγινονται "αστερια". Παντως, οι καινουργιες ντιζες ετσι κι αλλιως, μετα τον πρωτο καιρο χρησης, συνηθως "καθονται" σε μια νεα "θεση", με αποτελεσμα να θελουν ξαναρυθμιση. Μετα απο αυτη την πρωτη ρυθμιση, θα πρεπει για καποιο σχετικα μεγαλο διαστημα, να μην μας ξαναενοχλησουν. Καπου εδω, μπαινει και ο παραγοντας ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ο οποιος μπορει να κανει θαυματα, οσον αφορα την ποιοτητα λειτουργιας, και τη μακροζωια του συστηματος αλλαγης ταχυτητων, και οχι μονο.
Βεβαια, αν εχει στραβωσει ΠΟΛΥ το νυχι, οπως πολυ σωστα επισημαινει ο Zendog, δυσκολα θα ρυθμιστει ξανα σωστα το ντεραγιε. Τοτε θα πρεπει πριν απ' ολα να το ισιωσεις, και ΜΕΤΑ να κανεις την απαραιτητη ρυθμιση. Αν το νυχι εχει στραβωσει ανεπαισθητα, με μια ρυθμιση "καθαριζεις"...(τουλαχιστον προσωρινα ωσπου να το ισιωσεις σωστα).