Σήμερα σκοτώθηκε ένα 19χρονο παιδί (για ένα εισιτήριο)

121 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Podhlaths
Απών/απούσα

Όταν ήμουν 19 χρονών και δεν είχα χρήματα για
εισιτήριο γύριζα σπίτι με τα πόδια.
Σήμερα τα παιδιά αυτοκτονούν για λιγότερο από
1,5 ευρώ.

Σίγουρα έχουν αλλάξει οι καιροί
και κάτι έχω χάσει στο ενδιάμεσο.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Podhlaths wrote:
1,5 ευρώ.

γενικότερα στην κοινωνία μας πλέον ξέρουμε τα πάντα
και για τα πάντα φταίει κάποιος άλλος
έτσι και νεαρός θεωρεί πως δεν φταίει ο ίδιος που δεν έχει λεφτά άρα μπορεί να πάρει το λεοφορίο χωρίς εισητίριο

;S

Wicca
Απών/απούσα

Podhlaths wrote:
1,5 ευρώ.

Δεν αυτοκτόνησε ξέρεις... Δεν έχει βγεί κάποιο συμπέρασμα από τις σχετικές ανακρίσεις για το πως έπεσε από το τρόλει, αλλά κανείς δεν ισχυρίζεται ότι ήταν αυτοκτονία..

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Wicca wrote:
Podhlaths wrote:
1,5 ευρώ.

Δεν αυτοκτόνησε ξέρεις... Δεν έχει βγεί κάποιο συμπέρασμα από τις σχετικές ανακρίσεις για το πως έπεσε από το τρόλει, αλλά κανείς δεν ισχυρίζεται ότι ήταν αυτοκτονία..

αυτό που θέλει να πει και δεν θέλεις να καταλάβεις (ως συνήθως)
είναι πως αντι να κάνει την μαμουνιά και να μην κόψει εισιτήριο θα μπορούσε να πάει με τα πόδια
και να είναι ζωντανός τώρα

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

Podhlaths wrote:
1,5 ευρώ.

Και εγώ το ίδιο έκανα στα δεκαεννιά μου. Σίγουρα οι καιροί έχουν αλλάξει. Όμως μαζί με αυτούς και εγώ.

Εσύ μπορείς να πεις για τον εαυτό σου ότι δεν έχεις αλλάξει; Αντιμετωπίζεις τις πιέσεις και το άγχος των καιρών με τον ίδιο τρόπο όπως τότε; Αν ναι τότε μπράβο σου. Στο νεαρό όμως ασκήθηκε ψυχολογική πίεση. Δεν αυτοκτόνησε. Όταν έχεις στη ζωή σου χίλια άλλα προβλήματα που σε στοιχειώνουν τότε καμιά φορά μια φαινομενικά απλή αφορμή φτάνει να ξεχειλίσει το ποτήρι και να χάσεις την ψυχραιμία σου και να ξεσπάσεις.

Δεν είναι ότι ο νεαρός ήταν μες την τρελή χαρά και όλα ήταν καλά, και ξαφνικά στον έλεγχο εισιτηρίων του ήρθε ξαφνικά να πλακωθεί με τον ελεγκτή και να πηδήξει απ΄το τρόλεϊ.

Αυτά είναι σημάδια των καιρών.

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

Plannet wrote:
αυτό που θέλει να πει και δεν θέλεις να καταλάβεις (ως συνήθως)
είναι πως αντι να κάνει την μαμουνιά και να μην κόψει εισιτήριο θα μπορούσε να πάει με τα πόδια
και να είναι ζωντανός τώρα

λάθος ανάγνωση εκτός τόπου και χρόνου. Δεν βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων η «μαμουνιά» αλλά ο θάνατος που προέκυψε από διάφορα αίτια τα οποία δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά . Αλίμονο αν η τιμωρία του να μην κόψεις εισιτήριο θα πρέπει να είναι μια τέτοια εξέλιξη .

Podhlaths
Απών/απούσα

Φίλε diopan όταν ήμουν πάνω κάτω 19
έκανα πολλές βλακείες και ναι με είχαν
πιάσει και χωρίς εισιτήριο σε λεωφορείο.

Δεν πηδάς από το λεωφορείο επειδή δεν έχεις
εισιτήριο. Έκανες τη χαζομάρα;
Αντιμετωπίζεις τις συνέπειες των πράξεων σου.

Αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Εκεί εντοπίζω το
πρόβλημα. Σήμερα κάνουμε όλοι ότι θέλουμε (δήθεν
ελευθερία) άλλα δεν θέλουμε να αναλάβουμε τις
ευθύνες μας.

Αυτό είναι το τραγικό της ιστορίας.
Για αυτό θα έπρεπε να κλαίμε.

Υ.Γ. Σήμερα ζω όπως οι ηλικιωμένοι
"τη βγάλαμε και σήμερα"

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Podhlath άσε την αβάσιμη προπαγάνδα σου οτι πήδηξε το παλικάρι.
¨ολοι λένε και αυτοπτες μάρτυρες ότι δεν έγινε έτσι...οπότε αυτά σε άλλα φορμά ...εγκάθετε

και χαζομάρα δεν ειναι να μην πληρώνεις το εισιτήριο σου...που έχουμε πληρώσει 5φορες πάνω τις συγκοινωνίες ...χαζομάρα ειναι να εισαι πρόβατο...προβατο

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

...
ειναι όλοι στο κόλπο,
ο ελεγκτής τράβηξε όπλο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, και ο όδηγός έβηξε για να μην ακουστεί ο πυροβολισμός, μετά ανοίξανε με τρόπο την πόρτα και τον πέταξαν εξω, Λάδωσαν και τον ιατροδικαστή για να βγάλει το πόρισμα που τους βολεύει...
το κράτος δολοφονεί !
Υ.Γ. αυτή η χώρα αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει πάτος ποτέ, πάντα υπάρχει και παρακάτω...

Wicca
Απών/απούσα

christopanagia wrote:
...
ειναι όλοι στο κόλπο,
ο ελεγκτής τράβηξε όπλο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, και ο όδηγός έβηξε για να μην ακουστεί ο πυροβολισμός, μετά ανοίξανε με τρόπο την πόρτα και τον πέταξαν εξω, Λάδωσαν και τον ιατροδικαστή για να βγάλει το πόρισμα που τους βολεύει...
το κράτος δολοφονεί !
Υ.Γ. αυτή η χώρα αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει πάτος ποτέ, πάντα υπάρχει και παρακάτω...

Τίποτα ανίψια, πιτσιρίκια τέτοια πράγματα έχεις από τους συγγενείς σου; Θα ήθελα να δω τι θα έλεγες αν κάποιο από αυτά, χτύπα ξύλο, έχανε την ζωή του για 1.40 ευρώ. Ακόμα και αν είχε πηδήξει μόνο του από το τρόλει. ( που δεν ισχύει αυτό στην περίπτωση που συζητάμε γιατί υπάρχουν και μάρτυρες και όλοι είπαν ότι ούτε άνοιξε μόνος του την πόρτα, ούτε και πήδηξε. Πως θα μπορούσε άλλωστε να πηδήξει με την πλάτη και να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του;;). Πολύ θα ήθελα λοιπόν να δω τότε τι θα έλεγες σε μία τέτοια περίπτωση.

Αλλά αν όντως επιμένεις, και το έχεις σαν θέση αυτό, και θεωρείς οτι η ανθρώπινη ζωή αποτιμάται στα 1.40 ευρώ, δεν θα έχεις προφανώς πρόβλημα να αποτιμάται και η δική σου τόσο. Πως θα σου φαινόταν να σου έλεγε κάποιος, ότι είσαι αναλώσιμος έναντι 1.40;

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

Wicca wrote:
christopanagia wrote:
...
ειναι όλοι στο κόλπο,
το κράτος δολοφονεί !

Τίποτα ανίψια, πιτσιρίκια τέτοια πράγματα έχεις από τους συγγενείς σου; Θα ήθελα να δω τι θα έλεγες αν κάποιο από αυτά, χτύπα ξύλο, έχανε την ζωή του για 1.40 ευρώ. Ακόμα και αν είχε πηδήξει μόνο του από το τρόλει. ( που δεν ισχύει αυτό στην περίπτωση που συζητάμε γιατί υπάρχουν και μάρτυρες και όλοι είπαν ότι ούτε άνοιξε μόνος του την πόρτα, ούτε και πήδηξε. Πως θα μπορούσε άλλωστε να πηδήξει με την πλάτη και να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του;;). Πολύ θα ήθελα λοιπόν να δω τότε τι θα έλεγες σε μία τέτοια περίπτωση.

Αλλά αν όντως επιμένεις, και το έχεις σαν θέση αυτό, και θεωρείς οτι η ανθρώπινη ζωή αποτιμάται στα 1.40 ευρώ, δεν θα έχεις προφανώς πρόβλημα να αποτιμάται και η δική σου τόσο. Πως θα σου φαινόταν να σου έλεγε κάποιος, ότι είσαι αναλώσιμος έναντι 1.40;

...αυτο καταλαβες εσυ ?
ενα δυστυχημα που προκληθηκε από μια στιγμιαια ανοησία ενός 18χρονου έχει αναχθει σε μεγιστο κοινωνικοπολιτικο ζητημα,
η αντιπολιτευση κανει μικροπολιτικη σπεκουλα μιλωντας για θυμα του μνημονιου,
οι αριστεροι δημοσιογραφοι κανουν δακρυβρεχτα ρεπορτάζ για τηλεθεαση,
ο κάθε πικραμενος αυτοπτης μαρτυρας εγινε πραγματογνωμονας και καταλογιζει προθεση στον ελεγκτη,
η καθε χαζογκομενα facebookτζού στελνει chain mails για το αγγελουδι που δολοφονηθηκε,
ο κάθε ιντερνετογαμης απειλει ότι θα δειρει τον επομενο ελεγκτη που θα συναντησει,
συναισθηματικες αηδιες που στοχευουν στην ηρωοποιηση ενός ανωριμου λαθρεπιβατη και αποδεικνυουν για άλλη μια φορα ότι πολλοι νεοελληνες κουβαλάνε ΣΚΑΤΑ αντι για εγκεφαλο, διαβασε για το πορισμα των ιατροδικαστων http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/336634/o-thanatos-toy-19hronoy-pro... ,

iDEALisths
Εικόνα iDEALisths
Απών/απούσα

η Χριστοπαναγια εχει δικηο,
δε μπορει ο καθενας να στεναχωριεται για τον αδικο χαμο του νεαρου και να κλαιει σα να τα ναι δικος του συγγενης!
ουτε ο καθε αριστερος δημοσιογραφος να θρηνει περισσοτερο την ανθρωπινη ζωηαπο ενα δεξιο, πειτε καποιον?
δεν εχει σημασια η πολιτικη κατευθυνση του ιατροδικαστη, ποιος θα τον ελεγξει αλλωστε? αλλα οτι το πορισμα μιλησε:ο ελεγκτης ηταν υπερασπιστης του λαθρεπιβατη κ προσπαθησε να το βοηθησει!
περιμενετε λιγο και θ ακουσουμε πως η βλαμμενη πορτα εβιξε για να μην ακουστει ο τπτ, ο χειριστης της απλα δε θα θελε να ναι δικο του το προβλημα
κι η κοινωνια εκτονωνεται κατηγορει για την ελλειψη χρηματων το μνημονιο,
παντως μπορει ο μικρος να ειχε χρηματα,εν αντιθεσει με την ατιμη κοινωνια κ να επιβιβαστηκε χωρις εισητηριο καμαρωνοντας οπως κανουν πολλοι καθε μερα?..
δεν ξερω, γιατι χρησιμοποιω ποδηλατο τελευταια,ο 19αρης γιατι οχι?

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

iDEALisths wrote:
η Χριστοπαναγια εχει δικηο,
δε μπορει ο καθενας να στεναχωριεται για τον αδικο χαμο του νεαρου και να κλαιει σα να τα ναι δικος του συγγενης!
ουτε ο καθε αριστερος δημοσιογραφος να θρηνει περισσοτερο την ανθρωπινη ζωηαπο ενα δεξιο, πειτε καποιον?
δεν εχει σημασια η πολιτικη κατευθυνση του ιατροδικαστη, ποιος θα τον ελεγξει αλλωστε? αλλα οτι το πορισμα μιλησε:ο ελεγκτης ηταν υπερασπιστης του λαθρεπιβατη κ προσπαθησε να το βοηθησει!
περιμενετε λιγο και θ ακουσουμε πως η βλαμμενη πορτα εβιξε για να μην ακουστει ο τπτ, ο χειριστης της απλα δε θα θελε να ναι δικο του το προβλημα
κι η κοινωνια εκτονωνεται κατηγορει για την ελλειψη χρηματων το μνημονιο,
παντως μπορει ο μικρος να ειχε χρηματα,εν αντιθεσει με την ατιμη κοινωνια κ να επιβιβαστηκε χωρις εισητηριο καμαρωνοντας οπως κανουν πολλοι καθε μερα?..
δεν ξερω, γιατι χρησιμοποιω ποδηλατο τελευταια,ο 19αρης γιατι οχι?

...με δικαιωνεις για οσα εγραψα παραπανω...

Wicca
Απών/απούσα

christopanagia wrote:
Wicca wrote:
christopanagia wrote:
...
ειναι όλοι στο κόλπο,
το κράτος δολοφονεί !

...αυτο καταλαβες εσυ ?
ενα δυστυχημα που προκληθηκε από μια στιγμιαια ανοησία ενός 18χρονου έχει αναχθει σε μεγιστο κοινωνικοπολιτικο ζητημα,
η αντιπολιτευση κανει μικροπολιτικη σπεκουλα μιλωντας για θυμα του μνημονιου,
οι αριστεροι δημοσιογραφοι κανουν δακρυβρεχτα ρεπορτάζ για τηλεθεαση,
ο κάθε πικραμενος αυτοπτης μαρτυρας εγινε πραγματογνωμονας και καταλογιζει προθεση στον ελεγκτη,
η καθε χαζογκομενα facebookτζού στελνει chain mails για το αγγελουδι που δολοφονηθηκε,
ο κάθε ιντερνετογαμης απειλει ότι θα δειρει τον επομενο ελεγκτη που θα συναντησει,
συναισθηματικες αηδιες που στοχευουν στην ηρωοποιηση ενός ανωριμου λαθρεπιβατη και αποδεικνυουν για άλλη μια φορα ότι πολλοι νεοελληνες κουβαλάνε ΣΚΑΤΑ αντι για εγκεφαλο, διαβασε για το πορισμα των ιατροδικαστων http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/336634/o-thanatos-toy-19hronoy-pro... ,

Είναι μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα. Γιατί μία κοινωνία που δεν προστατεύει τα μέλη της και αποτιμά την ζωή τους δια 1.40 ευρώ, αυτό το ευρώ (νόμισμα) που της φεύγει το κώλος πια για να το έχει, τότε σύντομα όχι απλά δεν θα έχει μέλη, ( γιατί θα βλέπουν το μαρούλι ανάποδα για πολύ λιγότερα από 1.40) αλλά θα πάψει να είναι και κοινωνία.

Λοιπόν εγώ σήμερα μπήκα στο μετρό χωρίς εισιτήριο ξέρεις, γιατί λόγο ανεργίας είμαι από την Τρίτη με 50 λεπτά στην τσέπη. Και μπήκα στο μετρό, όχι γιατί δεν έχω ποδήλατο, αλλά γιατί θα έπρεπε να φτάσω στον Άγιο Στέφανο, στου διαόλου την μάνα in other words, για να δω για μία δουλειά.

Μήπως θα έπρεπε να με πετάξει ο ελεγκτής κάτω από το τρένο να πάω σαν την Άννα Καρένινα;; Τι θα έλεγες τότε; Ότι έκανα ανοησία;; Θα δικαιούτο να μου την πέσει κάποιος για αυτό;; Να με πιάσει και να παίξουμε μπουνιές και να μου πει γιατί μωρή δεν πλήρωσες το εισιτήριο, ή γιατί δεν θες πληρώσεις το πρόστιμο.. ( ναι καλά.. ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!! )

Αν συμφωνείς με αυτό, τότε την επόμενη φορά που θα με δεις στους ΦτΠ μην έρθεις να μου το παίξεις φιλικός και να μου μιλήσεις. Γιατί δεν θα θεωρήσω φιλικό προς εμένα πρόσωπο, κάποιον που δεν θα τον αγγίζουν τα δικά μου προβλήματα, όπως δεν θα θεωρήσω και Άνθρωπο, ( το Α με κεφαλαίο) κάποιον που με κρίνει και με επικρίνει για 1.40 ξεφτιλισμένα ευρώ. Βασικά δεν θα τον θεωρήσω ούτε ζώο, γιατί τα ζώα, εκτιμούν την ζωή.. δεν την εξισώνουν με τυπωμένα χαρτιά και με λογιστικούς αριθμούς χασούρας εταιριών κίνησης οχημάτων.

Αυτά... Over and out από την συζήτηση αυτή.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Wicca wrote:

Είναι μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα. Γιατί μία κοινωνία που δεν προστατεύει τα μέλη της και αποτιμά την ζωή τους δια 1.40 ευρώ, αυτό το ευρώ (νόμισμα) που της φεύγει το κώλος πια για να το έχει, τότε σύντομα όχι απλά δεν θα έχει μέλη, ( γιατί θα βλέπουν το μαρούλι ανάποδα για πολύ λιγότερα από 1.40) αλλά θα πάψει να είναι και κοινωνία.

Λοιπόν εγώ σήμερα μπήκα στο μετρό χωρίς εισιτήριο ξέρεις, γιατί λόγο ανεργίας είμαι από την Τρίτη με 50 λεπτά στην τσέπη. Και μπήκα στο μετρό, όχι γιατί δεν έχω ποδήλατο, αλλά γιατί θα έπρεπε να φτάσω στον Άγιο Στέφανο, στου διαόλου την μάνα in other words, για να δω για μία δουλειά.

Μήπως θα έπρεπε να με πετάξει ο ελεγκτής κάτω από το τρένο να πάω σαν την Άννα Καρένινα;; Τι θα έλεγες τότε; Ότι έκανα ανοησία;; Θα δικαιούτο να μου την πέσει κάποιος για αυτό;; Να με πιάσει και να παίξουμε μπουνιές και να μου πει γιατί μωρή δεν πλήρωσες το εισιτήριο, ή γιατί δεν θες πληρώσεις το πρόστιμο.. ( ναι καλά.. ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!! )

Αν συμφωνείς με αυτό, τότε την επόμενη φορά που θα με δεις στους ΦτΠ μην έρθεις να μου το παίξεις φιλικός και να μου μιλήσεις. Γιατί δεν θα θεωρήσω φιλικό προς εμένα πρόσωπο, κάποιον που δεν θα τον αγγίζουν τα δικά μου προβλήματα, όπως δεν θα θεωρήσω και Άνθρωπο, ( το Α με κεφαλαίο) κάποιον που με κρίνει και με επικρίνει για 1.40 ξεφτιλισμένα ευρώ. Βασικά δεν θα τον θεωρήσω ούτε ζώο, γιατί τα ζώα, εκτιμούν την ζωή.. δεν την εξισώνουν με τυπωμένα χαρτιά και με λογιστικούς αριθμούς χασούρας εταιριών κίνησης οχημάτων.

ναι δίκιο έχεις
από εδώ και πέρα οι αναβάτες του τρόλει θα υποχρεούντε να φοράνε κράνος για την προστασία της ανθρώπινης ζωής
πλάκα έχεις πάντως

ατυχήματα συμβαίνουν και πάντα θα συμβαίνουν
και θα το ξαναπώ για να ακουστώ ξανά
το πρόβλημα δεν είναι ότι σκοτόθηκε κάποιος
θα μπορούσε κάλεστα να πιαστούν στα χέρια για τον οποιοδήποτε λόγο και να είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα
το πρόβλημα είναι πως κάποιος δεν έχει τα λεφτά για εισητίριο
και δεν είναι κάποιος αλλά πολλοί

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Λίγο σεβασμό στη ζωή που χάθηκε.

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Plannet wrote:

το πρόβλημα δεν είναι ότι σκοτόθηκε κάποιος

το πρόβλημα είναι πως κάποιος δεν έχει τα λεφτά για εισητίριο
και δεν είναι κάποιος αλλά πολλοί

...
παντως και στην ιατρικη ακομα μπορεις να εχεις και καρκινο, και γριππη, και σπασμενο ποδι.
Γινεται.
...
Μην επηρεαζομαστε απο τις παλιες κακες παροιμιες που μας απαγορευουν να σκεφτομαστε οτι θα μπορουσαμε να κρατησουμε πανω απο ενα καρπουζι σε καθε χερι.
Ολα τα πραγματα δεν ειναι καρπουζια.
Η σκεψη μας μπορει να αντεξει να σκεφτεται και δυο και τρια και χιλια δεκατρια πραγματα συγχρονως με την μορφη των παραγωντων ενος προβληματος.
Δεν απαγορευεται.
και αυτος ο συδυαστικος τροπος σκεψης ειναι που εβγαλε την ανθρωποτητα απο τις σπηλιες!
...
Οποτε στο θεμα μας, τα προβληματα δεν ειναι ΄το ενα ή το αλλο
ειναι πολυ απλα και τα δυο.
Και επισης η εταιρεια με τις εντολες της και τους κανονισμους της,
Το δυδυμο ελεγκτης οδηγος με την συμπεριφορα του,
Η ψυχολογια ενος δεκαεοκταχρονου αφραγκου.
Ο ορισμος της λεξης "αφραγκος" απο διαφορους ως "τζαμπατζη"
Το οτι οπως λενε πολλοι πιο πανω υπαρχει διαχυτο ενα αισθημα οτι "τις εχουμε χρυσοπληρωσει τις συγκινωνιες"
Ειναι πολλα.
Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.
...
Το οτι μας την πεφτουν απο πολλες πλευρες δεν πρεπει να μας οδηγει στην απλοϊκοτητα και τον μανιχαϊσμο!

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...και να έγινε το συμβάν, το αποτέλεσμα είναι πως έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Που είχε γονείς, παρέες, την κοπέλα του, τα όνειρά του για το μέλλον...

Και όσοι αυτόματα δεν τον υποστηρίξατε είσατε δειλοί και σάπιοι.

Δειλοί επειδή δεν έχετε το θάρρος να φανταστείτε τον εαυτούλη σας στη θέση του.
Πως θα ένιωσε άραγε αυτός ο άνθρωπος λίγο πρίν πεθάνει, τη στιγμή που καταλάβαινε ότι εφευγε από τη ζωή?

Σάπιοι επειδή χεστήκατε για το πως μπορεί να ένιωσε και μάλλον δεν έχετε πρόβλημα να χεζόσαστε επειδή είσαστε γεμάτοι σκατά.

Σας εύχομαι να τα τρώτε λοιπόν και να χορταίνετε.

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

Wicca wrote:
christopanagia wrote:
Wicca wrote:
christopanagia wrote:
...
..

;

,

...μαλλον με παρεξηγησες ,δεν καταφερθηκα ουτε εναντιον του παιδιου που σκοτωθηκε ,ουτε εναντιον καποιου που δεν εχει λεφτα και μπαινει τζαμπατζης ,ουτε πηρα το μερος του ελεγκτη ,εμενα με ενοχλει που καποιοι προκατειλημενοι παντα βρισκουν ευκαιρια καθε φορα που σημβαινει ενα τραγικο γεγονος να σπεκουλαρουν ,τωρα το πως ακριβως εχει το γεγονος δεν το γνωριζω ουτε εγω ουτε κανεις αλλος απο εδω μεσα ,η ερευνα θα δειξει, τωρα αν προσπαθουν να το συγκαλυψουν ,ας μη μπουμε σε θεωριες συνομωσιας ,και μενα με εχουν πιασει τζαμπατζη μια φορα στο μετρο ,και πληρωσα το προστιμο (ειναι αληθεια οτι οι ελεγκτες του μετρο ειναι τουλαχιστον πιο ευγενικοι και επαγγελματιες απο τους αλλους των λεωφορειων ,οπου ειναι σκετοι καφροι ),νομιζω παντως οτι θα επρεπε το εισητηριο να παει στα 0,50 ευρω ,αλλα να μην μπορει να επιβιβαστει κανεις χωρις εισητηριο ,κι οσοι ειναι ανεργοι να τους δινει το κρατος 3μηνες καρτες δωρεαν εισοδου που θα ανανεωνωνται αναλογα ,διαφωνεις σε κατι απ' αυτα που εγραψα ? ...

Podhlaths
Απών/απούσα

Roul wrote:
Podhlath άσε την αβάσιμη προπαγάνδα σου οτι πήδηξε το παλικάρι.
¨ολοι λένε και αυτοπτες μάρτυρες ότι δεν έγινε έτσι...οπότε αυτά σε άλλα φορμά ...εγκάθετε

και χαζομάρα δεν ειναι να μην πληρώνεις το εισιτήριο σου...που έχουμε πληρώσει 5φορες πάνω τις συγκοινωνίες ...χαζομάρα ειναι να εισαι πρόβατο...προβατο

Για μένα πρόβατα φίλε μου είναι όσοι φοβούνται
να παντρευτούν, να προχωρήσουν στη ζωή τους
και γενικά όσοι αντί για παιδιά προτιμούν να
έχουν σκυλάκια και γατάκια.

Αυτή είναι η αντίληψή μου περί προβάτων.

Engelados
Εικόνα Engelados
Απών/απούσα

lyhadj wrote:
Λίγο σεβασμό στη ζωή που χάθηκε.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πλεον φτινή φίλε.
Ο σεβασμός είδος πολυτελείας!
Η ανθρωπιά μας τέλειωσε.

Μόνο η Wicca κι ο Horsey σα να ξεχωρίζουν μέσα σ'αυτή τη λαοθάλασσα από εμετό που μόλις διάβασα.

Engelados
Εικόνα Engelados
Απών/απούσα

christopanagia wrote:
...
ειναι όλοι στο κόλπο,
το κράτος δολοφονεί !

VALE !!! αναθεώρησα. Πότε το βγάζεις το πόδι από το γύψο ?
Επειδή είμαι μακρυά και δε μπορώ θέλω να ρίξεις κάτι κλωτσιές για μενα...

iDEALisths
Εικόνα iDEALisths
Απών/απούσα

indobserver.blogspot.gr/2013/08/3-2.html

απλα,
σε ποια γλωσσα να συνεννοηθεις?
και που ξερεις οτι δεν ηταν συναδελφοι στη χωρα τους ή κατι αλλο?
στα ανεπτυγμενα κοινωνικα κρατη υπαρχουν μεταφραστες διορισμενοι απο τις πιο απομακρυσμενς πρεσβειες, εδω?

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

Podhlaths wrote:

...άσχετο με το θέμα...

Podhlaths
Απών/απούσα

Υποθέτω ότι η ανθρωπιά πρέπει να υπάρχει
μόνο για αυτούς που πέθαναν και όχι για
τους ζωντανούς!

Στην προκειμένη περίπτωση οι ζωντανοί δεν
είναι άνθρωποι;

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

Podhlaths wrote:
τους ζωντανούς!

είναι άνθρωποι;

...και η ηλιθιότητα μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Podhlaths wrote:
τους ζωντανούς!

είναι άνθρωποι;

Καλά τα πας.
Αλλά μπορείς και πιο χαμηλά.
Συνέχισε! Σου έχω εμπιστοσύνη!

TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

Podhlaths wrote:

Ε άντε και @#$$$ λοιπόν, από έναν 17 χρόνια παντρεμένο που σε μερικές μέρες πάει για την 6η εξωσωματική και που επέλεξε να υιοθετήσει ένα σκυλάκι για να κρατήσει η γυναίκα του τα λογικά της από την ψυχοφθορά και τον ορμονικό βιασμό της προσπάθειας.

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

TheGlassIcon wrote:
Podhlaths wrote:

Ε άντε και @#$$$ λοιπόν, από έναν 17 χρόνια παντρεμένο που σε μερικές μέρες πάει για την 6η εξωσωματική και που επέλεξε να υιοθετήσει ένα σκυλάκι για να κρατήσει η γυναίκα του τα λογικά της από την ψυχοφθορά και τον ορμονικό βιασμό της προσπάθειας.

Εγώ γονατίζω μπροστά στις γυναίκες που κάνουν το κορμί τους παρανάλωμα για να φέρουν στον κόσμο ένα πλάσμα ακόμα. Εύχομαι καλή επιτυχία και αν κι εκτός θέματος να ξέρεις πως το σωτήριο για τα νεύρα της κυράς και δέσποινάς σου σκυλάκι θα είναι σωτήριο και για το μωρό σας μετά. Ο καλύτερός του φίλος. Πίστεψέ με. Το έχω δει το δέσιμο μωρού σκύλου!
Και παράλληλα μια απορία. Ποία η σχέσις Ποδηλάτη και Ποδηλάτισσας; Θυμάται κανείς την Ποδηλάτισσα; Είπε το θηλυκό σερλοκχολμικό μυαλό μου και βουβάθηκε...

TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

Εγώ πάλι της λέω ότι δεν τρέχει τπτ. Δε τα λέω καλά ο παπάρας, αλλά πραγματικά το σκυλάκι έφερε μια άνοιξη στην οικογενειά μας, μια ισορροπία και διαβάζοντας το ποστ του χ παρεκτράπηκα ίσος.

Τέσπα, αγάπη - ειρήνη και ευημερία σε όλους.

Σβήστα τα μπινελίκια Λυδία άμα μπεις και συγνώμη.