Καφενείο των «Κλασικών»

4144 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Ρούχα εποχής,μετά το σχόλασμα...

...

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα
tsouknemaniak
Εικόνα tsouknemaniak
Απών/απούσα

το 1900 επισκεύθηκαν Ρουμάνοι φοιτητές την Αθήνα και απο την χαρά τους πετούσαν στον αέρα τα καπέλα τους φωνάζοντας Traiasca Grecia δηλαδή ζήτω η Ελλάς.Οι Αθηναίοι πίστευαν ότι οι Ρουμάνοι ονόμαζαν έτσι το καπέλο τους και η συνέχεια είναι γνωστή...

Γεια σου Μάρκο ντερβίση

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Columbus discovers Cro-moly wrote:

...γιατι θα πρεπει να ερθεις με ταγιερακι εποχης (τυπου γραμματεα εργοστασιαρχη Ελληνικης ταινιας) καβαλλα σε γυναικειο, και μαλλι τετοιο:
http://www.youtube.com/watch?v=eWF_3O8Fmpk[/quote]
Μπορώ όμως να φορέσω πάλι αυτά τα ρούχα της γιαγιάς μου (απο προπολεμική εποχή μάλλον) και να ποδηλατώ πχ με κάποιο από τα raleigh των βορείων...
apokr
Αν πάλι έχω το δικό μου raleigh αρκεί να βάλω τα ρούχα που φορούσα όταν το χρησιμοποιούσα (καμπάνα και μακρυά πέτα παρδαλών στενών πουκάμισων..)

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

kougioum77 wrote:
Και επισης γιατι να μην δημιουργησουμε ενα δικο μας dress code του ποδηλατη του μοχθου με το διπλοσκελετο που παει στη δουλεια του στη βολτα του, μαλι με μπριγιαντινη κτλ

...... ας μην το πάρω αυτά περί μαλλιού και μπριγιόλ σαν σπόντα Στέλιο :))

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

gpiter wrote:
kougioum77 wrote:
Και επισης γιατι να μην δημιουργησουμε ενα δικο μας dress code του ποδηλατη του μοχθου με το διπλοσκελετο που παει στη δουλεια του στη βολτα του, μαλι με μπριγιαντινη κτλ

...... ας μην το πάρω αυτά περί μαλλιού και μπριγιόλ σαν σπόντα Στέλιο :))

Αμααααν!!! Την πατησα, αυριο εχει κουρεμα γουλι, πλακατ τεντυ μποι, κ παιρνω το velamos ν οργωσω ολο το ναυπλιο:))

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

lyhadj wrote:

...γιατι θα πρεπει να ερθεις με ταγιερακι εποχης (τυπου γραμματεα εργοστασιαρχη Ελληνικης ταινιας) καβαλλα σε γυναικειο, και μαλλι τετοιο:
http://www.youtube.com/watch?v=eWF_3O8Fmpk

Μπορώ όμως να φορέσω πάλι αυτά τα ρούχα της γιαγιάς μου (απο προπολεμική εποχή μάλλον) και να ποδηλατώ πχ με κάποιο από τα raleigh των βορείων...
apokr
Αν πάλι έχω το δικό μου raleigh αρκεί να βάλω τα ρούχα που φορούσα όταν το χρησιμοποιούσα (καμπάνα και μακρυά πέτα παρδαλών στενών πουκάμισων..)[/quote]
Πες μας Λυδια ομως τι χρωμα ραλει για να ταιριαζει με τα μαλλακια σου κ καλα εκανες που προτιμησες εμας γιατι εχουμε ποικιλια κοκκινο μαυρο κ πρασινο:))

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

lyhadj wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=eWF_3O8Fmpk

apokr
Αν πάλι έχω το δικό μου raleigh αρκεί να βάλω τα ρούχα που φορούσα όταν το χρησιμοποιούσα (καμπάνα και μακρυά πέτα παρδαλών στενών πουκάμισων..)[/quote]

Βρέ..Λυδία μπάς..και είσαι εσύ στην φώτο ? την βλέπω απο εδώ την βλέπω απο εκεί σαν..πολύ την γυροφέρνεις....

Πάντως...αν πάρεις την απόφαση να το κάνεις πράξη θα σου δώσω το καλύτερο ποδήλατο για αυτήν την περίσταση !!

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

tsouknemaniak wrote:
το 1900 επισκεύθηκαν Ρουμάνοι φοιτητές την Αθήνα και απο την χαρά τους πετούσαν στον αέρα τα καπέλα τους φωνάζοντας Traiasca Grecia δηλαδή ζήτω η Ελλάς.Οι Αθηναίοι πίστευαν ότι οι Ρουμάνοι ονόμαζαν έτσι το καπέλο τους και η συνέχεια είναι γνωστή...

Γεια σου Μάρκο ντερβίση

Γιάννη όχι μόνο Μάρκο ντερβίση αλλά και ο λουλάς σου να μήν σβήσει....

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

ΚΑΜΙΚΑΖΙ wrote:

Βρέ..Λυδία μπάς..και είσαι εσύ στην φώτο ?

Πάντως...αν πάρεις την απόφαση να το κάνεις πράξη θα σου δώσω το καλύτερο ποδήλατο για αυτήν την περίσταση !!

ω ναι! Ηταν απόκριες πριν μερικά χρόνια (συγκοπή έπαθα τώρα που συνειδητοποίησα πόσα) και τα ρούχα ήταν όντως της γιαγιάςμου από εποχή τσαρλεστον ή κάτι τέτοιο... Η περούκα από αλλού..
Συμπέρασμα: Αν μου δώσεις το loop frame ή κάποιο της εποχής εκείνης μπορεί να το σκεφτώ να ξαναντυθώ έτσι..

George Kyriakides
Εικόνα George Kyriakides
Απών/απούσα

Επειδή πολλά γράφτηκαν περί πόλεμου, ειρήνης, διαχειριστών κλπ, θα ήθελα να γράψω δυό λόγια για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις μου από την φιλοξενία στους ΦΚΠ.
Παραθέτω γεγονότα:
-είμαι ένα νέο μέλος το οποίο μάλιστα πρόσφατα εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου στην πρόσκληση των ΦΚΠ για ποιο ενεργή συμμετοχή. Τι καλύτερη ευκαιρία λοιπόν, να σας μεταφέρω δια μέσω του λόγου και των φωτογραφιών μου την διοργάνωση με τα κλασσικά ποδήλατα που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες.
-θεώρησα επίσης σωστό να αναρτήσω το σχετικό άρθρο στο Φόρουμ ώστε να μπορούν να το δουν και οι μη κλασσικοί και να πάρουν και αυτοί μια γεύση από την ομορφιά του αντικειμένου.
-δέχθηκα μια φραστική επίθεση (ειρωνικό σχόλιο) από μέλος των ΦΚΠ, ο οποίος ενώ θα μπορούσε να το κάνει στο "καφενείο" ή να στείλει προσωπικό μήνυμα σε μένα και στον Γιάννη, το έκανε στο Φόρουμ ώστε να δημιουργήσει ίσως εντυπώσεις και στους υπόλοιπους μη-ΦΚΠ. Αυτό που δεν ήξερε ίσως ήταν ότι είχαμε καταφέρει να πάρουμε μόνο Σπετσοδάνειο και όχι Γκαζοδάνειο...
-ο γραπτός λόγος αγαπητή διαχειρίστρια στερείται τονικότητας και ύφους οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν θέλουμε να κάνουμε χιούμορ ή και να ειρωνευτούμε. Επίσης προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω ούτε και να δεχθώ κάποιον τον οποίο δεν έχω δει, μιλήσει και γνωρίσει στην ζωή μου, να κάνει ειρωνικά σχόλια σε ενημερωτική ανάρτηση!
-περίμενα δύο (2) ολόκληρες ημέρες να αφαιρέσεις το άτοπο-άκομψο-αγενές-ειρωνικό σχόλιο του Βόρειου και εσύ δεν το έκανες, τότε λοιπόν και εγώ απάντησα πάντα σε κόσμια πλαίσια, συνεχίζοντας στο σημείο που - καταχρηστικά -ξεκίνησε το παλαιότερο (άρα και ποιο γνωστικό μέλος - Βόρειος). Στο Φόρουμ.
-εσύ, αντί μετά από αυτό να βάλεις - έστω και καθυστερημένα - τα πράγματα στην θέση τους, μου κάνεις παρατήρηση γιατί απάντησα δημόσια (στο Φόρουμ) στην άσχετη επίθεση που δέχθηκα από το άλλο μέλος (υπενθυμίζω: δημόσια στο Φόρουμ).
-αν στον κανονισμό λειτουργίας αυτής της ομάδος αναφέρεται ότι η ομάδα θα πράττει ότι η διαχειρίστρια αυτής θεωρεί ενδιαφέρον ή σωστό ή λάθος, τότε είμαι εγώ αυτός που φταίει καθώς δεν έχω διαβάσει το σχετικό άρθρο… Και μάλλον περί αυτού πρόκειται, καθώς αφού ο διαχειριστής ψιλοσνομπάρει το Tweed Run δεν αναφέρει ότι διοργανώνεται κάτι τέτοιο στην χώρα μας, αφού εκλαμβάνει ως χιούμορ με μια αρκετή δόση αλήθειας και δικαιολογημένης πίκρας το σχόλιο ενός μέλλους σε μία ενημερωτική ανάρτηση στο Φόρουμ, του δίνει συγχωροχάρτι και την λέει και στο νέο μέλος που με μεγάλο ενθουσιασμό έτρεξε να βάλει φωτό και να πει στους υπόλοιπους φίλους το τι έγινε στις Σπέτσες.
-Αποφασίστε τι θέλετε λοιπόν. Μια παρεούλα 7-8 ατόμων που να μιλάμε για ποδήλατα, να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση σε ότι καινούργιο κυκλοφορεί, να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλο, άντε και να κόβουμε μια πίττα μια φορά το χρόνο? ή μια ομάδα που να μεγαλώνει με ανθρώπους ενθουσιώδεις, ενεργητικούς, κόσμιους με όραμα και στόχους για την ανάδειξη αυτού που όλοι αγαπάμε?
-στο πρώτο είμαστε πολύ κοντά για το δεύτερο θέλει πολύ δουλειά και διάθεση για αλλαγές..
-Ευχαριστώ για την φιλοξενία

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

-

George Kyriakides wrote:

-περίμενα δύο (2) ολόκληρες ημέρες να αφαιρέσεις το άτοπο-άκομψο-αγενές-ειρωνικό σχόλιο του Βόρειου και εσύ δεν το έκανες, τότε λοιπόν και εγώ απάντησα ....
-εσύ, αντί μετά από αυτό να βάλεις - έστω και καθυστερημένα - τα πράγματα στην θέση τους, μου κάνεις παρατήρηση γιατί απάντησα δημόσια (στο Φόρουμ) στην άσχετη επίθεση που δέχθηκα από το άλλο μέλος (υπενθυμίζω: δημόσια στο Φόρουμ).

Ισως σου λείπουν μερικές πληροφορίες, οπότε και θα σου εξηγήσω: Οι διαχειριστές αυτού του σαιτ, έχουν τονίσει επανειλημμένως το πως βλέπουν αυτό το χώρο και πως εννοούν τη διαχείρισή του. Αν δεν έχεις διαβάσει τα άπειρα σχόλια που έχουν γίνει κατα καιρούς θα σου πω εν συντομία οτι υπάρχουν μεν οι "κανονισμοί του φορουμ" οι οποίοι όταν παραβιάζονται παίρνουν οι διαχ. τα μέτρα τους - (όπως και αν κάποιο μέλος ενοχληθεί από ένα σχόλιο και παρακαλέσει να σβηστεί) αλλά έχει συμφωνηθεί από τους Ποδηλατ-ισσ-ες να παρέχεται στο φορουμ το μίνιμουμ της αστυνόμευσης, μια και θεωρείται οτι ώριμα άτομα μπορούν να διαχειρίζονται με αξιοπρέπεια τα προβλήματά τους.
Στην περίπτωσή σου, εφόσον το ειρωνικό σχόλιο που έλαβες σε προβλημάτισε και θεώρησες οτι θα έπρεπε να σβηστεί, η πιο σωστή αντίδραση θα ήταν να επικοινωνήσεις με κάποιον από τους διαχειριστές - και αν δεν γνωρίζεις κανέναν, να γράψεις ως απάντηση στο ειρωνικό σχόλιο οτι θα ήθελες να διαγραφτεί για αυτούς και αυτούς τους λόγους. Αλλιώς δεν γίνεται να σβηστεί τίποτα έτσι αυθαίρετα εφόσον δεν πρόκειται για τρανταχτή ύβρι ή προσβολή - κατά τις εκτιμήσεις των διαχειριστών - και δεν υπάρχει κάποιο αίτημα από τον προσβεβλημένο.
Οπως πολύ σωστά είπες και για τον βορειο οτι θα έπρεπε να σας γράψει πμ ή τουλάχιστον να ειρωνευτεί (αν δεν βαστιέται) μόνο στο καφενείο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το σαιτ διαχειρίζεται με έναν πολύ χαλαρό τρόπο - σε άλλους αρέσει αυτή η "αυτοδιαχείριση" από τα μέλη του, άλλοι έχουν συνηθίσει να έχουν κάποιο διαιτητή από πάνω τους, και άλλοι όπως φαντάζομαι την περίπτωσή σου δεν ήξερες πως λειτουργεί.
Ως εκ τουτου αυτός που θα έπρεπε να "βάλει τα πράγματα στη θέση τους" είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος ο οποίος θα έπρεπε είτε να πει στη διαχείριση οτι προσβλήθηκε τόσο ώστε να θέλει να σβηστούν σχόλια κάποιου μέλους ή να απαντήσει χωρίς να ρίχνει λάδι στη φωτιά.
Αυτό που ενόχλησε πάντως δεν είναι οι προσωπικές σας κατηγορίες αλλά η αντίδρασή σου (και μάλιστα όχι στο καφενείο) που ήταν να διασύρεις την ομάδα των φκπ λες και ο βόρειος ή ο κάθε ένας που σε προσβάλει είναι και αντιπρόσωπός της , να βγάλεις συμπεράσματα για το ποιόν και εξέλιξη των φκπ, και μάλιστα σε ένα νήμα που ουδεμία σχέση έχει με αυτό το θέμα. (εννοείται οτι το επιχείρημα "μα το άλλο παιδάκι άρχισε πρώτο" ή "ήταν και αυτό εκτός θέματος" δεν το δέχομαι).
Και συνεχίζεις, αφού μεταφέρεται η συζήτηση στο καφενείο, να εξαπολύεις διάφορες κατηγορίες πάλι προς την ομάδα των φκπ, προς το σαιτ που τους φιλοξενεί και ακόμα και προς εμένα που δεν κατάλαβα τι ακριβώς αρχηγικό ρόλο μου αποδίδεις και γιατί.

George Kyriakides wrote:
-Αποφασίστε τι θέλετε λοιπόν. Μια παρεούλα 7-8 ατόμων που να μιλάμε για ποδήλατα, να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση σε ότι καινούργιο κυκλοφορεί, να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλο, άντε και να κόβουμε μια πίττα μια φορά το χρόνο? ή μια ομάδα που να μεγαλώνει με ανθρώπους ενθουσιώδεις, ενεργητικούς, κόσμιους με όραμα και στόχους για την ανάδειξη αυτού που όλοι αγαπάμε?
-στο πρώτο είμαστε πολύ κοντά για το δεύτερο θέλει πολύ δουλειά και διάθεση για αλλαγές..

Δεν καταλαβαίνω σε ποιούς απευθύνεσαι, εκτός αν έχεις δεχθεί ειρωνικά σχόλια και από τους υπόλοιπους φκπ - οπότε και θεωρείς οτι η ομάδα είναι "πολύ κοντά στο πρώτο".
Οσο για τη γενικότερη ανησυχία το ποιοί είναι οι στόχοι των φκπ, αυτό είναι ένα θέμα που εκτος από συζήτηση θέλει και χρόνο για να δούμε που θα πάει. Υποτίθεται οτι το πρώτο βήμα έγινε με την δήλωση όσων θέλουν να συμμετέχουν πιο ενεργά. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθένα και όλων μαζί να σκεφτεί πως θα συνεχίσουμε.Νομίζω οτι στο μαιλ που έλαβαν όλοι είναι αρκετά σαφές το τι είχε συζητηθεί και προβληματίσει την ομάδα έως τώρα.
Συνοψίζοντας:
1. το θέμα σου με τον βορειο είναι προσωπικό και δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα των φκπ -ή αντίστροφα, το θέμα του βόρειου είναι προσωπικό και δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα
2. τα προβλήματα που έχει κάποιος με τους φκπ ή μεμονωμένα μέλη του δεν έχουν καμία θέση σε ένα ανοιχτό φόρουμ
2. καλώς έκανες και έβαλες το θέμα με τις Σπέτσες στο φορουμ - δεν θυμάμαι μάλιστα αν στο είχα ζητήσει αυτοπροσώπως όταν είχαμε συναντηθεί, πάντως το είχα τονίσει πολλές φορές να στο πουν οι κοινοί μας φίλοι
3. η διαχείριση του σαιτ λειτουργεί με έναν τρόπο που ίσως δεν γνώριζες, και προσπαθεί να επεμβαίνει όσο το δυνατόν λιγότερο στα γραφόμενα των μελών του φορουμ
4. Η λειτουργία των φκπ συζητιέται και θα συζητιέται για πολύ καιρό μια και είμαστε μια πολυ ανομοιογενής ομάδα.

Και κάτι άλλο: νομίζω οτι θα ήταν καλό να σβηστούν τα δυο σχόλιά σας (και του βορειου και το δικό σου) από την σπετσόβολτα μια και είναι και εκτός θέματος αλλά και κακόγουστο τέλος του νήματος. Δεν μπορώ όμως να τα σβήσω χωρίς την άδειά σας.

Boreios1924
Εικόνα Boreios1924
Απών/απούσα

Λυδια τα δικα μου σχολια αν ειναι ευκολο μπορεις να τα σβησεις για να μη ερχεσαι και συ σε απολογια.........

zorzilia
Εικόνα zorzilia
Απών/απούσα

Παρακολουθούμε με λύπη, τα όσα διαδραματίζονται και αφορούν την ομάδα των ΦΚΠ τις τελευταίες ημέρες, τόσο εντός όσο και εκτός του καφενείου.
Διαπιστώνουμε την ύπαρξη διαφόρων προβλημάτων, τα οποία όπως πιστεύουμε, δεν μπορούν να επιλυθούν διαμέσου αυτού του βήματος (γραπτός ιντερνετικός λόγος).
Καλούμε τους συντονιστές της ομάδας μας, να ολοκληρώσουν τη διαδικασία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και αφορά τη σύνθεση της ομάδας, προκειμένου στη συνέχεια, να συγκληθεί άμεσα συνέλευση των ενεργών μελών για να καθοριστούν τόσο οι στόχοι όσο και το μέλλον των ΦΚΠ.

George Kyriakides
Εικόνα George Kyriakides
Απών/απούσα

Δεν μπορώ όμως να τα σβήσω χωρίς την άδειά σας.[/quote]

Την έχεις. Ευχαριστώ

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

Εγω πιστευω οτι υπαρχει η διαθεση για κατι καλο κ εχω μαθει να μαι αισιοδοξος στη ζωη μου κ να βλεπω την ημερα με χαμογελο,υπηρξε μια ατυχη στιγμη θα διορθωθει κ ολα θα παρουνε τον δρομο τους κ ειμαι της αποψης να μην σβηστει κανενα μελος ,τα ενεργα μελη τα ξερουμε κ φανηκαν κ στην προσπαθεια που καναμε με του σωτου το ποδηλατου , ο καθενας εχει τα δικα του διανυουμε μια δυσκολη εποχη δυστυχως.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

@ kougioum
Μάλλον κατάλαβες λάθος: Λέμε να σβηστούν κάποια σχόλια 2 μελών και θα διαγραφούν από μέλη μόνο όσοι δεν απάντησαν στο κάλεσμα που είχε γίνει (βλ. πίσω στην σελ. 124 του καφενείου) Σε αυτό είχαν συμφωνήσει όλοι και όσο καιρό αφήσαμε για να δηλωθούν απορίες κλπ νομίζω οτι δεν είχες εκφράσει κάποια αντίρρηση..
Οπότε : (θα ανακοινώσω τους τυχερούς εναπομείναντες σε ξεχωριστό σχόλιο)

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

Ητάν μια αυθόρμητη αντίδραση από τον βόρειο το καρντάσι μας αλλά..χωρίς "σκόπιμότητά" για να κερδίσει κάποιες εντυπώσεις..ήταν ένα "αληθινό" ξέσπασμα ψυχής.. τον δικαιολογώ εν μέρει αλλά σε λάθος "θρέντ" και λάθος στιγμή ! δυστηχώς η καιροί που διανύουμε είναι πολύ δύσκολοι για όλους για τις οικονομικές μας σπατάλες και το χόμπι μας για την υλοποιηση πολλών μελλοντικών σχεδίων..αλλά δεν μένουμε μόνο εκεί κάποια "ενεργητικά" μέλη που έχουν "απογοητευτεί" με την πάροδο τον χρόνων απο τον κόπο που διέθεσαν για αυτην την ομάδα τον προσωπικό τους αγώνα για αυτήν την όμαδα αλλά και τα προσωπικά τους έξοδα που κάνανε για αυτήν την ομάδα και όχι μόνο για την ανάδειξη τις προσωπικής στους "συλογής" !! Ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή και συγκράτηση και ας προσπαθήσουμε να μείνουμε σε χαμηλούς τόνους μέχρει να γίνει η εκκαθάριση τον μελών όπως πολύ σωστά έγραψαν λίγο πιο πάνω oι Zorzilia για να μπούν αρκετά πράγματα στην θέση που τους αρμόζει..

Αγαπητέ Γιώργο Κυριακίδη έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό που συνέβη στο δικό σου θρέντ και δημοσιοποίηση αλλά εγώ προσωπικά θα δικαιολογίσω και έσενα εν μέρει..Το γιατί ? γιατί δεν κράτησες μια ανώτερη στάση όχι για την προσωπικη σας αναφορά αλλα δεν έπρεπε να αναφέρεις και να μπλέξεις και την ομάδα μέσα με τέτοιους χαρακτηρισμούς..και να μην ξεχνάς ότι σε αυτήν την ομάδα που ήρθες και έγινες μελος είναι "πάντα" πρωτοποριακη και σε όλα "πρώτη" στην ελλάδα !! στο Tweed Run που λάβατε μέρος και στο καταπληκτικό αυτό event ήρθε με κάποιο τρόπο δέυτερο σαν δημιουργία σαν σκέψη και σαν εκτέλεση στην χώρα μας.. εμείς σαν "ΦΚΠ" και με δικό μας τρόπο το κάναμε πρώτη στην ελλάδα !! και για να μην ξεχνάμε....

https://www.youtube.com/watch?v=OJJJCLYKMo0

https://www.youtube.com/watch?v=tc9t2WAvrd4&feature=youtu.be

1

Αγαπτητέ Γιώργο Κυριακίδη πέρα απο μια λάθος και άτυχη συγκυρία εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να τα παρατήσεις και να αποχωρίσεις και θα σου γράψω μια ατάκα που μου γράψανε και έμενα (Δέν περισσέυει κανείς) απο τα ενεργητικά μέλη μου άρεσε πολύ ότι παρόλο που σαν νέο μέλος μπήκες "ενεργητικότατος" και πολύ "φορτσάτος"
με μεγάλη διάθεση και όρεξη..και δεν έχει καμία σημασία αν έχεις ολόκληρο στόλο απο ποδήλατα η μόνο ένα ποδήλατο ακόμα και με μόνο ένα ποδήλατο μπορεις να δείξεις πολύ ενέργια και να πραγματοποιήσης παρα πολλά πράγματα αρκεί να το θέλεις και φυσικά και δεν θέλουμε ούτε αποσκοπούμε να απομακρύνουμε αυτά μέλη θα σε στηρίξω όσο και όπου χρειαστεί ότι αφορα για το καλό τις ομάδας.. και δεν θα σε χρεώσω κανένα ειδικό βάρος γιατί πήγες στην Σπέτσες και δεν παρευρέθηκες στην έκθεση υπάρχουν άλλα πολύ ποιο παλιά μέλη που πρέπει να το χρεωθούν..Μεγάλη σκέψη και ευχή δικά μου είναι αυτη η διάθεση και η ενέργια σου να έχει διάρκεια και διαχρονικότητα και μετά απο ένα η δύο χρόνια να είμαστε όλοι εδώ και να σε επιβραυέβουμε για τις επιτυχείες που θα φέρνεις στην ομάδα γιατί πολλά μή ενεργητικά μέλη αφού κέρδισαν γνώση μέσα απο αυτήν την ομάδα και καλύψανε τα προσωπικά τους συμφέροντα εξαφανιστήκανε όπως τα μεγάλα "λαμόγια" εμείς είμαστε ακόμα εδώ !! πρέπει να εχεις θετικές σκέψεις για αυτήν την ομάδα γιατί ήρθες στην καλύτερη στην ελλάδα με τους μεγαλύτερους ειδήμονες και γνώστες στην ελλάδα είδη πήρες βραβείο θα παρεις πολλά περισσότερα με την βοήθεια αυτής τις ομάδας..όπως οφείλουμε και εμείς πάρα πολλά σε αυτήν !! με απόλυτο σεβασμό πρός στο προσωπό σου και τους θερμούς μου χαιρετισμούς..

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

Κατι αλλο ειχα καταλαβει λυδια

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Φίλοι κλασικού ποδηλάτου

Ο κατάλογος των "μελών" των "Φίλων του Κλασικού Ποδηλάτου" διαμορφώνεται μετά από την ανταπόκριση όσων επιθυμούν να παραμείνουν σε αυτή την ομάδα (Βλ. σελ 124 και 125 ως προς τα e-mails που στάλθηκαν) ως εξής:

1. gpiter συντονιστής fkp
2. lyhadj συντονίστρια fkp
3. arzouvalos fkp
4. bill76 fkp
5. boreios1924 fkp
6. christopanagia fkp
7. Columbus discovers Cro-moly fkp
8. Dennisthemenace1 fkp
9. George Kyriakides fkp
10. georgoulis fkp
11. ΚΑΜΙΚΑΖΙ fkp
12. kougioum77 fkp
13. Sotos62 fkp
14. SpyrosV fkp
15. tsouknemaniak fkp
16. Τζό fkp
17. Υellow1850 fkp
18. zorzilia fkp fkp
19. Zpower fkp
20. chris66 fkp
21. TheGlassIcon fkp

Θα ήταν καλό να κάνουμε μια συνάντηση (πχ. μέσω skype μια και οι αποστάσεις είναι μεγάλες) να συζητήσουμε κάποια θέματα όπως αυτά που αναφέρονται στο mail, για το πως θα γίνονται πλέον οι εγγραφές ή και για ό,τι άλλο θέμα προβληματίζει.

Boreios1924
Εικόνα Boreios1924
Απών/απούσα

Παραδεχομαι οτι τραβηξα λιγο παραπανω το σχοινι και οτι φερθηκα αναρμοστα προς το Γιωργο...Ειμαστε παρα πολυ λιγα ατομα οι ΦΚΠ και η αληθεια ειναι οτι δε περισευει κανεις...Απο εδω και περα και για τα νεα μελη θελω να το πω οτι πρεπει να εντασονται πρωτα στην ομαδα και στις δρασεις της,να υπαρχει ενημερωση στο φορουμ και να κανουμε εμφανησεις σαν ομαδα των φκπ συντεταγμενα..............

George Kyriakides
Εικόνα George Kyriakides
Απών/απούσα

Καλημέρα σε όλους,
διαβάζοντας όλα τα σχόλια, θεωρώ και εγω από την πλευρά μου το επεισόδιο λήξαν. Όπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση υπερβολές και γενικεύσεις λέγονται και γράφονται από όλες τις πλευρές. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να μαθαίνουμε από αντίστοιχες καταστάσεις και αφού όλοι έχουμε μια κοινή αγάπη πρέπει να μείνουμε στην ουσία μη επηρρεαζόμενοι από εξωγενείς παράγοντες.
Προσβλέποντας σε μια συνάντηση όλων των μελών για γνωριμία - ενημέρωση και θέσπιση στόχων

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Ειχαμε πει οτι το επόμενο βήμα μετά τη "έκφραση ενδιαφέροντος για τους ΦΚΠ" είναι η συνάντηση των μελών ώστε να συζητηθούν μερικά θέματα, όπως αυτά που αναφέρονται στο ε-μαιλ που λάβαμε και ό,τι άλλο έχει πιθανόν προκύψει ή θέλουμε να συζητηθεί.
Επειδή δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να μαζευτούμε σε έναν κοινό χώρο, η συνάντηση αυτή μπορεί να γίνει και διαδικτυακά, πχ μέσω skype.
Θα μπορούσε ο καθένας μόνος του από το σπίτι του να συνδεθεί στο λογαριασμό του skype του και να συμμετάσχει, θα μπορούσαμε όμως και να μαζευτούμε σε 2-3 σπίτια και να γίνει η επικοινωνία με ένα skype ανά παρέα. Υπάρχει νομίζω πλέον και η δυνατότητα στο skype να φαίνονται στην οθόνη του υπολογιστή όλοι οι συνδεδεμένοι.
Ας αρχίσουμε λοιπόν να σκεφτόμαστε ημερομηνίες και ημέρες που θα βόλευαν για να συντονιστούμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες,συμπεριλαμβανομένης της Λίας μας!

Εκείνη,μπορεί να ισχυρίζεται ότι γιορτάζει τον Ιούλιο αλλά εγώ,έχω ντοκουμέντα

Σε κάθε περίπτωση,Χρόνια σου Πολλά Λία!

Γεμάτη υγεία,πάντα δημιουργική και πρωτοπόρα!

zorzilia
Εικόνα zorzilia
Απών/απούσα

Σώτο μου, μετά από αυτά τα ντοκουμέντα και το σημερινό τηλεφώνημα από τους γονείς μου, που για πρώτη φορά μετά από τοοοόσα χρόνια με πήραν το Νοέμβριο για ευχές, είναι πλέον επίσημο: Θα γιορτάζω δυό φορές το χρόνο!!!!! χα χα χα
Σε ευχαριστώ για τις ευχές! Να είσαι πάντα καλά κι εσύ και οι δικοί σου!!

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Τα χρόνια πολλά είναι πάντα ευπρόσδεκτα - και εμένα με θυμούνται δύο φορές το χρόνο και χαίρομαι!

Αλλά εκκρεμεί ακόμα η συνάντηση των "μελών"....οπότε...
fkp

tsouknemaniak
Εικόνα tsouknemaniak
Απών/απούσα

ρίχνω στο τραπέζι μια ημερομηνία Κυριακή 7/12 7.00 το απόγευμα
και το συζητάμε...

zorzilia
Εικόνα zorzilia
Απών/απούσα

Όπως και την προηγούμενη φορά (τηλεδιάσκεψη για το ποδήλατο του Σώτου), παρέχουμε το χώρο και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό για όσους βρίσκονται στην Αθήνα και στα περίχωρα.
Είμαστε ανοιχτοί για οποιαδήποτε ημερομηνία.
Καλό θα ήταν να έχουμε προετοιμάσει ένα πλάνο των προς συζήτηση θεμάτων, για πρακτικούς λόγους.
Εμείς για παράδειγμα θα θέλαμε να συζητηθούν τα εξής:
1. Στόχοι - δράσεις ομάδας.
2. Οργάνωση: Ρόλος - αρμοδιότητες - υποχρεώσεις έκαστου μέλους. Να αποσαφηνίσουμε εδώ, πως πιστεύουμε ότι λόγου του περιορισμένου χρόνου και των προβλημάτων που όλοι μας έχουμε, θα ήταν σκόπιμο, κάθε μέλος της ομάδας (αφού τώρα είμαστε και λίγοι) να αναλάβει υπό την εποπτεία του ένα συγκεκριμένο τομέα, αυτόν που θεωρεί ότι μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα.
3. Όροι - προϋποθέσεις - μέθοδος εισόδου νέων μελών στην ομάδα.
4. Τρόποι προβολής και προώθησης της ομάδας και του έργου της.

DennisTheMenace
Εικόνα DennisTheMenace
Απών/απούσα

Παρακαλώ για την κράτηση θέσης για την ανωτέρω ημερομηνία.
Ευχαριστώ

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Αν έχει ξαστεριά (!) στις 7 Δεκ δεν θα μπορώ να έρθω (ίσως και κάποιοι άλλοι;;) μια και υπάρχει προγραμματισμένη επίσκεψη στο αστεροσκοπείο το βράδυ (19.00)
Στις 6 Δεκ, Σάββατο;;;

contact