Καφενείο των «Κλασικών»

4144 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Δεν ξερω αν το ειδατε,
αλλα το post της Λυδιας
ηταν το 3.210
Δηλαδη 3-2-1-0
Δηλαδη αντιστροφη μετρηση
Δηλαδη πωπωωωωωωω

zorzilia
Εικόνα zorzilia
Απών/απούσα

Κανονικά έπρεπε να είναι το 3209 αλλά την πρόλαβε ο Eaglos.
3η πίτα
του 2ου μήνα
στις 09.

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

zorzilia wrote:
Κανονικά έπρεπε να είναι το 3209 αλλά την πρόλαβε ο Eaglos.
3η πίτα
του 2ου μήνα
στις 09.

ΟΚ.
Το 'πιασα.
Αρα με το 3-2-1-0 της Λυδιας,
ας το κανουμε στις 3-2-10
δλδ 3 Φεβρουαριου 2010.
ΝΑΤΟ κλεισουμε;

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Οκ κατάλαβα το σίγουρο ειναι πως θα κόψουμε πίτα το 2010.......με το 14 όμως τι θα γίνει βρε παιδιά?

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

Αύριο κοπή πίτας "Φίλων του Ποδηλάτου", στην Καπνικαρέα, κατά τις 14:30, όσοι πιστοί προσέλθετε!
http://www.filoi-podilatou.gr/1246/kopi-pitas-polis/

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Θα βρεθειτε στην πλατεια και θα
πατε στους Φιλους στο Θησειο ή
θα κοψετε εκει στο εκκλησακι;

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

...στην Ερμου, οπως καθε χρονο, στο εκκλησακι, στην Καπνικαρεα.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Θα αραξετε εκει η θα τραβηξετε για ΦτΠ;
Ρωταω επειδη την πιττα δεν την προλα-
βαινω αλλα μπορει το μετα αν το συνε-
χισετε.

Columbus discov...
Απών/απούσα

..το 2:00, ειναι 2:30.
Δηλαδη 3:00. Αμα κρατησουμε και τις καθυστερησεις, παμε ακομα παραπερα.
Οποτε προλαβαινεις.

Columbus discov...
Απών/απούσα

...την Πιττα, ειναι αγνωστο.
Για να το μαθεις, θα πρεπει να ερθεις.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Λέω πρωτού δώσω τα λεφτά αλλού να ρωτήσω εδώ.
Ψάχνω για 6άρα αλυσίδα και 6άρι ελεύθερο για
αγγλικό/iso σπείρωμα και όχι λιγότερο από 24
δόντια το μεγάλο γρανάζι.

Προτιμώ αδούλευτα ή σετ αλυσιδα/ελευθερο σε
μεταχειρισμένα. Αν έχετε κάτι να κάθετε τό-
τε με ενημερώνεται.

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα
tsouknemaniak
Εικόνα tsouknemaniak
Απών/απούσα
lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

lyhadj wrote:
Πρόπερσι:
πιτα

Πέρσι:
πιτα

Φέτος;;

Θα συναντηθούμε φέτος επίσημα ή ου;; Με τους Φίλους του Ποδηλάτου κόψαμε φέτος 3 πίτες ,και με τους κλασικούς ούτε μία;;;

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Λοιπόν στο θέμα μας όπως λέει και η Λυδια.....συμφωνούμε ολοι για τις 9 ?
Υπάρχει κάποιος που εχει πρόβλημα?

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

κι εγώ μέσα για τις 9!

Οι βόρειοι θα κατέβουν; Για να δώσουν στίγμα...

Boreios1924
Εικόνα Boreios1924
Απών/απούσα

Ωραια θα ηταν... 50/50 το βλαιπω Παυλο.

zorzilia
Εικόνα zorzilia
Απών/απούσα

Κι εμείς μέσα!
Οι βόρειοι ακούνε?
Οι νησιώτες?
Οι Πελοποννήσιοι?
Οι Ελευσίνιοι?
Οι Γάλλοι - οι Ιταλοί?
Άλλοι?

Boreios1924
Εικόνα Boreios1924
Απών/απούσα

Οι Ελευσινιοι ειναι ολο αυτια το ξερω απο πρωτο χερι......

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Κι εγώ το ξέρω από πρώτο χέρι!

Μέσα κι οι Ελευσίνιοι, υπό έναν όρο:

@ Ghandee,

εσύ μπακλαμαδάκι κι εγώ φωνητικά, θα παίξουμε ένα συντηρητικό τραγουδάκι
για την τρίτη και φαρμακερή κοπή της πίτας.

Φτιάξε ένα ρεπερτόριο ( όχι απαραίτητα...συντηρητικά) κι εγώ θα κάνω homework νάμαι έτοιμος μέχρι της 9.

Εδώ σε θέλω κάβουρα,να περπατάς στα κάρβουνα( για μένα το λέω)!

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

Μεσα! Γιατι δεν πάμε καμμιά βόλτα να την κόψουμε εκει???? Μη κλειστούμε στην υπόγα και φέτος!

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Yellow1850 wrote:
Μεσα! Γιατι δεν πάμε καμμιά βόλτα να την κόψουμε εκει???? Μη κλειστούμε στην υπόγα και φέτος!

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα νότια, στη Θράκη και στο Ανατολικό Αιγαίο και άστατο καιρό στην υπόλοιπη χώρα με πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για Σάββατο 9 Φεβρουαρίου . Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της δυτικής και βορειοδυτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Κυριακή ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση με τοπικά έντονα φαινόμενα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 11 στη Βόρεια Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 0 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα να φτάνουν στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί και κατά περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιοι οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Αναλυτικότερα

Αττική
Λίγες νεφώσεις κυρίως από το μεσημέρι και μετά με πιθανότητα για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ξέχασα να γράψω τη χρονιά...2013

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

δυστυχως φετος,λογω αυξημενων υποχρεωσεων, δε θα μπορεσουμε να παραβρεθουμε αν κ θα το θελαμε πολυ μας πεσανε ολα μαζεμενα,ευτυχως ευχαριστα γεγονοτα

mitsubae
Απών/απούσα

Χρόνια και ζαμάνια που λένε κai στο χωριό μου!

kougioum, και άλλο νέο μέλος στην οικογένεια? Στα 2 σε είχα αφήσει!

Μακάρι να μπορέσω να έρθω και φέτος στην πίτα, gpiter, ενημέρωσε please!

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Αλλά εγώ είμαι κοντά οπότε δεν πιάνομαι :)

Από γαστρονομία τι λέτε; Να φέρουμε πραματάκια
από το σπίτι να το τσακίσουμε ή θα τη βγάλουμε
διαιτιτικά με πίττα και μπύρα;

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Μπράβο ρε eaglos έχεις πιάσει το νόημα......λοιπόν κλείνουμε για 9 ?
Να αρχίσουμε τα του ψησίματος ?
.
.
Στέλιο.....εφόσον τελικά δεν μπορέσετε να έρθετε σε καθιστούμε υπεύθυνο να κόψετε και οι βόρειοι την πίτα της ομάδας στην Θεσσαλονίκη.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Οσο για τα φαγητά, ποτά κλπ... ως συνήθως θα χορτάσουμε με σπιτικές σπεσιαλιτέ και ο,τι άλλο φέρουμε...
Η δε πίτα θα μπορούσε να γίνει σε σπίτι (κάποιος που να ξέρει) ή να την αγοράσουμε όπως πέρσυ "ρεφενε".

tsouknemaniak
Εικόνα tsouknemaniak
Απών/απούσα

Μπορεί φέτος να μην παρευρεθούμε στην πίτα αλλά θα είμαστε εστω και νοερά μαζι σας.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτο που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια έφτασε στο απόγειο του στην περσινή κοπή της πίτας,
το λέω αυτό γιατι δεν βλέπω ζωηράδα και συμμετοχή όχι μόνο στην απόφαση της πίτας αλλά και σε όλη την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

θα πείτε τόσα προβλήματα έχουμε σε πίτες θα τρέχουμε?Νομίζω πως κατι τέτοιες στιγμές όμως μένουν.
Η περσινή μας εκδρομή στην κοπή είναι σημείο αναφοράς σε πολλές συναντήσεις μας εδώ στην Θεσσαλονίκη.

Αντε ας ανεβάσουμε στροφές γιατί ετσι όπως πάμε ούτε 11άδα δεν κατεβάζουμε, βλέπω να παίζουμε μπακότερμα.

Περιμένουμε ανταλλαγή φωτογραφικού υλικού από τις πίτες που θα κόψουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

masa

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

ετσι μπραβο ρε παιδια ετσι σας θελω