το στραικ εγινε πριν απο λιγο
την ωρα που εγραφες εσυ αυτα που εγραφες ...
κατα τις 12 επεστρεψα σπιτι
και τωρα τι θελεις ??? να παω για υπνο ?
Αμ δε !!!!!
ΕΠΙΣΗς ΕΓΡΑΨΕς Φλεβάρη του '81 έπιασα ( επίσημα) δουλειά και είχα μισθό 11.000 δρχ.
Έτσι, για να συγκρίνουμε...
Για να συγκρινουμε πριν το 73 ειχα αγορασει μεταχ το cinelli s.corsa το πρωτο μου με 1600 δρχ ( απο ενα αθλητη του Ερμη
ονοματα δεν λεμε )
οταν τα οικοπεδα στον Πορο ειχαν 30,000 δρχ τα καλα κοματια πανω απο το Ασκελι με θεα θαλασσα
η βενζινη ειχε 10 δρχ το λιτρο ?
το δολαριο 35 δραχμες ?
εισητηριο 0,50 λεπτα
κινηματογραφος 5 εως 10 δρχ αναλογα το που
σουβλακι 1 δρχμη
καρελια 6 δραχμες
παντελονι λεβαις οριτζιναλ απο το πι-εξ 2 δολλαρια
κοκα-κολα απο το δελτα στο αμερικανικο λιμεναρχειο 0,25 $
το λουκυ λουκ δεν θυμαμαι ποσο
και η τυροπιτα 1 δραχμη ...και ισως λεω και πολλα
με 1.600 δρχμες απο το κορσα ειχες 1.600 τυροπιτες
αγοραζες ολοκληρο τον φουρνο δλδ ......
Την ερχόμενη Δευτέρα,16/12/13,το outlet της Triumph ( Αβέρωφ 34, Περισσός)
στα πλαίσια του Family & Friends, προσφέρει με έκπτωση 50% όλα του τα είδη.
Όποιος επιθυμεί, ( και του έχει μείνει κανά τάλιρο) για να τύχει της έκπτωσης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τ'όνομά μου ( Σωτήρης).
Η εταιρία είναι στη μέση των σταθμών του ηλεκτρικού, Περισσός-Πευκάκια.
Λόγω του επερχόμενου ψύχους, μια σκελέα για τα διπλοσκέλε(τ)α ή, μια ρόμπα για το loopframe,επιβάλλονται...
Ώρες καταστήματος : 09.00-21.00
Όποιος επιθυμεί να με δει κιόλας, μπορεί να με ζητήσει στην υποδοχή, μέχρι της πέντε το απόγευμα.
Καλές αγορές!
Υ.Γ. τώρα είδα ότι, το Αϊ-σιχτιρ... του ghadee, λόγω κρίσης,δένει θαυμάσια με το post μου...
.
.
.
[Λόγω του επερχόμενου ψύχους, μια σκελέα για τα διπλοσκέλε(τ)α ή, μια ρόμπα για το loopframe,επιβάλλονται...]
'
'
'
οχι ρε σώτο να βάλουμε και ρόμπα !! επειδής τυχαίνει να εχουμε loopframe.. τίποτα άλλο πιο σεμνό δεν έχετε να πάρουμε ?
Όποιος επιθυμεί, ( και του έχει μείνει κανά τάλιρο) για να τύχει της έκπτωσης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τ'όνομά μου ( Σωτήρης).
Λόγω του επερχόμενου ψύχους, μια σκελέα για τα διπλοσκέλε(τ)α ή, μια ρόμπα για το loopframe,επιβάλλονται...
Όποιος επιθυμεί να με δει κιόλας, μπορεί να με ζητήσει στην υποδοχή, μέχρι της πέντε το απόγευμα.
Καλές αγορές!
Υ.Γ. τώρα είδα ότι, το Αϊ-σιχτιρ... του ghadee, λόγω κρίσης,δένει θαυμάσια με το post μου...
.
.
.
[Λόγω του επερχόμενου ψύχους, μια σκελέα για τα διπλοσκέλε(τ)α ή, μια ρόμπα για το loopframe,επιβάλλονται...]
'
'
'
οχι ρε σώτο να βάλουμε και ρόμπα !! επειδής τυχαίνει να εχουμε loopframe.. τίποτα άλλο πιο σεμνό δεν έχετε να πάρουμε ?
Όχι ρε Δημήτρη,με παρεξήγησες...κάτι σε wheelbuildig εννοούσα.
αφηστε τις ιντριγκες κ ετοιμαστε loop frame με ροζ κορδελιτσες για την κουγιουμιτσα που ηρθε στν παρεα μας,αντε οι γυναικες του καφενε να παιρνουν τα πανω τους
Να σου ζησει Στελιο η Κουγιουμιτσα να εχει υγεια και τυχη στη ζωη της.....Και να περνουμε και εμεις σειρα στο μαιευτηριο σε 4 μηνες για να γεννηθει το boreiaki junior No2.......
.....Ηδη εν οικω ,και το μυαλο στροφαρει σαν μανιασμενο ρεκορντ , ο απολογισμος του τελευταιου τριημερου
Εαν τελικα αξιζει η ΟΧΙ αυτο το ταξιδι
Νομιζω οτι η απαντηση δωθηκε απο τον Παυλο σε ανυποπτο χρονο ,οταν καποια στιγμη που πεταλαραμε σημερα το απογευμα στα στενα του Χαλανδριου ..
τον ρωτησα και μετα τι ? ΜΕΤΑ ΤΟ CHESINI ΤΙ ?
Η απαντηση ηταν οπως επρεπε να ηταν ... αυθορμητη αμεση και ειλικρινης Μετα για κατι καλυτερο
ο Παυλος το εχει μεσα του ,και εχει και τον χρονο μπροστα του για ενα καλυτερο μελλον σε αυτη την χωρα
Εαν ποτε αυτο το ρημαδι που λεγεται Ελλαδα ,θελησει να παει μπροστα θα παει απο ανθρωπους σαν τον Παυλο
και οσο υπαρχουν ανθρωποι σαν τον Παυλο ,υπαρχει Ελπιδα ,υπαρχει Αυριο
Αξιζει να συνεχιζεις για αυτους και μονο ...Οχι για εσενα
Για φιλους οπως τον Γιωργο ,την Λια ,τον Παυλο ,την Λυδια ,τον Χρηστο,τον Γκαντι ,τον Σωτο .....τον Γιωργη απο το Ναπλι ..τον Γιελοου ,,τον ,,τον ..τους Βορειους ..Νοτιους..τους .. Εσας ολους.
ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ τελικα που ομορφαινετε τον κοσμο με την παρουσια σας ..
Σημερα ηταν μια εξοδος για μια συντομη βολτα των μπλε ...
Ragazzi di blu e ragazza azzurro
Ετσι στο αυθορμητο της τελευταιας στιγμης ,βρεθηκαμε για ενα καφε ..οι Μπλου Ιταλιανοι της παρεας , per un giro ...
Και μονο για αυτες τις στιγμες .... αξιζε και το τελευταιο δευτεροπλεπτο ...ολο το τρεξιμο, ξενυχτι ,αγχος ,αυτου του απιστευτου τριημερου
Προσωπικα για εμενα δεν ηταν στοιχημα ..
ηταν Τιμη να ειμαι μεσα σε αυτη την παρουσια ..
Ενα μεγαλο ευχαριστω .....Grazie mille ,ciao a tutti
Uploaded with ImageShack.us
Η μπλε συντροφιά κατά τη διάρκεια δέησης στην Αγία Βαρβάρα.
...και μη φανταστεί κανείς ότι τα κίνητρα ήταν ευγενή. Ο σκοπός ήταν να προσευχηθούμε για καινούργια σχέδια και χρώματα...
.
.
@ kougioum77: Να χαίρεσαι και την κόρη!!!
Uploaded with ImageShack.us
...και μη φανταστεί κανείς ότι τα κίνητρα ήταν ευγενή. Ο σκοπός ήταν να προσευχηθούμε για καινούργια σχέδια και χρώματα...
.
.
Ακόμα και η ίδια Αγία Βαρβάρα θα σταυροκοπήθηκε όταν είδε να της κρουταλούν τη
Θύρα τέτοια κανόνια!
Το μάνιουάλ(ι ) της, δε θα έγραφε πουθενά τι πρέπει να κάνει σε τέτοιες βροντερές συναθροίσεις.
Προσέτρεξε δε, στη βοήθεια των Αγίων Πάντων ( βοήθειά μας)...
Μου φορτώσατε τις μπαταρίες για την επόμενη εβδομάδα,νάστε καλά.
Υ.Σ. όσον αφορά στον Παύλο,θα αναφέρω ότι είχα γράψει σε παλαιότερο p.m.:
Μακάρι φρέσκα μυαλά να ανοίξουν νέους δρόμους σε αυτόν τον τόπο και να μην τον παρατήσουν στην ως φαίνεται προδιαγεγραμμένη μοίρα του.
Ναι, θα πονέσουν οι καινούριες σέλες, θα σπάσουν ακτίνες, θα χαλάσουν σπειρώματα, θα φύγει το χρώμα και ίσως πέσεις κάτω... και τι μ' αυτό; Θα τα ξαναφτιάξεις όλα καλύτερα από πριν και θα έχεις μάθει με το δύσκολο τρόπο. Άλλωστε από ό,τι έχω καταλάβει ως τώρα, αν δε χαλάσεις δε θα μάθεις! Αρκετά όμως χαλάσαμε ως τώρα και τελικά λίγα μάθαμε...
ας ήταν όλα απλά κι εύκολα σαν τα ποδήλατα
Στέλιο να σου ζήσει, να τη δεις όπως ποθεί! Ρε συ, μήπως αρχίζεις κι άλλη συλλογή...;;;
...να σου ζησει η φρεσκοφερμενη Κουγιουμιτσα, και ειθε να τη δεις οπως ποθεις.
Δεν ξερω αν εχεις γυναικειο ποδηλατο στη συλλογη σου, αλλα μαλλον θα πρεπει να αποκτησεις το ταχυτερο δυνατον.
Επισης πολλες ευχες στο βορειο, με το καλο να ερθει το βορειακι που περιμενει.
ευχαριστω πολυ ολους παιδια πραγματικα μεσα απο την ψυχη μου. την κοβω προσωρινα για κανα raleigh twenty στην αρχη κ βλεπουμε,εχουν απαιτησεις τα κοριτσια βλεπει.σειρα εχει κ ο boreios1924 αντε να βγει ο κουκλος
Eυχαριστω πολυ Χρισταρα για τις ευχες....Αν και κρυβεσαι με μαεστρια πισω απο τον κοκκινο ερωδιο σου,που θα μου πας συντομα καπου θα σε πετυχω...........
Όταν βαριέμαι. πηγαίνω σε νοσοκομείο, βάζω άσπρη ποδιά και λέω στους χειρουργημένους "συγχαρητήρια η αλλαγή φύλου ήταν επιτυχής"
Όταν βαριέμαι. πηγαίνω σε νεκροταφεία, τριγυρνάω στα χαμένα τινάζοντας χώματα από πάνω μου και ρωτάω τον κόσμο τι έτος έχουμε
Όταν βαριέμαι. νύχτα σε ταξί, δείχνω του οδηγού μια πολυκατοικία και του λέω: "Εδώ αυτοκτόνησα πριν δύο χρόνια."
Όταν βαριέμαι ..περνάω από εκκλησίες και μόλις βλέπω γάμο, μπαίνω μέσα, στήνομαι στην ουρά και όταν έρχεται η ώρα να χαιρετήσω το γαμπρό σκύβω και του λέω "τυχερέ. τα καταπίνει κιόλας"!
Όταν βαριέμαι. πάω στον κτηνίατρο δακρυσμένος και τον εκλιπαρώ να αλλάξει λάμπα στην πυγολαμπίδα μου.
Όταν βαριέμαι. παίρνω τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της λέω ότι είμαι ο τύπος που γνώρισε προχθές. Η βαρεμάρα μου σταματάει όταν με ρωτάει: Ποιος ο Γιώργος ή ο ξανθός;
Όταν βαριέμαι. παω σε καποιον που μοιραζει φυλλαδια .τα μαζευω απο πισω του. και μολις τελειωσει του λεω: Φιλε σου επεσαν αυτα..!!!
Όταν βαριέμαι ..στην ουρά του σουπερμάρκετ, ρίχνω προφυλακτικά στο καροτσάκι της μπροστινής γιαγιάς. Μετά περιμένω την αντίδραση του ταμία.
Οταν βαριεμαι ..πηγαινω εξω απο τα γυμναστηρια και τρωω αργα αργα δυο πιτογυρα.ενω τους κοιταζω
Όταν βαριεμαι. παιρνω ενα κατεψυγμενο κοτοπουλο το παω στον κτηνιατρο και τον ρωταω...αν εχει ελπιδες?
Οταν βαριεμαι βρισκω μια γιαγια στο δρομο και της λεω :Γιαγιααα ειμαι ο χαμενος σου εγγονος!
Όταν βαριέμαι ..πηγαίνω στο σουπερμάρκετ και ρωτάω σε ποιο διάδρομο είναι το ράφι με τις γεροντοκόρες
Όταν βαριέμαι στέλνω ένα μήνυμα "Σε βλέπω!" .σε ένα τυχαίο κινητό
Όταν βαριεμαι. στο χωριό κολλάω τους παππούδες ρωτώντας "τίνος είσαι 'συ;"
Όταν βαριέμαι. φοράω κουκούλα, πηγαίνω σε σουβλατζίδικα και φωνάζω: Αφήστε όλοι τα πιτογυρα κάτω, Νηστεία!!
Οταν βαριεμαι. παιζω τζενγκα με τον παππου μου που εχει παρκινσον
Οταν βαριεμαι.βαζω χαρτακια στα παρμπριζ καινουριων αυτοκινητων που γραφω "Συγνωμη που στο χτυπησα"
Όταν βαριέμαι. κάνω τον ταχυδρόμο και μοιράζω Ριζοσπάστη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Οταν βαριεμαι. πάω σε κομμωτήρια κ αφου μου βάλουν τη μπερτα κουρεματος βγάζω δυο μαχαιρόπιρουνα και λέω "τι καλο θα φάμε σήμερα;"
Όταν βαριέμαι. χτυπάω άσχετα κουδούνια και τους λέω. "για το πετρέλαιο ήρθαμε".
Όταν βαριέμαι. πηγαίνω σε φαλακρούς, τινάζω με το χέρι την πλάτη τους και τους λέω ότι ήταν γεμάτοι τρίχες.
Όταν βαριέμαι πολύ.παίρνω τηλέφωνο την πυροσβεστική και τους λέω ότι έχω κλειστεί στον εαυτό μου.
Όταν βαριέμαι ..παίρνω τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούριου και την βάζω να πει " Τριακόσια τριάντα τρία τρακτέρ τράκαραν"..
Όταν βαριέμαι. πάω στις τράπεζες και ζητάω διακοποδάνειο 10.000 ευρώ.
Οταν βαριέμαι ..πάω στο πάρκο με δυό κομμένα λουριά στα χέρια και ρωτάω με αγωνία αυτούς που κάνουν τζόκινγκ μήπως είδαν δύο ροντβάιλερ..
Οταν βαριέμαι. παίρνω τηλέφωνο στο γραφείο του Στουρνάρα και με αψογα Γερμανικά λέω οτι ο Κος Σοϊμπλε ζητάει ραντεβού με θέμα την ολική διαγραφή του χρέους και την αναπτυξιακή επιδότηση της Ελλάδας με 120δις ?.
Όταν βαριέμαι ..παω στην εκκλησία, κρύβομαι πίσω από τις κολόνες και σε ανυποψίαστη στιγμή πετάγομαι μπροστά στις εικόνες. Και ο άγιος φοβέρα θέλει.
Όταν βαριέμαι. παω στα ΕΛΤΑ και τους ρωταω αν κανουν επικίνδυνες αποστολές.
Όταν βαριέμαι. πλησιάζω το αφεντικό μου και του λέω: (είσαι πολύ μεγάλος μαλάκας) και κρατώντας το αυτί μου κάνω πως μιλάω από μπλουτουθ!
Γράφει προς το τέλος ότι του στοίχισαν το '81,68.000 δρχ.
Φλεβάρη του '81 έπιασα ( επίσημα) δουλειά και είχα μισθό 11.000 δρχ.
@zpowerίνι,
Μετά την γωνιά του καφενέ, ξαναχτύπησες και με την τεχνική.
Σου εύχομαι και φρανσάϊζ!!!
Αστα .. Σωτο
το στραικ εγινε πριν απο λιγο
την ωρα που εγραφες εσυ αυτα που εγραφες ...
κατα τις 12 επεστρεψα σπιτι
και τωρα τι θελεις ??? να παω για υπνο ?
Αμ δε !!!!!
ΕΠΙΣΗς ΕΓΡΑΨΕς Φλεβάρη του '81 έπιασα ( επίσημα) δουλειά και είχα μισθό 11.000 δρχ.
Για να συγκρινουμε πριν το 73 ειχα αγορασει μεταχ το cinelli s.corsa το πρωτο μου με 1600 δρχ ( απο ενα αθλητη του Ερμη
ονοματα δεν λεμε )
οταν τα οικοπεδα στον Πορο ειχαν 30,000 δρχ τα καλα κοματια πανω απο το Ασκελι με θεα θαλασσα
η βενζινη ειχε 10 δρχ το λιτρο ?
το δολαριο 35 δραχμες ?
εισητηριο 0,50 λεπτα
κινηματογραφος 5 εως 10 δρχ αναλογα το που
σουβλακι 1 δρχμη
καρελια 6 δραχμες
παντελονι λεβαις οριτζιναλ απο το πι-εξ 2 δολλαρια
κοκα-κολα απο το δελτα στο αμερικανικο λιμεναρχειο 0,25 $
το λουκυ λουκ δεν θυμαμαι ποσο
και η τυροπιτα 1 δραχμη ...και ισως λεω και πολλα
με 1.600 δρχμες απο το κορσα ειχες 1.600 τυροπιτες
αγοραζες ολοκληρο τον φουρνο δλδ ......
Αϊ-σιχτιρ...
Καλές αγορές!
.
.
.
'
'
'
οχι ρε σώτο να βάλουμε και ρόμπα !! επειδής τυχαίνει να εχουμε loopframe..
Όχι ρε Δημήτρη,με παρεξήγησες...κάτι σε wheelbuildig εννοούσα.
Ρομπες ξεκουμποτες να σας πει κανεις σα δε ντρεποσαστε λιγο.........

αφηστε τις ιντριγκες κ ετοιμαστε loop frame με ροζ κορδελιτσες για την κουγιουμιτσα που ηρθε στν παρεα μας,αντε οι γυναικες του καφενε να παιρνουν τα πανω τους
Να σας ζήσει Στέλιο, η κουγιουμίτσα

Και σαν κοριτσάκι,πρέπει να μάθει να πλέκει για τους στρατιώτες στο μέτωπο!
Να σου ζησει Στελιο η Κουγιουμιτσα να εχει υγεια και τυχη στη ζωη της.....Και να περνουμε και εμεις σειρα στο μαιευτηριο σε 4 μηνες για να γεννηθει το boreiaki junior No2.......
.....Ηδη εν οικω ,και το μυαλο στροφαρει σαν μανιασμενο ρεκορντ , ο απολογισμος του τελευταιου τριημερου
Εαν τελικα αξιζει η ΟΧΙ αυτο το ταξιδι
Νομιζω οτι η απαντηση δωθηκε απο τον Παυλο σε ανυποπτο χρονο ,οταν καποια στιγμη που πεταλαραμε σημερα το απογευμα στα στενα του Χαλανδριου ..
τον ρωτησα και μετα τι ?
ΜΕΤΑ ΤΟ CHESINI ΤΙ ?
Η απαντηση ηταν οπως επρεπε να ηταν ... αυθορμητη αμεση και ειλικρινης
Μετα για κατι καλυτερο
ο Παυλος το εχει μεσα του ,και εχει και τον χρονο μπροστα του για ενα καλυτερο μελλον σε αυτη την χωρα
Εαν ποτε αυτο το ρημαδι που λεγεται Ελλαδα ,θελησει να παει μπροστα θα παει απο ανθρωπους σαν τον Παυλο
και οσο υπαρχουν ανθρωποι σαν τον Παυλο ,υπαρχει Ελπιδα ,υπαρχει Αυριο
Αξιζει να συνεχιζεις για αυτους και μονο ...Οχι για εσενα
Για φιλους οπως τον Γιωργο ,την Λια ,τον Παυλο ,την Λυδια ,τον Χρηστο,τον Γκαντι ,τον Σωτο .....τον Γιωργη απο το Ναπλι ..τον Γιελοου ,,τον ,,τον ..τους Βορειους ..Νοτιους..τους .. Εσας ολους.
ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ τελικα που ομορφαινετε τον κοσμο με την παρουσια σας ..
Σημερα ηταν μια εξοδος για μια συντομη βολτα των μπλε ...
Ragazzi di blu e ragazza azzurro
Ετσι στο αυθορμητο της τελευταιας στιγμης ,βρεθηκαμε για ενα καφε ..οι Μπλου Ιταλιανοι της παρεας , per un giro ...
Και μονο για αυτες τις στιγμες .... αξιζε και το τελευταιο δευτεροπλεπτο ...ολο το τρεξιμο, ξενυχτι ,αγχος ,αυτου του απιστευτου τριημερου
Προσωπικα για εμενα δεν ηταν στοιχημα ..
ηταν Τιμη να ειμαι μεσα σε αυτη την παρουσια ..
Ενα μεγαλο ευχαριστω .....Grazie mille ,ciao a tutti
και καπακι το καπακι
Οι Μπλου ....
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ πολυ κουκλια...Να μη κρυβομαι ταλευταια ψημομαι πολυ για κουρσακι...
.
.
ευχαριστω πολυ σε ολους
να ζησει να ζησει ..!!!
αρχισε να μαζευεις ρεκορντ απο τωρα
η καλυτερη προικα
Ακόμα και η ίδια Αγία Βαρβάρα θα σταυροκοπήθηκε όταν είδε να της κρουταλούν τη
Θύρα τέτοια κανόνια!
Το μάνιουάλ(ι ) της, δε θα έγραφε πουθενά τι πρέπει να κάνει σε τέτοιες βροντερές συναθροίσεις.
Προσέτρεξε δε, στη βοήθεια των Αγίων Πάντων ( βοήθειά μας)...
Μου φορτώσατε τις μπαταρίες για την επόμενη εβδομάδα,νάστε καλά.
Υ.Σ. όσον αφορά στον Παύλο,θα αναφέρω ότι είχα γράψει σε παλαιότερο p.m.:
Είναι το καμάρι μας
Τελεία και Παύλ(ος)α.-
συγνώμη ρε παιδιά για την αδιακρισία...
Οι υπόλοιπες φωτό στο imageshuck στη αυλή, τι αφορούν?
Αν είναι τίποτε τσιπουράδικου, με δεδομένο το τι φτιάχνετε σήμερα,στην πρώτη σας ζωή σίγουρα θα είχατε μεσουρανίσει στην ποτοαπαγόρευση του '30...
Μακάρι φρέσκα μυαλά να ανοίξουν νέους δρόμους σε αυτόν τον τόπο και να μην τον παρατήσουν στην ως φαίνεται προδιαγεγραμμένη μοίρα του.
Ναι, θα πονέσουν οι καινούριες σέλες, θα σπάσουν ακτίνες, θα χαλάσουν σπειρώματα, θα φύγει το χρώμα και ίσως πέσεις κάτω... και τι μ' αυτό; Θα τα ξαναφτιάξεις όλα καλύτερα από πριν και θα έχεις μάθει με το δύσκολο τρόπο. Άλλωστε από ό,τι έχω καταλάβει ως τώρα, αν δε χαλάσεις δε θα μάθεις! Αρκετά όμως χαλάσαμε ως τώρα και τελικά λίγα μάθαμε...
ας ήταν όλα απλά κι εύκολα σαν τα ποδήλατα
Στέλιο να σου ζήσει, να τη δεις όπως ποθεί! Ρε συ, μήπως αρχίζεις κι άλλη συλλογή...;;;
Να σου ζησει το νεο μελος ρε kougioum!!!
ΥΓ: Οπτικος οργα(νι)σμος τα μπλε!!!
...να σου ζησει η φρεσκοφερμενη Κουγιουμιτσα, και ειθε να τη δεις οπως ποθεις.
Δεν ξερω αν εχεις γυναικειο ποδηλατο στη συλλογη σου, αλλα μαλλον θα πρεπει να αποκτησεις το ταχυτερο δυνατον.
Επισης πολλες ευχες στο βορειο, με το καλο να ερθει το βορειακι που περιμενει.
ευχαριστω πολυ ολους παιδια πραγματικα μεσα απο την ψυχη μου. την κοβω προσωρινα για κανα raleigh twenty στην αρχη κ βλεπουμε,εχουν απαιτησεις τα κοριτσια βλεπει.σειρα εχει κ ο boreios1924 αντε να βγει ο κουκλος
επισης με τα κουρσακια βρε πσιδια τι μας κανατε > επισης εγω επαθα πλακα κ με το raleigh του τσουκνεμανιακ
Eυχαριστω πολυ Χρισταρα για τις ευχες....Αν και κρυβεσαι με μαεστρια πισω απο τον κοκκινο ερωδιο σου,που θα μου πας συντομα καπου θα σε πετυχω...........

Να σου ζήσει Στέλιο εύχομαι κάθε καλό για το κορίτσι.... ψάξε για loop frame τώρα και άσε τα στρατιωτικά
Όταν βαριέμαι.
Όταν βαριέμαι. πηγαίνω σε νοσοκομείο, βάζω άσπρη ποδιά και λέω στους χειρουργημένους "συγχαρητήρια η αλλαγή φύλου ήταν επιτυχής"
Όταν βαριέμαι. πηγαίνω σε νεκροταφεία, τριγυρνάω στα χαμένα τινάζοντας χώματα από πάνω μου και ρωτάω τον κόσμο τι έτος έχουμε
Όταν βαριέμαι. νύχτα σε ταξί, δείχνω του οδηγού μια πολυκατοικία και του λέω: "Εδώ αυτοκτόνησα πριν δύο χρόνια."
Όταν βαριέμαι ..περνάω από εκκλησίες και μόλις βλέπω γάμο, μπαίνω μέσα, στήνομαι στην ουρά και όταν έρχεται η ώρα να χαιρετήσω το γαμπρό σκύβω και του λέω "τυχερέ. τα καταπίνει κιόλας"!
Όταν βαριέμαι. πάω στον κτηνίατρο δακρυσμένος και τον εκλιπαρώ να αλλάξει λάμπα στην πυγολαμπίδα μου.
Όταν βαριέμαι. παίρνω τηλέφωνο τη γυναίκα μου και της λέω ότι είμαι ο τύπος που γνώρισε προχθές. Η βαρεμάρα μου σταματάει όταν με ρωτάει: Ποιος ο Γιώργος ή ο ξανθός;
Όταν βαριέμαι. παω σε καποιον που μοιραζει φυλλαδια .τα μαζευω απο πισω του. και μολις τελειωσει του λεω: Φιλε σου επεσαν αυτα..!!!
Όταν βαριέμαι ..στην ουρά του σουπερμάρκετ, ρίχνω προφυλακτικά στο καροτσάκι της μπροστινής γιαγιάς. Μετά περιμένω την αντίδραση του ταμία.
Οταν βαριεμαι ..πηγαινω εξω απο τα γυμναστηρια και τρωω αργα αργα δυο πιτογυρα.ενω τους κοιταζω
Όταν βαριεμαι. παιρνω ενα κατεψυγμενο κοτοπουλο το παω στον κτηνιατρο και τον ρωταω...αν εχει ελπιδες?
Οταν βαριεμαι βρισκω μια γιαγια στο δρομο και της λεω :Γιαγιααα ειμαι ο χαμενος σου εγγονος!
Όταν βαριέμαι ..πηγαίνω στο σουπερμάρκετ και ρωτάω σε ποιο διάδρομο είναι το ράφι με τις γεροντοκόρες
Όταν βαριέμαι στέλνω ένα μήνυμα "Σε βλέπω!" .σε ένα τυχαίο κινητό
Όταν βαριεμαι. στο χωριό κολλάω τους παππούδες ρωτώντας "τίνος είσαι 'συ;"
Όταν βαριέμαι. φοράω κουκούλα, πηγαίνω σε σουβλατζίδικα και φωνάζω: Αφήστε όλοι τα πιτογυρα κάτω, Νηστεία!!
Οταν βαριεμαι. παιζω τζενγκα με τον παππου μου που εχει παρκινσον
Οταν βαριεμαι.βαζω χαρτακια στα παρμπριζ καινουριων αυτοκινητων που γραφω "Συγνωμη που στο χτυπησα"
Όταν βαριέμαι. κάνω τον ταχυδρόμο και μοιράζω Ριζοσπάστη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Οταν βαριεμαι. πάω σε κομμωτήρια κ αφου μου βάλουν τη μπερτα κουρεματος βγάζω δυο μαχαιρόπιρουνα και λέω "τι καλο θα φάμε σήμερα;"
Όταν βαριέμαι. χτυπάω άσχετα κουδούνια και τους λέω. "για το πετρέλαιο ήρθαμε".
Όταν βαριέμαι. πηγαίνω σε φαλακρούς, τινάζω με το χέρι την πλάτη τους και τους λέω ότι ήταν γεμάτοι τρίχες.
Όταν βαριέμαι πολύ.παίρνω τηλέφωνο την πυροσβεστική και τους λέω ότι έχω κλειστεί στον εαυτό μου.
Όταν βαριέμαι ..παίρνω τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούριου και την βάζω να πει " Τριακόσια τριάντα τρία τρακτέρ τράκαραν"..
Όταν βαριέμαι. πάω στις τράπεζες και ζητάω διακοποδάνειο 10.000 ευρώ.
Οταν βαριέμαι ..πάω στο πάρκο με δυό κομμένα λουριά στα χέρια και ρωτάω με αγωνία αυτούς που κάνουν τζόκινγκ μήπως είδαν δύο ροντβάιλερ..
Οταν βαριέμαι. παίρνω τηλέφωνο στο γραφείο του Στουρνάρα και με αψογα Γερμανικά λέω οτι ο Κος Σοϊμπλε ζητάει ραντεβού με θέμα την ολική διαγραφή του χρέους και την αναπτυξιακή επιδότηση της Ελλάδας με 120δις ?.
Όταν βαριέμαι ..παω στην εκκλησία, κρύβομαι πίσω από τις κολόνες και σε ανυποψίαστη στιγμή πετάγομαι μπροστά στις εικόνες. Και ο άγιος φοβέρα θέλει.
Όταν βαριέμαι. παω στα ΕΛΤΑ και τους ρωταω αν κανουν επικίνδυνες αποστολές.
Όταν βαριέμαι. πλησιάζω το αφεντικό μου και του λέω: (είσαι πολύ μεγάλος μαλάκας) και κρατώντας το αυτί μου κάνω πως μιλάω από μπλουτουθ!
Στελάρα, το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο!!!!
Να σας ζήσει το Kougioumπάκι. Με τις καλύτερες ευχές μου!
τωρα ζωντανο στο ιταλιανικο ε-μπεεεε-υ
τυχεροι ειστε τουλαχιστον που το ειδατε ...
Photos

....καποια στιγμη το ειχα σωσει και εδω http://www.flickr.com/photos/ertzuifilm/7139140655/
δειτε και τα υπολοιπα εχει ενδιαφερον ..
καλο ματι !!!!