Ζητείται: Τιμόνι, λαιμός τιμονιού, μανέτες φρένων κούρσας

14 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Mercian
Εικόνα Mercian
Απών/απούσα

Καλησπέρα, ζητάω τιμόνι , λαιμό τιμονιού και μανέτες φρένων κούρσας για την αναπαλαίωση ενός παλιού Motobecane. Επισυνάπτω κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες πως περίπου το θέλω. (Το κλασικό στυλ είναι , όχι κάτι περίεργο.)

Για πληροφορίες: e-mail: ip314e@yahoo.gr

Ευχαριστώ το site για τη φιλοξενία της αγγελίας.

Ηλίας

http://www.imageshack.gr/files/3as2v7186j4t7l4i62mz.jpg

http://www.imageshack.gr/files/y7nkcqg2yh06hkcgngvw.jpg

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

"motobecane mirage πριν , μετα και λιγο αναμεσα.."

στις επισκευες !

εγω μολις το τελειωσα !

Mercian
Εικόνα Mercian
Απών/απούσα

Το έχω δει το θέμα σου. Μόλις βρω χρόνο - χρήμα να προχωρήσω, θα ανεβάσω και για το δικό μου. Δεν ξέρω τι μοντέλο είναι. Μοιάζει πολύ με το δικό σου. Το χρώμα του είναι αυτό το γαλάζιο της φωτογραφίας και γράφει στον πάνω άξονα του σκελετού με λευκά γράμματα "Motobecane". Έχει και το σήμα μπροστά και 12 ταχύτητες.

Για να είμαι ειλικρινής, ανακάλυψα το site από την αγγελία του δικού σου. Πριν διαβάσω ότι το αγόρασες, ήμουν έτοιμος να σηκώσω το τηλέφωνο. :) Καλοτάξιδο σου εύχομαι!

Άντε να το τελειώσω και εγώ. Ζήλεψα.... :)

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

εσυ εχεις το super mirage , του 1984 περιπου. Εχει αβαφες τις ακρες του πιρουνιου και δυο ριγες στη θηκη του παλουκοσελου ??

Εαν οχι , τοτε εχεις το απλο mirage , σαν εμενα.
Περιτο να σου πω οτι το ποδηλατο ειναι απαιχτο , οχι σε συγκριση με συγχρονες κουρσες , αλλα με τα ποδηλατα γενικα !!!

ο,τι βοηθεια θες , πες μου !!!Και σε ευχαριστω πολυ !!1

Mercian
Εικόνα Mercian
Απών/απούσα

Λάθος , το "Motobecane" είναι στον κάτω άξονα. Δεν το θυμόμουνα καλά. Ρίγες στη σέλα δεν έχει. Έχει και τα ίδια αυτοκόλλητα με το δικό σου. Απλά του λείπουν τα πάνω. Οπότε είναι το Mirage. Τι χρονιάς είναι περίπου;

Μια δυο μικρές βόλτες που του έκανα παρατήρησα ότι έχει άλλη αίσθηση. Έστω και με καμμένα λάστιχα , με ίσιο τιμόνι και χωρίς μπροστινό φρένο.

edit: Είναι έτσι ακριβώς , εκτός από το τιμόνι, μερικά αυτοκόλλητα που λείπουν, τη σέλα που είναι σαν τη δικιά σου και το δακτύλιο στη μεσαία τριβή που έχει άλλο σχέδιο. http://novabicycles.com/BlueMirage.jpg

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

τα παλιά τι έχουν?

Mercian
Εικόνα Mercian
Απών/απούσα

Δεν υπάρχουν... :/

panik
Εικόνα panik
Απών/απούσα

Η Μotobecane εβγαζε και αλλα μοντελα εκτος απο τα mirage.
Βγαλε φωτο και απο τις δυο πλευρες του ποδηλατου και σε καποια σημεια του σκελετου.
Ανεβασε τις για να τις δουμε και μετα τα ξαναλεμε.

Mercian
Εικόνα Mercian
Απών/απούσα

Μόλις μπορέσω θα το κάνω. Θα κάνω και θέμα για αυτό. Απλά θα λείψω για καμμιά εβδομάδα (εκδρομούλα). Όταν γυρίσω κάτι θα γίνει. Χαίρομαι που υπάρχει ενδιαφέρον πάντως.

tasos-clubman
Απών/απούσα

έχω κάτι νομίζω που μπορεί να σου κάνει... δες το ποδήλατο μου και πες μου:
http://www.podilates.gr/node/2890 . αν κάτι σε ενδιαφέρει κάνε ένα comment εδώ ή στη δική μου αγγελία και μιλάμε! καλές βόλτες!! Τάσος

Y.Γ.: μήν σε τρομάζει που στην αγγελία πουλάω ολόκληρο το ποδήλατο. ετοιμάζομαι να κάνω κάποιες αλλαγές στα σημεία που σε ενδιαφέρουν οπότε κρίμα είναι να πετάξω αυτά που έχει τώρα πάνω...

Mercian
Εικόνα Mercian
Απών/απούσα

Είδα το Puch σου. Μου άρεσε. Στυλάτο. Απλά είναι πολύ εκτός του budget μου. Εγώ υπολογίζω με κανά κατοστάρικο να συμμαζέψω το δικό μου. Τώρα αν αλλάξει κάτι και βρω τα επιπλέον χρήματα θα το σκεφτώ σοβαρά. -Είναι και τα μεταφορικά λογικά.- Αλλά στην περίπτωση που σου περισσεύουν εξαρτήματα (και όχι μόνο αυτά που αναφέρω εδώ) , αν θες, κράτα με ενήμερο.

tasos-clubman
Απών/απούσα

ή δεν σου έδωσα εγώ να καταλάβεις. άμα θές μπορείς να πάρεις μόνο αυτά π χρειάζεσαι! το e-mail μου είναι: tasos_kz@hotmail.com

Mercian
Εικόνα Mercian
Απών/απούσα

Εντάξει βρέθηκαν τα ζητούμενα. Ευχαριστώ Τάσο.

Τάσο, είδα και την πατέντα για τα φρένα που έχεις. Άντε να τελειώνω με τον ΑΣΕΠ και από την επόμενη βδομάδα να ασχοληθώ. (Μέχρι να με διακόψει το "χρέος" στη μαμά πατρίδα από το Φλεβάρη.)

tasos-clubman
Απών/απούσα

καλές βόλτες,Ηλία!

contact