Χαρίστηκε σε καλό κορίτσι ...

11 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Πωλείται τρέκινγκ IDEAL MULTIGO L, μέγεθος 40cm, αγορασμένο το 2008, έχει ταξιδέψει κανονικά μόλις δυό χρόνια...μετά την ευθύνη μοιράστηκε με άλλα ποδήλατα για να μην πούμε πως έλάχιστα έχει κινηθεί από το 2010 και ύστερα. Έχει διατηρηθεί σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν αλλαχθεί αρκετά από τα εργοστασιακά στοιχεία του. Τα τρέχοντα χαρακτηριστικά του είναι: ❖ Εργονομικά grips κι ακροτίμονα Specialized. ❖ Σέλα Selle Italia Lady μαύρη με κόκκινο και μιά σέλα Brooks B17 με ελατήρια. http://imageshack.com/a/img673/7650/B70DBP.jpg http://imageshack.com/a/img908/8605/q1GtWH.jpg http://imageshack.com/a/img673/3272/0jdqmo.jpg http://imageshack.com/a/img912/6420/DmWAjx.jpg ❖ Δύο καθρέφτες, αριστερά Blackburn και δεξιά Zéfal. http://imageshack.com/a/img540/9780/XggEMZ.jpg http://imageshack.com/a/img538/9205/nSL8D9.jpg ❖ Ένα κόκκινο κουδούνι Cateye. http://imageshack.com/a/img903/6706/LQ8lZ3.jpg ❖ Ενσύρματο κοντέρ επίσης Cateye. http://imageshack.com/a/img537/219/zxsdNQ.jpg ❖ Τα φώτα του εμπρός και πίσω δουλεύουν με Hub Δυναμό στον μπροστινό τροχό. http://imageshack.com/a/img901/1114/69yqwI.jpg http://imageshack.com/a/img913/2562/OVTatP.jpg ❖ Σχάρα που κλειδώνει και καλάθι στο πίσω μέρος klickfix. http://imageshack.com/a/img537/2408/mCrspn.jpg ❖ Οι δίσκοι είναι 22-32-44. http://imageshack.com/a/img673/5460/OIzrYK.jpg ❖ Η κασέτα έχει 9 γρανάζια. http://imageshack.com/a/img661/9707/dhsYZO.jpg ❖ Όλη η μετάδοση είναι Shimano Deore. ❖ Έχει εμπρός ανάρτηση RST με προφόρτιση ελατηρίου και κλείδωμα. http://imageshack.com/a/img913/6439/r2KHCD.jpg ❖ Σχετικά καινούργια λάστιχα Schwalbe CX comp 700X35 Το ποδήλατο δίνεται στην τιμή των 600 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το δουν στο κατάστημα Frederik Bikes, Λ. Αλεξάνδρας 15. Προσωπική επικοινωνία μαζί μου μπορούν να έχουν μέσω ΠΜ. Eδώ σε εκδρομική διάθεση κάπου στην Αίγινα... Το συγκεκριμένο ποδήλατο της συγκεκριμένης εταιρίας και της συγκεκριμένης χρονολογίας, καμμιά σχέση δεν έχει με την τρέχουσα μορφή του της ίδιας εταιρίας... το μοντέλο του 2008 ανήκε στα τρέκινγκ και μάλιστα ήταν η ακριβότερη και καλύτερη εκδοχή του είδους με τo MEGISTO κάτω απ’ αυτό. Τώρα η εταιρία το κατηγοριοποιεί στα σπορτ τούρινγκ, άρα τα ποσά πώλησης του καινούργιου καμμιά σύγκριση δεν μπορεί να έχουν με το δικό μου... άλλες προδιαγραφές τότε, άλλες τώρα... ακούγεται παράδοξο, αλλά έτσι είναι... http://www.idealbikes.net/?section=2692&language=el_GR&itemid1494=2699&d... Ξέροντας πως ένα μικρό μέγεθος γυναικείου τρέκινγκ δεν είναι πολύ δημοφιλές... θα παρακαλούσα τους φίλους που ξέρουν το ποδήλατο, αλλά κι αυτούς που δεν το ξέρουν να το διαδώσουν... αξίζει τον κόπο... εγώ δεν βιάζομαι... θα το ανεβάζω στα ψηλά συνεχώς, ο λόγος που πωλείται είναι ότι εκκαθαρίζω μια σειρά από αντικείμενα που δεν χρησιμοποιώ τελευταία, για να κερδίσω και χώρο στον περιορισμένο προσωπικό μου χώρο πια... γι’ αυτό και πωλείται με μια σειρά από αξεσουάρ που έχουν λειτουργήσει μαζί μ’ αυτό το ποδήλατο... Mε τις ευχαριστίες μου εκ των προτέρων...

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
gts2013
Εικόνα gts2013
Απών/απούσα

για να μάθω και όχι να δείξω ενδιαφέρον (όχι ακόμη τουλάχιστον) το L σημαίνει Large; ή μήπως κάτι άλλο, γιατί δεν ταιριάζει με το 40 εκ.

akakios
Εικόνα akakios
Απών/απούσα

...ότι σημαίνει "Lady".Το "large" πρέπει να αντιστοιχεί στο 46 ή 48.

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Το 2008 το Multigo, αν δεν με απατά η μνήμη μου, κι αυτό το λέω για να ακριβολογήσω αφήνοντας μιαν επιφύλαξη να είχα καταλάβει κάτι λάθος, όταν κουβέντιαζα με τον προμηθευτή μου το είδος που θα παραγγέλναμε, έβγαινε σε τρεις τύπους σκελετού.

Ο ένας ήταν ο αντρικός σκελετός και δυό θα τους έλεγε κανείς γυναικείους. Το L σημαίνει Lady γενικά σε κάθε τέτοιο τύπο ποδηλάτου και σε όλες τις μάρκες που το συναντάμε...L όμως όταν το πήρα εγώ δεν σήμαινε μόνο αυτό, αλλά κύρια τη σχέση, ανάμεσα στον κάθετο σωλήνα και στον διαγώνιο εν προκειμένω...και το σχήμα της.

Ο άλλος, ο τρίτος τύπος ήταν το Wave (κυματιστός διαγώνιος σωλήνας) που ταυτιζόταν και με τον χαρακτηρισμό Women...Εγώ προτίμησα το L για τη στιβαρότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, που ήταν απείρως καλύτερα από ένα city που είχα πριν και μόλις μου είχαν κλέψει.

Μπορείτε να δείτε τι εστί Wave/Women σκελετός και να συγκρίνετε τη διαφορά του με τον L/Lady, στις τρέχουσες κατηγοριοποιήσεις της Ideal στο link που θα παραθέσω. Eίναι στο τελευταίο απ’ τις φωτογραφίες EZIGO...To EZIGO δε σημειωτέον και για την ιστορία, ανήκε κι αυτό στα trekking το 2008. Τώρα το έχουν στα sport touring.

http://www.idealbikes.net/?section=2692&language=el_GR

Θεωρώ κι επειδή έχω δει άντρες να καβαλάνε L σκελετούς παρ’ όλα αυτά, πως θα πρέπει και γι’ αυτούς η σχέση L να βοηθάει στο καβάλημα, όταν πίσω κανείς έχει φορτώσει για τα καλά πράγματα...Γιατί πράγματι το ποδήλατο που πουλώ αυτή τη στιγμή είναι ένα στιβαρό ποδήλατο, με εξαιρετική σταθερότητα όταν είναι φορτωμένο γερά.

Επίσης στιβαρό και σταθερό είναι και στους κακοτράχαλους δρόμους. Με τις παρεμβάσεις δε στους δίσκους που έχω κάνει είναι γρήγορο και αρκετά βοηθητικό στους ανήφορους...τα λάστιχα που φέρει τώρα είναι και εξαιρετικά σταθερά σε βρεγμένο οδόστρωμα...

Όσον αφορά δε στην αξία του δεν έχω κάνει επίσης αναφορά και ίσως είναι ευκαιρία να κάνω τώρα. Αγοράστηκε στην τιμή των 700 ευρώ. Στο συγκεκριμένο ποδήλατο, έχουν αλλαχθεί, τιμόνι, λαιμός, χερούλια, δίσκοι, συρματόσχοινα, λάστιχα, προστεθεί τα ακροτίμονα και όλα τα αξεσουάρ που πουλιώνται μαζί του αυτή τη στιγμή, πράγμα που προσδίδει παραπάνω αξία στις αρχικές προδιαγραφές του και την αρχική τιμή του. Σε συνάρτηση με την παλαιότητά του και τον τρόπο που έχει ως τώρα χρησιμοποιηθεί, θεώρησα ότι ένα αξιοπρεπές ποσόν για να το αποχωριστεί κανείς είναι το ποσό που ζητώ.

gts2013
Εικόνα gts2013
Απών/απούσα

ευχαριστώ! καλύφθηκα. καλοπούλητο!
Μακάρι η κυραγιώργαινα να είχε φτάσει σ' αυτό το επίπεδο να της το έπαιρνα, αλλά έχουμε πολύ ψωμί ακόμη...

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Εύχομαι τα καλύτερα στην Κυρά Γιώργαινα...Ελάτε ένα Σάββατο στο Θησείο για καφεδοτσαγάκι και κουβεντούλα...το περιβάλλον είναι εθιστικό και ίσως συμβάλει τα μέγιστα στην εξέλιξη της Κυρά Γιώργαινας.

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Τον νοικοκύρη της αγγελίας!

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

...το ανεβάζω ξανά πρώτο...κι επειδή δεν θέλω αυτά τα up και τα έτσι...επιτρέψτε μου να μετατρέψω το πωλητήριο σε ποιητικό αναλόγιο ώσπου να βρεθεί η νέα κυρία που θα αγαπήσει τη Μαύρη Καλονή...(το πραγματικό όνομα του ποδηλάτου που πωλείται)...

"Η άνοιξη που έρχεται
σιγά το μουρμουρίζει
πως απ’ το χείλι το πικρό
ανθός γλυκός ανθίζει..."

“Σήκωσ’ το βλέμμα από τη γη
στον ουρανό να στείλεις
δυο πετροκέρασα φιλιά
ήλιους να ανατείλεις..."

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Συμπτωματικά το θυμήθηκα όλο αυτό κοιτώντας τις δημοσιεύσεις μου...το ξαναβγάζω μήπως κάποιος ενδιαφέρεται...το ποδήλατο το έχω σπίτι κι όχι στο Φρειδερίκο...χαίρει άκρας υγείας κι έβαλα και καινούργια μπαταρία στο κοντεράκι του...ετοιμοπόλεμο πάντα!

Ένα χρόνο μετά ισχύει το ποιηματάκι περί Ανοίξεως και τα τοιαύτα...

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

επανήλθα με επεξήγηση, γιατί πέντε χρόνια μετά υπήρξε ζήτηση με πμ. Το ποδήλατο δωρήθηκε! ευχαριστώ!

GeorgeV71
Εικόνα GeorgeV71
Απών/απούσα

Γεια ου φίλε....το χεις ακόμα το ποδήλατο? Τιμουλα?

contact