Ανακοινώσεις κλεμμένων ποδηλάτων

356 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
dmone
Απών/απούσα

Κλάπηκε απο την περιοχή του Ηρακλείου, επι της Μαρίνου Αντύπα 80 στην είσοδο του κτιρίου με τα κόκκινα τούβλα.

Η κλοπή εγινε στις 17 / 11 / 2017 περί τις 1 - 2 το μεσημέρι.

Το ποδήλατο έχει λασπωτήρες μπρός πίσω μαύρους λεπτούς, στο τιμόνι του έχει κλειδαριά μαυρη σε σχήμα πέταλο, κουδούνι ασημί στο δεξί ακρο και κόκκινο φωτάκι στην σέλα.

Αν κάποιος το δει μπορεί να μου τηλεφωνήσει στο 6941639126.

Kostas97
Απών/απούσα

Τι έκανες με το ποδήλατό σου; ψάχνοντας για αγορά, βρήκα αυτό, το πουλάει ένας αλλοδαπός. στείλε ενδιαφέρον μέσω φβ και ζήτα να το δείς, για να σου δείξει πού είναι. στείλε μου πάλι τον αριθμό πλαισίου σου, να το έχω.

https://www.facebook.com/marketplace/item/2124685728...

 

dmone
Απών/απούσα

Το ποδήλατο στο link ειναι σπαστο. Το δικό μου δεν ήταν. Είχε πουληθεί κιόλας. Σε ευχαριστώ παντως για το ενδιαφέρον.

Yannos
Απών/απούσα

Μου έκλεψαν ένα Cube Natural Pro 2015, χρώματος μαύρου-μπλε, με ένα μικρό κουδουνάκι στην αριστερή πλευρά και μια υποδοχή για ένα χιλιομετρητή Sigma,   στην οδό Πεντέλης 44, Παλαιό Φάληρο, σήμερα ανάμεσα στις 09.00-14.30. Δεύτερη μέρα που το έπαιρνα στη δουλειά μου...Το είχα κλειδωμένο με τρεις αλυσίδες από μια κολώνα της ΔΕΗ, ακριβώς δίπλα από ένα ναυτηλιακό όμιλο και απέναντι από μια αντιπροσωπεία της Ford. Κανείς δεν είδε τίποτε, απ'όσο ρώτησα, αλλά το δήλωσα κλεμμένο στην αστυνομία και θα ρωτήσω αύριο για τα βίντεο των καμερών από τα μαγαζιά. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, επειδή ανήκε στον αδερφό μου...Αν το δει κανείς, θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία, σας ευχαριστώ

Dim75
Απών/απούσα

Καλησπέρα παιδιά. Είχα φύγει για διακοπές και γυρνώντας διαπίστωσα πως μου έχουν παραβιάσει το γκαράζ και έχουν πάρει τα δύο μου ποδήλατα. Το ένα ήταν KTM Manhattan 2016 και το άλλο ένα Peugeot Performance του 2000 περίπου (φώτο). Το Peugeot κάνει μπαμ λόγω του κίτρινου χρώματός και της άψογης κατάστασής του.. Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν έχετε κάποια πληροφορία.

Nίκος
Απών/απούσα

κλάπηκε από το πεζοδρόμιο στην επάνω στάση Εθνικής Αμυνας του Μετρό -από την πλευρά του Υπουργείου  Εθ.Α.- ποδήλατο Cross κόκκινο, δεκαετίας περίπου, με ασημί αποχρώσεις στο σκελετό, αξίας 350-400 ευρώ, έχει δισκόφρενα και στις δύο ρόδες και φρένα στο τιμόνι μάρκας schimano. O γιος μου το είχε ασφαλίσει με την κλασσική κλειδαριά ασφαλείας ποδηλάτου, την οποία προφανώς ο ή οι δράστες έκοψαν. Ωρα κλοπής από 14:00 έως 17:00 της 13-11-2018. Εγινε αυθημερόν καταγγελία στο ΑΤ Χολαργού. Δίνω αμοιβή 150 ευρώ σε όποιον παράσχει έγκυρες πληροφορίες σε μένα ή στην αστυνομία, για να μπορέσω να το βρω. Τηλ. 2106722723

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Φίλε Νίκο καλώς όρισες έστω και γι αυτόν τον δυσάρεστο λόγο.
Σου εύχομαι ολόψυχα να το ξαναβρεις.
Αν θες πες μας ποια ήταν η "κλασσική κλειδαριά ασφαλείας ποδηλάτου" που έκοψαν, για να μπορέσουν να βοηθηθούν και άλλοι που τυχόν διαβάζουν το νήμα αυτό.
 

savvaspc
Απών/απούσα

14/11/18 κλάπηκε Clermont Monza στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή Μπότσαρη, κλειδωμένο στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας. Ήταν κλειδωμένο ακριβώς μπροστά στο παράθυρο του ισογείου διαμερίσματος που μένω, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα ενώ ήμουν σπίτι όλη μέρα. Το μεσημέρι ήταν εκεί, στη 1:15 το βράδυ είδα ότι λείπει.

Το ποδήλατο ήταν μαύρο με σκούρο γκρι γυαλιστερό. Full Suspension αλλά η πίσω ανάρτηση είχε αντικατασταθεί με ένα κομμάτι σίδερο. Τιμόνι/πιρούνι/ζάντες ήταν αλλαγμένα με no-name ανταλλακτικά. Λάστιχα Kenda Sport 26' x 1.25'. Φρένα V-Brakes Promax. Ταχύτητες/εκτροχιαστές κλπ όλα stock Shimano όπως το πήρα. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες ούτε χαρτιά επειδή το έχω από το 2005.

Αμφιταλλαντεύτηκα αν αξίζει να το γράψω εδώ, αφού η αξία του ποδηλάτου ήταν πολύ μικρή, αλλά το λυπάμαι και δυστυχώς δε βλέπω να παίρνω σύντομα άλλο. Εντωμεταξύ το τελευταίο εξάμηνο είχε γίνει το βασικό μεταφορικό μου μέσο για όλες τις διαδρομές στην πόλη, και τώρα πρέπει να ανεχτώ τον ΟΑΣΘ...

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

να κοπεί το χέρι αυτουνού που κλέβει ποδήλατα!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

YokoChoco wrote:
να κοπεί το χέρι αυτουνού που κλέβει ποδήλατα!

Δεν είμαι πολύ με σωματικού τύπου τιμωρίες.... ξύλα / κοψίματα / καψίματα και τέτοια.

Το δουλεύω πιο "ψυχολογικά" το θέμα... πχ "Να του κοπεί επαόριστο η σύνδεση ίντερνετ", ή εναλλακτικά "να του καεί το λαπτοπ ΚΑΙ το κινητό", ή ακόμα χειρότερα, "να του χακάρουν ΟΛΑ τα προφιλ σε fb, insta κλπ"....

Αν είναι σε φάση που θα τον πονέσουν τέτοιες τιμωρίες.... τότε του αξίζουν....

Αν είναι σε φάση που δεν θα τον χαλάσουν τέτοιες τιμωρίες... τότε χαλάλι το ποδήλατο....

[μλάω εκ του ασφαλούς / από την "απέξω" blush]

savvaspc
Απών/απούσα

Λοιπόν! Πριν 8 μέρες έγραψα ότι μου κλέψανε το ποδήλατο, και σήμερα μου κλέψανε και δεύτερο, και δυστυχώς ήταν δανεικό. Που σημαίνει μεγαλύτερη ευθύνη και ανάγκη αντικατάστασης.

Το είχα κλειδώσει Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας στα σίδερα που έχουν για τα ποδήλατα μπροστά στα Attrattivo. 17:50 το άφησα, στις 19:10 έλειπε.

Merida Kalahari 500 κόκκινο.

Edit: Ακριβώς την ώρα που το άφησα είχε κάποια διαμαρτυρία κατά της Black Friday σε εκείνο ακριβώς το σημείο. Όπως φαίνεται το πανό στη φωτογραφία, ήταν ακριβώς από πίσω.

Edit 2: Μίλησα με τους διοργανωτές της διαμαρτυρίας, και μου είπαν ότι όσο ήταν εκεί τους φάνηκαν κάποιες περίεργες κινήσεις σε κάποιο ποδήλατο, αλλά δε θυμούνται το ποδήλατο. Συγκεκριμένα, είδαν κάποιον που προσπαθούσε να ανοίξει αλυσίδα, όχι όμως να την κόψει. Φαινόταν ότι προσπαθεί να ανοίξει με κλειδί αλλά του πήρε αρκετή ώρα να το κάνει. Περιέγραψαν κάποιον με γκρι κοντό μαλλί γύρω στα 50-60.

 

cycleway
Απών/απούσα

Το mercier της φωτογραφίας κλάπηκε χτες Σαββατο στην οδό Ζήνωνος στην Αθήνα.(ειχαν κλεισει τα αλλα μαγαζια και πήγα εκει για δυο φωτοτυπίες και το πλήρωσα ακριβά).

Το ειχα αγορασει από τον Τσιπίδη το 1988 οπότε εχω πολλές αναμνήσεις από αυτό. Παρακαλώ αν υπάρξει καποια πληροφορία στειλετε εδώ μήνυμα ή email στο cycleway.info[at]gmail.com

Gkons
Εικόνα Gkons
Απών/απούσα

Μου το έκλεψαν εχτές γύρω στις 22:00 έξω το μετρό του χολαργού κόβοντας την αλυσιδα απο συρματόσκοινο.

https://imgur.com/Vkhf4tc

Άμα το πάρει το μάτι κανενός,και δεν του είναι κόπος ας με πάρει στα: 6988601448,2106560557

Μήπως γνωρίζουμε τίποτα μαγαζία που συνήθως λειτουργούν ως κλεπταποδόχοι να περάσω να ρίξω μια ματιά?Καπου άκουσα για ενα μαγαζι στο μοναστηράκι και κάποια μαγαζιά  γύρω από το δημαρχείο της αθήνας στο κέντρο

Ευχαριστώ,

Γίωργος

 

spyragian
Απών/απούσα

Εκλάπη την Τρίτη 1/12/2020 ένα Specialized Sirrus του 2009 ή 2010, χρώματος κυπαρισσί, από κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο.

https://imgur.com/a/TynyDsX 

Όλα τα περιφερειακά που είχε πάνω το ποδήλατο ήταν αυτά που είχε όταν αγοράστηκε το 2010 με εξαίρεση: α) τη σέλλα: Η Specialized Targa που είχε αρχικά το ποδήλατο αντικαταστάθηκε με την άλλη Specialized Body Geometry Riva, β) τα ελαστικά: Όταν κλάπηκε είχε τα ελαστικά Continental Gatorskin, γ) τα πετάλια: Τα πετάλια που είχε αρχικά το ποδήλατο είχαν αντικατασταθεί με άλλα, πάλι μαύρου χρώματος.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να απαντήσει στο παρόν ποστ ή να στείλει e-mail στο sigmapibarrier@outlook.com

 

etgcsot
Απών/απούσα

Καλησπερα σας, 
κλαπηκε 26αρι Santa Cruz ποδηλατο mountain, χρωματος κοκκινου, απο αποθηκη πολυκατοικιας στην νεα Φιλοθεη Αμαρουσιου στις 30/11/2020.
Αν γνωριζετε κατι παρακαλω γραψτε στο csotirakis@gmail.com ή καλεστε 6945593356.
Ευχαριστω,
Χρηστος
 

 

etgcsot
Απών/απούσα

Καλησπερα σας, 
κλαπηκε 26αρι Santa Cruz ποδηλατο mountain, χρωματος κοκκινου, απο αποθηκη πολυκατοικιας στην νεα Φιλοθεη Αμαρουσιου στις 30/11/2020.
Αν γνωριζετε κατι παρακαλω γραψτε στο csotirakis@gmail.com ή καλεστε 6945593356.
Ευχαριστω,
Χρηστος
 

 

ofou
Απών/απούσα

Εκλάπη από το υπόγειο της πολυκατοικίας μου. Έχει χαρακτηριστικά μεγάλο μέγεθος, καθώς είμαι πολύ ψηλός. Είναι ιδαίτερης συναισθηματικής αξίας και σημαίνει πολλά για μένα. Ευχαρίστως θα έδινα αμοιβή για να το ξαναβρώ...

hayabusagr
Απών/απούσα

Κλάπηκε Ποδήλατο Ideal Crossmo στη περιοχή Ηλιούπολης 

Κοντά στη κεντρικη πλατεία προς Πλατεία αεροπορίας,από κλειστη είσοδο πολυκατοικίας με λουκέτο ήταν δεμένο σε κολώνα.

Gel σέλα είχε με σχάρα πισω και με θήκη για παγουρι όπως στη φώτο και ήταν σε άριστη κατάσταση 

Παρασκευή 24/9/2021 

 

Ευχαριστώ

hayabusagr
Απών/απούσα

Κλάπηκε Ποδήλατο Ideal Crossmo στη περιοχή Ηλιούπολης 

Κοντά στη κεντρικη πλατεία προς Πλατεία αεροπορίας,από κλειστη είσοδο πολυκατοικίας με λουκέτο ήταν δεμένο σε κολώνα.

Gel σέλα είχε με σχάρα πισω και με θήκη για παγουρι όπως στη φώτο και ήταν σε άριστη κατάσταση 

Παρασκευή 24/9/2021 

 

Ευχαριστώ

logon
Εικόνα logon
Απών/απούσα

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 τα ξημερώματα κλάπηκαν από την περιφραγμένη με μαντρότοιχο και κάγκελα αυλή του σπιτιού μου δύο ποδήλατα. Ένα Cinelli Hobo Bootleg touring χρώματος μπεζ, με μελί σέλα brooks, σχάρες μπρος πίσω, λασπωτήρες, τσάντα πίσω σχάρας, τσαντάκι τιμονιού Vaude κόκκινο καθώς και ένα frame bag οριζόντιου σωλήνα blackburn και ένα Specialized Crosstrail Ladies χρώματος γκρι. Το Cinelli ήταν ολοκαίνουριο (±100χλμ.) ενώ το Specialized παλιό, φρεσκοβαμμένο με καινούρια αυτοκόλλητα. Τα ποδήλατα ήταν ξεκλείδωτα καθώς έμειναν στην αυλή για πρώτη (και τελευταία) φορά λόγω έκτακτης ανάγκης χρήσης του εσωτερικού χώρου. Η κλοπή έγινε από δύο άτομα καθώς η μάντρα με τα κάγκελα που υπάρχουν δεν επιτρέπουν σε ένα άτομο να τα σηκώσει. Τα ποδήλατα τα είχαν εντοπίσει/σημειώσει από καιρό και την κατάλληλη στιγμή τα άρπαξαν. Εάν τα είχα κλείδώσει μαζί έστω με ένα πέταλο δεν θα τα έκλαιγα τώρα. Το σημείο της κλοπής είναι στα σύνορα Περιστέρι/Χαϊδάρι έναντι του ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου.

Kikaksotiko
Εικόνα Kikaksotiko
Απών/απούσα

logon wrote:

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 τα ξημερώματα κλάπηκαν από την περιφραγμένη με μαντρότοιχο και κάγκελα αυλή του σπιτιού μου δύο ποδήλατα. Ένα Cinelli Hobo Bootleg touring χρώματος μπεζ, με μελί σέλα brooks, σχάρες μπρος πίσω, λασπωτήρες, τσάντα πίσω σχάρας, τσαντάκι τιμονιού Vaude κόκκινο καθώς και ένα frame bag οριζόντιου σωλήνα blackburn και ένα Specialized Crosstrail Ladies χρώματος γκρι. Το Cinelli ήταν ολοκαίνουριο (±100χλμ.) ενώ το Specialized παλιό, φρεσκοβαμμένο με καινούρια αυτοκόλλητα. Τα ποδήλατα ήταν ξεκλείδωτα καθώς έμειναν στην αυλή για πρώτη (και τελευταία) φορά λόγω έκτακτης ανάγκης χρήσης του εσωτερικού χώρου. Η κλοπή έγινε από δύο άτομα καθώς η μάντρα με τα κάγκελα που υπάρχουν δεν επιτρέπουν σε ένα άτομο να τα σηκώσει. Τα ποδήλατα τα είχαν εντοπίσει/σημειώσει από καιρό και την κατάλληλη στιγμή τα άρπαξαν. Εάν τα είχα κλείδώσει μαζί έστω με ένα πέταλο δεν θα τα έκλαιγα τώρα. Το σημείο της κλοπής είναι στα σύνορα Περιστέρι/Χαϊδάρι έναντι του ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου.

βάλτε φωτογραφίες μπας και τα πάρει το μάτι μας σε κάνα marketplace Facebook κλπ εύχομαι να βρεθούν. 

mike78
Απών/απούσα

Στις 30/04/2022 εκλάπη άσπρο Corratec X-Vert S.01 από αποθήκη στη Νέα Ερυθραία.

(έχει φρένα shimano xt, κοντερ cateye, βάση για τρόμπα + τρόμπα και έχει ακόμα τα αυτοκόλλητα zzyzx στις ζάντες)

https://drive.google.com/file/d/1cPDo_0e69qW5x6fVtHr...

 

fool_2022
Απών/απούσα

Αν έχετε δει πουθενά το αγαπημένο μου ποδηλατάκι παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα. Ειναι παλιο μοντελο, 2009, με 7 ταχύτητες. Αν ξέρετε τιποτα για το που ξεπουλάνε φέτος οι κλέφτες πείτε βρε παιδιά κάτι. Ευχαριστώ πολυ και προσέχετε τα ποδήλατά σας, και γενικότερα.

AthenaZ
Εικόνα AthenaZ
Απών/απούσα

Κλάπηκε από την αυλή του σπιτιού μου 

Περιοχή Αη. Ελευθέριος 

Έχει σχάρα  τσάντες ποδηλάτου,  κοντέρ , φωτάκια 

athenazougra@gmail.com

geatle
Απών/απούσα

Κλάπηκε το ποδήλατό μου χτες στις 23/1/2023 από Σεπόλια. Σε περίπτωση που το δείτε παρακαλώ πολύ θυμηθείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6943864563.
Αναγνωρίζεται εύκολα, είναι αρκετά ξεχωριστό και μπορώ να αποδείξω οτι μου ανήκει.

Κανονικά ήταν ένα IDEAL δρόμου αλλά αφαίρεσα το χρώμα. Την μέρα που κλάπηκε ήταν γυαλισμένο αλουμίνιο άβαφο με αυτοκόλλητα SHIMANO.
Εκτός από τον σκελετό οι ρόδες ήταν χειροποίητες με κέντρα MICHE στεφάνια DT SWISS R460 και λάστιχα ΤUFO.
Επίσης είχε δισκοβραχίονα MICHE με πετάλια κουμπωτά spd-sl.
Το τιμόνι ήταν ένα γυριστό ZOOM τύπου trekking αναποδογυρισμένο ανάποδα.
Όπως καταλαβαίνεται είναι αρκετά ξεχωριστό και ελπίζω αν το δείτε να με βοηθήσετε.

Εάν δείτε εκεί έξω ένα όλο ασημί κουρσοειδές που από μόνο του θα σας τραβήξει την προσοχή και θυμηθείτε αυτό το ποστ παρακαλώ πάρτε με στο 6943864563.

contact