Το ΔΣ των Μελισσίων καταψήφισε και πάλι το σχέδιο του ποδηλατόδρομου

Το ΔΣ των Μελισσίων καταψήφισε και πάλι το σχέδιο του ποδηλατόδρομου. Ο λόγος? Κανένας! Οι άνθρωποι δεν έχουν το θεό τους. Από τις μαρτυρίες των δεκάδων ποδηλατών/δημοτών που έμειναν ηρωικά και παρακολούθησαν το ΔΣ μέχρι το τέλος του:

Xarhs wrote:
Αν κρατήσω κάτι από τη βραδυά, ήταν κατά τη διάρκεια της _εκπληκτικής_ παρέμβασης του Χρήστου [...], να κοιτάζω τα πρόσωπα των συμβούλων της αντιπολίτευσης. Σουρεάλ συνδυασμός τεράστιας ντροπής και αναίδειας. Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

vachalia wrote:
Ήταν σκέτο καραγκιοζιλίκι, θέατρο του παραλόγου, black humor και λοιπά συναφή. Για να γίνει η μπανανία Ολλανδία θα περάσουν πάααααααααααααααρα πολλά χρόνια. Γίνεται τόσος ντόρος για κάτι που δε θα έπρεπε να ζητάει κανείς την αποδοχή κανενός, για το αυτονόητο, αυτό που πρέπει να γίνει, για τους πολίτες, για τη νέα γενιά, για να κυκλοφορούμε όλοι - ποδήλατα και πεζοί- με ασφάλεια. Γιατί δυστυχώς η μπάλα παίρνει και σχέδιο για τους πεζούς.

Είναι γελοίοι...

lyhadj wrote:
Το ανατριχιαστικό είναι οτι δεν τους πτόησε τί-πο-τα..Ούτε το ότι δεν είχαν επιχειρήματα, ούτε οι καρπαζιές που είχαν πέσει από τους "ανώτερους" των κομμάτων τους, ούτε οι δημοσιεύσεις που γινόντουσαν τόσο καιρό (και σε ΤV και σε εφημερίδες και σε ραδιόφωνα), ούτε τόσοι πολίτες που ανέβηκαν στο βήμα και είπαν ότι ντρέπονται που είναι Μελισσιώτες, ούτε ο συγκλονιστικός λόγος του Χρήστου, ούτε το οτι πολλοί παραδέχτηκαν ότι ναι, συμφωνούν!!!!!! (αλλά πρέπει να τον καταψηφίσουν!!!!!!!!!!!)
Ο δε Δήμαρχος το τόνισε οτι το ΄έργο θα γίνει θέλουν δεν θέλουν μια και αν δεν συμφωνήσει το ΔΣ., θα το αναλάβει η πολιτεία. ("..αλλά με τι ανταλλάγματα από τον Δημο μας?")
Ο δρόμος πρέπει να χαραχτεί απο εμάς, αυτά που λέει η god saved the bike να τα μοιράσουμε, και όπου μπορούμε να διαδίδουμε την κατάσταση.

asterimarp wrote:
και έφυγα γρήγορα γιατί ανακατεύτηκε το στομάχι μου από το χάλι ΜΑΣ (το γράφω με κεφαλαία, γιατί δικό ΜΑΣ, δικό μου, δικό σας είναι το χάλι που τους φηφίζουμε). Μην αναρωτιέστε ποιοι είναι αυτοί και τι αηδίες λένε. Εγώ κι εσείς τους βάλαμε εκεί.
Μετά λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο Μελισσίων και συνειδητοποιώντας πόσες λίγες φορές έχω παρευρεθεί σε δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μου (μία φορά για την ακρίβεια), αποφάσισα να παρακολουθώ τα κοινά από κοντά όσο πιο συχνά μπορώ, για να έχω ιδίαν άποψη για αυτούς που ψηφίζω.

aiolos wrote:
Να τους κράζουμε όπου και όπως μπορούμε.

mpampis wrote:
Σωστά! Πρέπει να γίνουμε όσο γίνεται πιο ενεργοι, όσο γίνεται νωρίτερα!!!

Κι εγω χτες ενω είχα την υπομονή και περίμενα εξω απο το δημαρχείο. Απ τη στιγμη όμως που πλησίασα και ακουγα τι ελεγαν ... ανακατεύτηκα κι εγω και εφυγα... Δεν αντεξα να τους ακουσω πανω απο ενα 10λεπτο.

Pimp wrote:
Μία μικρογραφία της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής (και όχι μόνο) ζωής. Ανύπαρκτου ειδικού βάρους εκπροσώπους των δημοτών να μην μπορούν να λειτουργήσουν προς το κοινό όφελος (χωρίς να αρθρώνουν ουσιαστική επιχειρηματολογία για τις θέσεις τους), εξαιτίας της άμεσης ή έμμεσης εξάρτησής τους από συμφέροντα. Τα ίδια δηλαδή που βλέπουμε και στην πολιτική ζωή γενικότερα της χώρας στην οποία ζούμε. Μία κατάσταση που έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των Ελλήνων να απέχουν από κοινωνικοπολιτικές εκδηλώσεις (π.χ. αποχή στις πρόσφατες ευρωοεκλογές). Μου φαίνεται αδέρφια ποδηλάτες ότι έχει πιάσει πάτο αυτή η χώρα με τα μυαλά που κυκλοφορούν (και δεν ήταν κι όλοι στη χθεσινοβραδυνή συνέλευση κούσαλα.......).

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι